|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:05 am
Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki a ja kiedyś dostałam w łeb gąbką rofl teraz się z tego śmieję, ale kobieta cela miała, prosto w okulary... ja kiedys w trebaczowa od chemi (trabksa matke) gabka rzucilam bo powiedziala zebym ja podala. myslalam ze zlapie mrgreen nie zlapala, mokra gabka po ryju dostala mrgreen oplułam przez Ciebie klawiaturę, bo piłam moję wodę mineralną dla burżujów emo Owiec, mogę zostać dzieckiem pod ochroną? a czemu chcesz byc dzieckiem pod ochrona? widac czuje sie bezpieczna przy tobie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:07 am
Agria widac czuje sie bezpieczna przy tobie sweatdrop ninja przy mnie to chyba nie mozna czuc sie bezpiecznie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:08 am
Owiec Agria widac czuje sie bezpieczna przy tobie sweatdrop ninja przy mnie to chyba nie mozna czuc sie bezpiecznie ninja zauwazylam sweatdrop ale kto wie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:11 am
Agria Owiec Agria widac czuje sie bezpieczna przy tobie sweatdrop ninja przy mnie to chyba nie mozna czuc sie bezpiecznie ninja zauwazylam sweatdrop ale kto wie sweatdrop dobrze nie wchodzmy bardziej w ten temat sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:12 am
Owiec Agria Owiec Agria widac czuje sie bezpieczna przy tobie sweatdrop ninja przy mnie to chyba nie mozna czuc sie bezpiecznie ninja zauwazylam sweatdrop ale kto wie sweatdrop dobrze nie wchodzmy bardziej w ten temat sweatdrop masz jakis sekret? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:13 am
Agria masz jakis sekret? twisted przed dziecmi tak whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:14 am
Owiec Agria masz jakis sekret? twisted przed dziecmi tak whee wiec bez dochodzen... tylko jakos dziwnym trafem, mam wrazenie, o co chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:17 am
Agria Owiec Agria masz jakis sekret? twisted przed dziecmi tak whee wiec bez dochodzen... tylko jakos dziwnym trafem, mam wrazenie, o co chodzinie mozesz miec wrazenia bo nie wiesz o co chodzi. no chyba ze wisisz na scianie z uchem jak rozmawiam z twoja siostra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:19 am
Owiec Agria Owiec Agria masz jakis sekret? twisted przed dziecmi tak whee wiec bez dochodzen... tylko jakos dziwnym trafem, mam wrazenie, o co chodzinie mozesz miec wrazenia bo nie wiesz o co chodzi. moze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:21 am
Agria Owiec Agria Owiec Agria masz jakis sekret? twisted przed dziecmi tak whee wiec bez dochodzen... tylko jakos dziwnym trafem, mam wrazenie, o co chodzinie mozesz miec wrazenia bo nie wiesz o co chodzi. moze... skoro mozna powiedziec ze nikt prócz wlasciwie twej siostry nie wie to jak ty mozesz wiedziec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:21 am
stop! piracimy sie!!!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:22 am
ZebraDeath stop! piracimy sie!!!! pirate to sie piracimy, oddawaj majtki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:24 am
Owiec ZebraDeath stop! piracimy sie!!!! pirate to sie piracimy, oddawaj majtki. won!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:25 am
Owiec a czemu chcesz byc dzieckiem pod ochrona? bo sie czuję taka niepewna, upośeldzona, i wszyscy mi mówią, że jestem słodziutka i urocza... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |