Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Találkozók és IRL események
Gaia találkozó - November 13 Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 75 76 77 78 79 80 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Nov 13, 2010 1:42 am

Sajnálom Kisrajczy és nyugi! Majd talán máskor. Mindenesetre a szüleid akkor is túlságosan aggódósak és kissé előre ítélve általánosítanak,... De mindegy, ez van. Kanadában a 16 éves unokatesómat (ő is fiú) a nagynéném és férje simán elengedik egyedül is majdnem bárhova és még sose volt semmi baj náluk ebből. Nagyon családfüggő ez. Részemről lezárva itt!
PostPosted: Sat Nov 13, 2010 2:45 am

Ha még olvasod Napsi: családi körben elővigyázatossági figyelmeztetést kaptam a tökfaragást illetően, mondván hogy kemény a héja és hogy hirtelen "megszaladhat a kés". Tehát vagy vájnék amatőrként versenyen kívül, vagy egyáltalán nem, vagy a leglassabb és legóvatosabb versenyző lennék. Remélem nem gond sweatdrop

Kisrajczy: majd csinálok pár fotót Medvéék "zsúfolt környékéről" sweatdrop Remélem legközelebb elenged. Esetleg Volframon keresztül felhívunk (CSAK ötlet sweatdrop ). Max házakkal és kutyaugatással zsúfolt egyébként. Régen az mi anyukánk ugyanazzal a busszal járt dolgozni, mint amivel odamegyünk, bár ő továbbment egy erdő felé (a busszal).
Mi Xannal 3 körül indulunk, villamos és sok metrózás Árpád hídtól.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Nov 13, 2010 2:51 am

Hmm, akkor jó lesz Obilia, ha óvatos leszel a tökfaragásnál, jobb vigyázni, de túlzottan azért nem hinném, hogy vigyázni kell. Ha itt nem olvassa már napsugar a tali előtt, akkor nyugodtan mondd el neki ezt a talin is élőben.

Jaja, mi néhány megállót megyünk Obiliával együtt egy villamossal és aztán jóval többet metróval (de nem baj, szeretek metrón utazni). A fotózás jó ötlet, a telefonálást meg szerintem majd meglátjuk.

Ha jól számolom 3 új személyt fogok látni élőben ezen a talin: Volfram, Molylepke és vrobi. Na persze érhet meglepetés is, mint pl. az utóbbi talin is, hogy nem hivatalosan bejelentett 1-2 Gaia-s is jön még esetleg, akiket még nem láttam. De persze ez nem baj, csak úgy mondtam.
PostPosted: Sat Nov 13, 2010 3:32 am

Obilia
Ha még olvasod Napsi: családi körben elővigyázatossági figyelmeztetést kaptam a tökfaragást illetően, mondván hogy kemény a héja és hogy hirtelen "megszaladhat a kés". Tehát vagy vájnék amatőrként versenyen kívül, vagy egyáltalán nem, vagy a leglassabb és legóvatosabb versenyző lennék. Remélem nem gond sweatdrop

Kisrajczy: majd csinálok pár fotót Medvéék "zsúfolt környékéről" sweatdrop Remélem legközelebb elenged. Esetleg Volframon keresztül felhívunk (CSAK ötlet sweatdrop ). Max házakkal és kutyaugatással zsúfolt egyébként. Régen az mi anyukánk ugyanazzal a busszal járt dolgozni, mint amivel odamegyünk, bár ő továbbment egy erdő felé (a busszal).

Majd felvesztek akkor mindent? Mert Ricsihős barátom is ott lesz. Van róla nálam egy kép. csak nincs bajusza meg szakálla. Borotválkozott. Yo haverom, ismer. =D

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Nov 13, 2010 3:41 am

III_Kisrajczy_III
Obilia

Majd felvesztek akkor mindent? Mert Ricsihős barátom is ott lesz. Van róla nálam egy kép. csak nincs bajusza meg szakálla. Borotválkozott. Yo haverom, ismer. =D

Én fényképekre gondoltam inkább. Felvétel - nem tudom. Mindent nem hiszem hogy felveszünk de fényképek biztos lesznek. Apropó felvétel, emlékszem Medve anno arról csináltatott felvételeket ahogy egy kicsit motorozott az utcájukban (de az kicsit más) smile Oké, Ricsi-akta infót vettem. smile Jó a kép. Hmm nem volt múltkor is ő a talin? (júliusban) Pindurit mintha ismerős lenne de nem 100%.
PostPosted: Sat Nov 13, 2010 4:28 am

Szerintem nem volt a nyári talin, nekem nem rémlik. Ha mindent felvennénk, az elég hosszú lenne és kicsit fárasztó is, na meg nem lehet mindig mindenki a felvételen, hisz nem egy helyben vagyunk csak. A fényképek persze oké, az is jobb a semminél.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Nov 14, 2010 4:57 am

Nos? Egy fő kérdés jut eszembe, vagyis 2 ...
1. MILYEN volt a Party?
2. MEG LETT-E örökítve digitálisan (videó és/vagy kép)? =)

És mivel a party elmúlott, így a titkomról is lekerül a lepel.: Softwarekiller adminnal beszéltem, és Malrenivel is. Elhatároztunk, hogy teszünk mi is valamit a Guildért. Medve volt az első áldozat, amikor is beinvitáltam barátaimmal kis időre a Zrádió-ba (ezzel teszteltem Medvét, hogy jó-e műsorvezetőnek, és igen.) . Aztán most nekiugrok, és Softwarekiller kollégával együtt megalkotjuk a Gaia Online Magyar Guildjának történelmében először a Magyar Guild Rádió-t. (Ha már volt, de kudarcba fulladt, akkor feltámasztjuk). A többiről, a műsorinfóról és minden egyébről egy külön topicban beszélek, ha már megvan minden. Ki támogatja az ötletet? És majd az első élő adásra kaptok linket, leszeditek és Winamp programmal hallgathatjátok. (Akinek nem lenne világos, mi az a Winamp, annak annyit mondok, hogy a "Windows Media Player modernebbik változata, csak nem olyan, mint a Windows Media Player. ")
PostPosted: Sun Nov 14, 2010 5:18 am

Jó volt a tali. smile Obilia készített néhány fotót, majd gondolom felteszi valahová és onnan linkeli. Nem tudom, hogy más fotózott-e, de szerintem nem.

Szerintem jó ötlet ez a rádiós dolog. wink Majd meglátjuk egy idő után, hogy mi sül ki belőle. Hajrá! smile

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Nov 14, 2010 6:30 am

Valaki itt hagyta a cicáját!!
PostPosted: Sun Nov 14, 2010 6:48 am

napsugar

Tobi_Gabii volt! Metrón jutott eszébe xd .

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Nov 14, 2010 6:51 am

Nos, szerintetek is Yo 5let a rádió? =D
PostPosted: Sun Nov 14, 2010 8:24 am

Volfram
napsugar

Tobi_Gabii volt! Metrón jutott eszébe xd .
Sejtettem biggrin
Kisrajczy: Jó

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Nov 14, 2010 9:42 am

Majd minden más egyéb infót, meg műsorrendet, meg a többit azt majd akkor elárulom. ^^ Egy újabb topic keretében. ^^
PostPosted: Sun Nov 14, 2010 10:52 am

Jó volt a tali (nem buli elsősorban legalábbis nem volt tánc ivászat csajozás stb (Kisrajczy).
Jó volt viszont. A csizmás kandúr japán rajzfilm jópofa volt, rajzolás jó volt az édes szója-szószos hús finom volt, érdekes volt az édes szója (yukitaki a neve ha jól emlékszem). A karaoke-ra és a kvízre már nem tudtunk maradni Xannal mert nem ottalvásra mentünk és számításaink szerint megkockáztattuk volna az utolsó metró lekésését ha eggyel későbbi busszal mentünk volna sajnos. Bár, Medve, a 22.49-eset értük el és utána még 3 induló metró volt elvileg. De jobb előbb, mint lekésni.
Képek ma vagy holnap jönnek. smile Nem 100% hogy mindenkiről készült de minden kép fölé oda lesz írva hogy ki van rajta ill. tárgyak esetében... tárgyleírás. smile
Lehet hogy legközelebb megint ottalszok (ezt ált. megengedik itthon) csak hálózsákon keresztül is "nyomott" a padló keménysége sweatdrop Talán majd szerzek valami matracot? Mindegy.

A rádió érdekes ötlet. Erről eszembe jutott hogy milyen lenne ha a Gaia dolgozók/adminok rádióznának néha lol. De így is sok a dolguk.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Nov 14, 2010 11:45 am

Obilia
Jó volt a tali (nem buli elsősorban legalábbis nem volt tánc ivászat csajozás stb (Kisrajczy).
Jó volt viszont. A csizmás kandúr japán rajzfilm jópofa volt, rajzolás jó volt az édes szója-szószos hús finom volt, érdekes volt az édes szója (yukitaki a neve ha jól emlékszem). A karaoke-ra és a kvízre már nem tudtunk maradni Xannal mert nem ottalvásra mentünk és számításaink szerint megkockáztattuk volna az utolsó metró lekésését ha eggyel későbbi busszal mentünk volna sajnos. Bár, Medve, a 22.49-eset értük el és utána még 3 induló metró volt elvileg. De jobb előbb, mint lekésni.
Képek ma vagy holnap jönnek. smile Nem 100% hogy mindenkiről készült de minden kép fölé oda lesz írva hogy ki van rajta ill. tárgyak esetében... tárgyleírás. smile
Lehet hogy legközelebb megint ottalszok (ezt ált. megengedik itthon) csak hálózsákon keresztül is "nyomott" a padló keménysége sweatdrop Talán majd szerzek valami matracot? Mindegy.

A rádió érdekes ötlet. Erről eszembe jutott hogy milyen lenne ha a Gaia dolgozók/adminok rádióznának néha lol. De így is sok a dolguk.

Igazából fontosabb személyekre gondoltam, h vezetnék, és én. Aki tudja kezelni a SAM BROADCASTER programot, majd Medvének megmutatjuk. Softwarekillert rábeszélem, h Hétfőtől csütörtökig legyen esténként. Amint lesz adás, akkor nektek szólunk. =)

Tali.: HA majd lesz legközelebb (pl.: nyáron) megyek, csak a szülői akarat az akadály. =D
Reply
Találkozók és IRL események

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 75 76 77 78 79 80 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces