|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 12:21 pm
In Flames - Jotun. Jak ja kocham ten zespół ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 2:45 am
przykre to czasem, ktoś pyta mnie jaką muzykę lubię, odpowiadam i albo nikt nie wie o co chodzi albo źle to kojarzą. dzisiejsza edukacja w tym kierunku ssie. muzyke rozróznia sie na tą co jest w radiu i tą co w telewizji. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 6:11 am
Ja tam zostaje przy swoim skandynawskim folku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 1:29 pm
Delein the Wildest Ja tam zostaje przy swoim skandynawskim folku... ogladalem u miojej soul-sista teledysk kropikalnych (czy jakos tak) i sie obfarskalem.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 10:52 am
Ogólnie skandynawska muzyka (w moim przypadku metal) ma zdecydowanie coś w sobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 6:56 am
Wheeee! Wszyscy słuchamy skandynawskiego metalu =] Jak fajnie =P Ogólnie skandynawsa muzyka jest raczej... odmienna. No bo jakby tak spojrzeć na Loitume i ich pioseneczkę z Wielkiego Pora, to jednak... eee... dobra, niewważne =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 1:11 pm
My Chemical Romance 4ever =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:15 am
To ja mo|e powiem, czego NIE sBucha, a jest to kawaBek "Heart of the Dragon", niestety, DragonForce.... Nie wierz, |e co[ trakiego mogli nagra, po prostu nie wierz Y_Y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 12:24 am
Ostatnio zauroczyla mnie piosenka z filmu Bionicle. www.bionicle.com sciagnijcie i dzielcie sie recenzjami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 11:28 am
Fasolki --> Mydło lubi zabawę...
chora jestem...przepraszam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 10:21 am
Załapałam ostatnio wkrętę na SYNERGIĘ, w sumie to prawie zaprzyjaźniony zespół, bo kumpluja się z moim chłopakiem =P A graja podobno Progressive Rock, no ale ja się nie znam na gatunkach ^^'
SYNERGIA HOMEPAGE
Polecam szczególnie "Sinner's Scream" i "Drunken Song". A potem "Drugie Dno" i "Apokalipsę" (teraz są lepiej dopracowane =P)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 1:42 am
Ke? Skandynawski metal? :3 Sympatycznie to brzmi... Ja wlasnie Guns N' Roses slucham. Bardzo sympatyczny zespol mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 4:17 am
Skandynawski metal jest jak każdy inny metal - tyle że po prostu mistrzowsko zagrany, ot co wink A właśnie wsłuchuję się w przedstawicieli gatunku 'pierogów', Within Temptation, całkiem całkiem są ^^ (pierogi - dowolny metal typu Nightwish według Nergala z Behemoth XD ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 5:21 am
Gveir Skandynawski metal jest jak każdy inny metal - tyle że po prostu mistrzowsko zagrany, ot co wink A właśnie wsłuchuję się w przedstawicieli gatunku 'pierogów', Within Temptation, całkiem całkiem są ^^ (pierogi - dowolny metal typu Nightwish według Nergala z Behemoth XD ). Kocham glos babeczki z tegoz zespolu heart chcialabym tak spiewac... :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|