|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 6:37 am
Owiec Kasmizar Szorowanie pokładu? A po co? moze dlatego ze lepiej sie przy czystym chodzi 3nodding Znaczy, ze to co sie lepi tdo pokładu to bród? Ciekawostka-zagwozdzka, a aj myślałem, ze kalamarnica nam zdechla na pokladzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 6:52 am
Kasmizar Owiec Kasmizar Szorowanie pokładu? A po co? moze dlatego ze lepiej sie przy czystym chodzi 3nodding Znaczy, ze to co sie lepi tdo pokładu to bród? Ciekawostka-zagwozdzka, a aj myślałem, ze kalamarnica nam zdechla na pokladzie. a co to za roznica ? phie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 8:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 11:25 am
nie deprawuj dzieci mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 11:26 am
Owiec nie deprawuj dzieci mrgreen dobrzu, już nie bede whee a dostanę lizaka? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 12:18 pm
EvilYuki Owiec nie deprawuj dzieci mrgreen dobrzu, już nie bede whee a dostanę lizaka? heart *podaje lizaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 11:03 pm
Owiec EvilYuki Owiec nie deprawuj dzieci mrgreen dobrzu, już nie bede whee a dostanę lizaka? heart *podaje lizaka* ej, ja tez chce crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 11:14 pm
Owiec EvilYuki Owiec nie deprawuj dzieci mrgreen dobrzu, już nie bede whee a dostanę lizaka? heart *podaje lizaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 11:32 pm
rumu, komu rumu?? pirate *Geniek, juz mi kakalo scream *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 11:38 pm
Kasmizar taaaa.... rzeczywiście bardzo ważne stare jak tak dalej pójdzie to przeniesie Mi biurko, bo nie mam tam dość światła. ja nie wiem o co się przypierdalasz... pewnie w dupie Ci się przewróciło i się cieszysz, że pani Hela sprząta i masz się na kim wyzywać bo jest o szczebel niżej w hierarchii firmy. Skoro układa Ci sprawy według kolorów i dba o czystość, to widać, że praca jest dla niej całym życiem, ew. że o tę robotę dba, bo jak coś robić, to robić dobrze, oddaje sę jej cała... czego o Tobie powiedzieć chyba nie można, bo siedzisz sobie przed kompem zamiast uczciwie pracować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 12:07 am
EvilYuki Kasmizar taaaa.... rzeczywiście bardzo ważne stare jak tak dalej pójdzie to przeniesie Mi biurko, bo nie mam tam dość światła. ja nie wiem o co się przypierdalasz... pewnie w dupie Ci się przewróciło i się cieszysz, że pani Hela sprząta i masz się na kim wyzywać bo jest o szczebel niżej w hierarchii firmy. Skoro układa Ci sprawy według kolorów i dba o czystość, to widać, że praca jest dla niej całym życiem, ew. że o tę robotę dba, bo jak coś robić, to robić dobrze, oddaje sę jej cała... czego o Tobie powiedzieć chyba nie można, bo siedzisz sobie przed kompem zamiast uczciwie pracować. si wi 3nodding zapierdalac szczurze okretowy pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 12:08 am
Agria Owiec EvilYuki Owiec nie deprawuj dzieci mrgreen dobrzu, już nie bede whee a dostanę lizaka? heart *podaje lizaka* ej, ja tez chce crying *daje* masz i spadaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 12:35 am
Owiec Agria Owiec EvilYuki Owiec nie deprawuj dzieci mrgreen dobrzu, już nie bede whee a dostanę lizaka? heart *podaje lizaka* ej, ja tez chce crying *daje* masz i spadaj niee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|