|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 12:35 pm
przyszlas nakarmic biedna glodna owce? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 12:28 am
Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki dobra, będziem pić w dzień nieparzysty whee oczywiscie chodzilo mi o milosc platoniczna whee i tak będziem pić w dzień nieparzysty 3nodding mi to obojentne byle u emila whee tamta barmanka malo mnie lubi - ma prawo mrgreen Czemu? Przecież miała takie miłe wrażenie. PRaca w barze jest TAKA nudna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 12:36 am
Kasmizar Czemu? Przecież miała takie miłe wrażenie. moze wlasnie dlatego rolleyes whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 12:53 am
A bo ja wiem? biggrin Nie sądzę, żeby to ją zdziwiło blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 12:56 am
Kasmizar A bo ja wiem? biggrin Nie sądzę, żeby to ją zdziwiło blaugh zaraz dopisze nam punkty karne za nie trzymanie sie tematu zrobily sie tu rozmowy w tloku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 1:13 am
OK, niech bedzie bardziej po piracku:
ARRGGHHHHH pirate rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 1:19 am
Kasmizar OK, niech bedzie bardziej po piracku: ARRGGHHHHH pirate rofl pirate *bek* podaj mi piwo kobieto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 1:28 am
Zamknij paszczeke, zebym miał czym piwo otworzyć. Ktoś tu miał spać.... ja jestem w pracy, wychodzi na to. ze ty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 1:30 am
Kasmizar Zamknij paszczeke, zebym miał czym piwo otworzyć. Ktoś tu miał spać.... ja jestem w pracy, wychodzi na to. ze ty. to skoro jestes w pracy to do chuja pana trza pracowac a nie sie opierdalac panie szanowny. umyj podloge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 1:44 am
Owiec Kasmizar Zamknij paszczeke, zebym miał czym piwo otworzyć. Ktoś tu miał spać.... ja jestem w pracy, wychodzi na to. ze ty. to skoro jestes w pracy to do chuja pana trza pracowac a nie sie opierdalac panie szanowny. umyj podloge OD tego jest pani Hela. Wkurza mnie już. Mam ułożone sprawy wg. ważności, a ona przychodzi w nocy i mi układa papiery, nie zgadniecie wg. jakiego klucza...... wg KOLORÓW scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 1:47 am
Kasmizar Owiec Kasmizar Zamknij paszczeke, zebym miał czym piwo otworzyć. Ktoś tu miał spać.... ja jestem w pracy, wychodzi na to. ze ty. to skoro jestes w pracy to do chuja pana trza pracowac a nie sie opierdalac panie szanowny. umyj podloge OD tego jest pani Hela. Wkurza mnie już. Mam ułożone sprawy wg. ważności, a ona przychodzi w nocy i mi układa papiery, nie zgadniecie wg. jakiego klucza...... wg KOLORÓW scream bardzo rozsadna kobieta 3nodding nic nie jest tak warzne jak umiejetny dobor koloru xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 2:02 am
taaaa.... rzeczywiście bardzo ważne stare jak tak dalej pójdzie to przeniesie Mi biurko, bo nie mam tam dość światła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 3:35 am
mam paskudny humor. ściągać spodnie i na kolana, będziecie szorować pokład. evil pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 4:26 am
Spodnie, ściągne tylko przy dziewczynie scream Szorowanie pokładu? A po co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 5:06 am
Kasmizar Szorowanie pokładu? A po co? moze dlatego ze lepiej sie przy czystym chodzi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |