|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:50 am
Owiec Agria Gem_ma Agria Geniek zrob i przynies kakao! Wreszcie moge kims rzadzic twisted Nie możesz *wygiąga legitymacje Green Peace'u* mi to wygląda na znęcanie sie nad zwierzetami(?) może 24 na komędzie? twisted znecanie sie nad ludzmi jest gorsze stare nieprawda ninja nad jednym i drugim gatunkiem kocham sie tak samo pastwic heart nie chodzi mi o to... o bycie znecanym... przynies to... przynies tamto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:51 am
Agria Owiec Gem_ma Agria Geniek zrob i przynies kakao! Wreszcie moge kims rzadzic twisted Nie możesz *wygiąga legitymacje Green Peace'u* mi to wygląda na znęcanie sie nad zwierzetami(?) może 24 na komędzie? twisted *zaczyna znecac sie nad kotami* ale koty nie sa Twoje... a sie wujki obraza wahmbulance wahmbulance wahmbulance a wiesz gdzie ja to mam? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:51 am
Owiec Gem_ma Owiec Gem_ma Owiec *zaczyna znecac sie nad kotami* stare i co sie gapisz klocu 4laugh a może ja zaczne sie znęcac nad owcami... mowisz slonko ze SM lubisz? lol cio to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:52 am
Agria ... przynies to... przynies tamto... moja mamusia tak mowi cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:52 am
Owiec Agria Owiec Gem_ma Agria Geniek zrob i przynies kakao! Wreszcie moge kims rzadzic twisted Nie możesz *wygiąga legitymacje Green Peace'u* mi to wygląda na znęcanie sie nad zwierzetami(?) może 24 na komędzie? twisted *zaczyna znecac sie nad kotami* ale koty nie sa Twoje... a sie wujki obraza wahmbulance wahmbulance wahmbulance a wiesz gdzie ja to mam? whee w miejsu gdzie plecy traca swoja szlachetna nazwe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:53 am
Owiec Agria ... przynies to... przynies tamto... moja mamusia tak mowi cool mialam okazje ja poznac na konkursie w 7-ce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:53 am
Agria Owiec Gem_ma Owiec Gem_ma Owiec *zaczyna znecac sie nad kotami* stare i co sie gapisz klocu 4laugh a może ja zaczne sie znęcac nad owcami... mowisz slonko ze SM lubisz? lol cio to?? jak bedziesz duza to ci powiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:54 am
Agria Owiec Agria ... przynies to... przynies tamto... moja mamusia tak mowi cool mialam okazje ja poznac na konkursie w 7-ce i co? jeszcze zyjesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:55 am
Owiec Agria Owiec Gem_ma Owiec i co sie gapisz klocu 4laugh a może ja zaczne sie znęcac nad owcami... mowisz slonko ze SM lubisz? lol cio to?? jak bedziesz duza to ci powiem 3nodding wiem jak to jest... jak sie jest po prostu sie uwaza ze juz jest sie duzym, a jak patrze na mlodszych mysle sobie, ze to sa kurduple, a w ich wieku mysklalam, ze jestem duza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:56 am
Owiec Agria Owiec Agria ... przynies to... przynies tamto... moja mamusia tak mowi cool mialam okazje ja poznac na konkursie w 7-ce i co? jeszcze zyjesz? nom...moja kolezanke uczy... jakiegos przedmiotu co sie zwie "Weronika" rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:59 am
Owiec Gem_ma Owiec Gem_ma Owiec *zaczyna znecac sie nad kotami* stare i co sie gapisz klocu 4laugh a może ja zaczne sie znęcac nad owcami... mowisz slonko ze SM lubisz? lol twisted a sm moja droga Agriuniu to...e! pani owca! mam powiedziec? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:00 am
Agria Owiec Agria Owiec Agria ... przynies to... przynies tamto... moja mamusia tak mowi cool mialam okazje ja poznac na konkursie w 7-ce i co? jeszcze zyjesz? nom...moja kolezanke uczy... jakiegos przedmiotu co sie zwie "Weronika" rofl metoda weroniki sherborne. widocznie twoja kolezanka jest albo nadpobudliwa albo flegmatyczna, powiedz jak sie kolezanka nazywa to ci powiem co z nia nie tak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gem_ma Owiec Gem_ma Owiec Gem_ma Owiec *zaczyna znecac sie nad kotami* stare i co sie gapisz klocu 4laugh a może ja zaczne sie znęcac nad owcami... mowisz slonko ze SM lubisz? lol twisted a sm moja droga Agriuniu to...e! pani owca! mam powiedziec? 4laugh SM to skrót od Sailor Moon
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gem_ma Owiec Gem_ma Owiec Gem_ma Owiec *zaczyna znecac sie nad kotami* stare i co sie gapisz klocu 4laugh a może ja zaczne sie znęcac nad owcami... mowisz slonko ze SM lubisz? lol twisted a sm moja droga Agriuniu to...e! pani owca! mam powiedziec? 4laugh nie mow! ona jest zamala. a pozniej znow bedzie ze ja ja deprawuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:01 am
EvilYuki Gem_ma Owiec Gem_ma Owiec i co sie gapisz klocu 4laugh a może ja zaczne sie znęcac nad owcami... mowisz slonko ze SM lubisz? lol twisted a sm moja droga Agriuniu to...e! pani owca! mam powiedziec? 4laugh SM to skrót od Sailor Moon dzieki whee ratujesz sytuacje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |