|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 4:07 am
ZebraDeath rabujemy coś, czy nie...? dajesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 5:25 am
Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki i jak tu mnie nie kochać...? hmm.. a to zalezy jakie masz majtki czarne stringi 3nodding to cie nie kocham. cholera, kolejna! jak bedziesz miala biale bokserki to bede cie kochac. Ja mam białe w serduszka heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 5:31 am
Gem_ma Owiec jak bedziesz miala biale bokserki to bede cie kochac. Ja mam białe w serduszka heart twisted jesteś boski.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 5:32 am
EvilYuki Gem_ma Owiec jak bedziesz miala biale bokserki to bede cie kochac. Ja mam białe w serduszka heart twisted jesteś boski. sie wie, rumu słodkiej yuki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 5:55 am
Gem_ma sie wie, rumu słodkiej yuki? hmmm... no dobrzu... ostatecznie... *łaskawie wystawia łapkę po rum*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 5:59 am
to mi tez nalejcie
*wystawia obie łapki po rum*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 6:01 am
ZebraDeath to mi tez nalejcie *wystawia obie łapki po rum* oj, Zebruś, szalejesz, ja widzę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 6:04 am
EvilYuki ZebraDeath to mi tez nalejcie *wystawia obie łapki po rum* oj, Zebruś, szalejesz, ja widzę... żebyś wiedziała, że nie tylko ty mi to mówisz blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 6:04 am
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath to mi tez nalejcie *wystawia obie łapki po rum* oj, Zebruś, szalejesz, ja widzę... żebyś wiedziała, że nie tylko ty mi to mówisz blaugh blaugh blaugh o ty... wstręciucha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 6:06 am
EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath to mi tez nalejcie *wystawia obie łapki po rum* oj, Zebruś, szalejesz, ja widzę... żebyś wiedziała, że nie tylko ty mi to mówisz blaugh blaugh blaugh o ty... wstręciucha .....moja nauczycielka od WOSu też tak powiedziała........... exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 6:10 am
ZebraDeath .....moja nauczycielka od WOSu też tak powiedziała........... exclaim moja chemiczka, Konar Barbarzyńca tak do nas mawiała... miała chyba z tego polewę, jak stałam jej pod tablicą i mówiła "No i co, gwiadeczko?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 9:59 am
EvilYuki ZebraDeath .....moja nauczycielka od WOSu też tak powiedziała........... exclaim moja chemiczka, Konar Barbarzyńca tak do nas mawiała... miała chyba z tego polewę, jak stałam jej pod tablicą i mówiła "No i co, gwiadeczko?" obrabujemy ją, co? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 10:00 am
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath .....moja nauczycielka od WOSu też tak powiedziała........... exclaim moja chemiczka, Konar Barbarzyńca tak do nas mawiała... miała chyba z tego polewę, jak stałam jej pod tablicą i mówiła "No i co, gwiadeczko?" obrabujemy ją, co? twisted nooo... ma Renault Clio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 10:02 am
EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath .....moja nauczycielka od WOSu też tak powiedziała........... exclaim moja chemiczka, Konar Barbarzyńca tak do nas mawiała... miała chyba z tego polewę, jak stałam jej pod tablicą i mówiła "No i co, gwiadeczko?" obrabujemy ją, co? twisted nooo... ma Renault Clio to do abordaaaaaaaaaaażu (Evil, jak będziesz chciała sprzedać kotka, to wiesz komu, nieeeee...? rofl ) pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 10:04 am
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath .....moja nauczycielka od WOSu też tak powiedziała........... exclaim moja chemiczka, Konar Barbarzyńca tak do nas mawiała... miała chyba z tego polewę, jak stałam jej pod tablicą i mówiła "No i co, gwiadeczko?" obrabujemy ją, co? twisted nooo... ma Renault Clio to do abordaaaaaaaaaaażu (Evil, jak będziesz chciała sprzedać kotka, to wiesz komu, nieeeee...? rofl ) pirate (w życiu go nie sprzedam... kupiłam go jeszcze gdy kosztował 9 k mrgreen ) do abordaaaażu!!! ZAJEWBAĆ PROFESOR KONAR, ZA TO, ŻE NAZYWAŁA MNIE KWIATUSZKIEM I GWIAZDECZKĄ!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |