|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:03 am
EvilYuki Gem_ma Owiec Gem_ma Owiec i co sie gapisz klocu 4laugh a może ja zaczne sie znęcac nad owcami... mowisz slonko ze SM lubisz? lol twisted a sm moja droga Agriuniu to...e! pani owca! mam powiedziec? 4laugh SM to skrót od Sailor Moon taaaaa, definitywnie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:03 am
Owiec EvilYuki Gem_ma Owiec Gem_ma Owiec i co sie gapisz klocu 4laugh a może ja zaczne sie znęcac nad owcami... mowisz slonko ze SM lubisz? lol twisted a sm moja droga Agriuniu to...e! pani owca! mam powiedziec? 4laugh SM to skrót od Sailor Moon dzieki whee ratujesz sytuacje whee i jak tu mnie nie kochać...? a no tak, można, co wydaje mi się dziwne... o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:05 am
EvilYuki i jak tu mnie nie kochać...? hmm.. a to zalezy jakie masz majtki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Owiec EvilYuki Gem_ma Owiec mowisz slonko ze SM lubisz? lol twisted a sm moja droga Agriuniu to...e! pani owca! mam powiedziec? 4laugh SM to skrót od Sailor Moon dzieki whee ratujesz sytuacje whee i jak tu mnie nie kochać...? a no tak, można, co wydaje mi się dziwne... o.O a mi sie nie wydaje dziwne... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Owiec EvilYuki i jak tu mnie nie kochać...? hmm.. a to zalezy jakie masz majtki czarne stringi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:06 am
EvilYuki Owiec EvilYuki i jak tu mnie nie kochać...? hmm.. a to zalezy jakie masz majtki czarne stringi 3nodding to cie nie kocham.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:07 am
Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki i jak tu mnie nie kochać...? hmm.. a to zalezy jakie masz majtki czarne stringi 3nodding to cie nie kocham. cholera, kolejna! *wpisuje ją do zeszyciku* no ładnie, już siedem osób... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:09 am
EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki i jak tu mnie nie kochać...? hmm.. a to zalezy jakie masz majtki czarne stringi 3nodding to cie nie kocham. cholera, kolejna! jak bedziesz miala biale bokserki to bede cie kochac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:10 am
Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki i jak tu mnie nie kochać...? hmm.. a to zalezy jakie masz majtki czarne stringi 3nodding to cie nie kocham. cholera, kolejna! jak bedziesz miala biale bokserki to bede cie kochac. a co to, cholera jasna, za foszki? confused Jak to "będe Cię kochać"? Ty masz mnie kochać nieustannie albo wcale... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:13 am
EvilYuki Owiec jak bedziesz miala biale bokserki to bede cie kochac. a co to, cholera jasna, za foszki? confused Jak to "będe Cię kochać"? Ty masz mnie kochać nieustannie albo wcale... emo ja kocham tylko w dni nieparzyste wink w parzyste nienawidze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:14 am
Owiec EvilYuki Owiec jak bedziesz miala biale bokserki to bede cie kochac. a co to, cholera jasna, za foszki? confused Jak to "będe Cię kochać"? Ty masz mnie kochać nieustannie albo wcale... emo ja kocham tylko w dni nieparzyste wink w parzyste nienawidze dobra, będziem pić w dzień nieparzysty whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:18 am
EvilYuki dobra, będziem pić w dzień nieparzysty whee oczywiscie chodzilo mi o milosc platoniczna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:19 am
Owiec EvilYuki dobra, będziem pić w dzień nieparzysty whee oczywiscie chodzilo mi o milosc platoniczna whee i tak będziem pić w dzień nieparzysty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:21 am
EvilYuki Owiec EvilYuki dobra, będziem pić w dzień nieparzysty whee oczywiscie chodzilo mi o milosc platoniczna whee i tak będziem pić w dzień nieparzysty 3nodding mi to obojentne byle u emila whee tamta barmanka malo mnie lubi - ma prawo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|