|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 2:53 pm
Argaroth of Icarus Scorpi Argaroth of Icarus אללא מיידן! domokun מבחינת נגינה אבל,דרגונפורס פשוט אוכלים את מיידן לארוחת בוקר (למרות שהם חיממו אותם בסיבוב הופעות ב2003) exclaim אתה מתכוון להופעה בריו... אחלה של הופעה!!! הזקנים האלו השתוללו כמו מטורפים... confused אם הם חיממו את איירון אז כנראה יש קצת הבדל. mrgreen יש...הרמן לי וסם טוטמן קורעים את אדריאן,יאניק ומוראיי גם אם הם כולם ישתלבו לרובוטריק אחד גדול! הם עדיין הסבא והסבתא (אדריאן) הנחמדים האלה שתמיד שמחים לראות אותם! זה כבר עניין של טעם... האמת אין לי מושג מי הלהקה שהזכרת. הם בטח חדשים יחסית... ראית את את ההופעה של איירון בריו?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 3:00 pm
ועכשו שיר שמי שלא ראה את הקליפ שלו הוא בור ועם הספר...
Guns N' Roses - November Rain
When I look into your eyes I can see a love restrained But darlin' when I hold you Don't you know I feel the same 'Cause nothin' lasts forever And we both know hearts can change And it's hard to hold a candle In the cold November rain We've been through this Such a long long time Just tryin' to kill the pain yeahh.. But lovers always coming And lovers always going And no one's really sure Who's lettin' go today Walking away If we could take the time To lay it on the line I could rest my head Just knowin' that you were mine All mine So if you want to love me Then darlin' don't refrain Or I'll just end up walkin' In the cold November rain
Do you need some time On your own Do you need some time All alone Everybody needs some time On their own Don't you know you need some time All alone
I know it's hard to keep an open heart When even friends seem out to harm you But if you could heal a broken heart Wouldn't time be out to charm you
Sometimes I need some time On my own Sometimes I need some time All alone Everybody needs some time On their own Don't you know you need some time All alone
And when your fears subside And shadows still remain I know that you can love me When there's no one left to blame So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain
Don't ya think that you Need somebody Don't ya think that you Need someone Everybody needs somebody You're not the only one You're not the only one
Don't ya think that you Need somebody Don't ya think that you Need someone Everybody needs somebody You're not the only one You're not the only one
Don't ya think that you Need somebody Don't ya think that you Need someone Everybody needs somebody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 3:28 pm
Scorpi dida לא להאמין יש כותבים בטופיק שלי eek ועוד בשפה לא מובנת בעליל sweatdrop שמח להפתיע.... biggrin מוזיקה זאת נשמת העולם צריך שמישהו ידבר עליה זה כמו להשתעמם בלי לספור בוטנים... 3nodding מוזיקה זה החיים, אבל הי, רוק כבד לא עושה לי את זה sweatdrop (לא הבנתי את הבוטנים._.')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:06 pm
dida Scorpi dida לא להאמין יש כותבים בטופיק שלי eek ועוד בשפה לא מובנת בעליל sweatdrop שמח להפתיע.... biggrin מוזיקה זאת נשמת העולם צריך שמישהו ידבר עליה זה כמו להשתעמם בלי לספור בוטנים... 3nodding מוזיקה זה החיים, אבל הי, רוק כבד לא עושה לי את זה sweatdrop (לא הבנתי את הבוטנים._.') התכוונתי מוזיקה באופן כללי ורוק ,לעניות דעתי, זה בין הדברים שאפשר לקרוא להם מוזיקה יש בו כלי נגינה ולא הכל אלקטרוני... יש בו נשמה באופן כללי מוזיקה ישנה נחשבת מוזיקה. היא לא היתה ממוסחרת... כתבו אותה בשביל הנשמה לא בשביל הכסף
(הבוטנים זה משהו עתיק יומין שהמצאתי בגאיה... כאשר משעמם לך אתה כותב "*סופר בוטנים*")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:19 pm
Counting Crows - Rain King
When I think of heaven Deliver me in a black-winged bird I think of flying down into a sea of pens and feathers And all other instruments of faith and sex and God In the belly of a black-winged bird. Don't try to feed me 'Cause I've been here before And I deserve a little more [chorus] I belong in the service of the Queen I belong anywhere but in between She's been crying and I've been thinking And I am the Rain King [verse] And I said mama, mama, mama, why am I so alone I can't go outside I'm scared I might not make it home I'm alive, I'm alive But I'm sinking in If there's anyone at home at your place, darling Why don't you invite me in? Don't try to bleed me 'Cause I've been there before And I deserve a little more [chorus] I belong in the service of the Queen I belong anywhere but in between She's been lying and I've been sinking And I am the Rain King [bridge] Hey, I only want the same as anyone Henderson is waiting for the sun Oh, it seems night endlessly begins and ends After all the dreaming I come home again [verse] When I think of heaven Deliver me in a black-winged bird I think of dying Lay me down in a field of flame and heather Render up my body into the burning heart of God In the belly of a black-winged bird Don't try to bleed me 'Cause I've been here before And I deserve a little more [chorus] I belong in the service of the queen I belong anywhere but in between She's been dying and I've been drinking And I am the Rain King
I said that I am the Rain King Well I said that I I I I I yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah
Well I am the Rain King.... Yeah!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 3:12 am
Scorpi dida Scorpi dida לא להאמין יש כותבים בטופיק שלי eek ועוד בשפה לא מובנת בעליל sweatdrop שמח להפתיע.... biggrin מוזיקה זאת נשמת העולם צריך שמישהו ידבר עליה זה כמו להשתעמם בלי לספור בוטנים... 3nodding מוזיקה זה החיים, אבל הי, רוק כבד לא עושה לי את זה sweatdrop (לא הבנתי את הבוטנים._.') התכוונתי מוזיקה באופן כללי ורוק ,לעניות דעתי, זה בין הדברים שאפשר לקרוא להם מוזיקה יש בו כלי נגינה ולא הכל אלקטרוני... יש בו נשמה באופן כללי מוזיקה ישנה נחשבת מוזיקה. היא לא היתה ממוסחרת... כתבו אותה בשביל הנשמה לא בשביל הכסף
(הבוטנים זה משהו עתיק יומין שהמצאתי בגאיה... כאשר משעמם לך אתה כותב "*סופר בוטנים*")כן אני גם מסכימה בקשר למיסחור, רוב השירים שלי ישנים יחסית ואני פשוט אוהבת גיטרות! שיש כלים אחרים שפריעים לי לשמוע את הגיטרות, השיר מעצבן אותי mrgreen (חח זה נשמע לי כמו דבר מרתק לעשות, לעשות באמפים עד עיפה)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:37 am
dida Scorpi dida Scorpi dida לא להאמין יש כותבים בטופיק שלי eek ועוד בשפה לא מובנת בעליל sweatdrop שמח להפתיע.... biggrin מוזיקה זאת נשמת העולם צריך שמישהו ידבר עליה זה כמו להשתעמם בלי לספור בוטנים... 3nodding מוזיקה זה החיים, אבל הי, רוק כבד לא עושה לי את זה sweatdrop (לא הבנתי את הבוטנים._.') התכוונתי מוזיקה באופן כללי ורוק ,לעניות דעתי, זה בין הדברים שאפשר לקרוא להם מוזיקה יש בו כלי נגינה ולא הכל אלקטרוני... יש בו נשמה באופן כללי מוזיקה ישנה נחשבת מוזיקה. היא לא היתה ממוסחרת... כתבו אותה בשביל הנשמה לא בשביל הכסף
(הבוטנים זה משהו עתיק יומין שהמצאתי בגאיה... כאשר משעמם לך אתה כותב "*סופר בוטנים*")כן אני גם מסכימה בקשר למיסחור, רוב השירים שלי ישנים יחסית ואני פשוט אוהבת גיטרות! שיש כלים אחרים שפריעים לי לשמוע את הגיטרות, השיר מעצבן אותי mrgreen (חח זה נשמע לי כמו דבר מרתק לעשות, לעשות באמפים עד עיפה) אז תשמעי שירי רוק לא רועשים... בהם שומעים יותר את הגיטרות
אבל לספור בוטנים זה יחודי... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 8:09 am
Scorpi dida Scorpi dida Scorpi dida לא להאמין יש כותבים בטופיק שלי eek ועוד בשפה לא מובנת בעליל sweatdrop שמח להפתיע.... biggrin מוזיקה זאת נשמת העולם צריך שמישהו ידבר עליה זה כמו להשתעמם בלי לספור בוטנים... 3nodding מוזיקה זה החיים, אבל הי, רוק כבד לא עושה לי את זה sweatdrop (לא הבנתי את הבוטנים._.') התכוונתי מוזיקה באופן כללי ורוק ,לעניות דעתי, זה בין הדברים שאפשר לקרוא להם מוזיקה יש בו כלי נגינה ולא הכל אלקטרוני... יש בו נשמה באופן כללי מוזיקה ישנה נחשבת מוזיקה. היא לא היתה ממוסחרת... כתבו אותה בשביל הנשמה לא בשביל הכסף
(הבוטנים זה משהו עתיק יומין שהמצאתי בגאיה... כאשר משעמם לך אתה כותב "*סופר בוטנים*")כן אני גם מסכימה בקשר למיסחור, רוב השירים שלי ישנים יחסית ואני פשוט אוהבת גיטרות! שיש כלים אחרים שפריעים לי לשמוע את הגיטרות, השיר מעצבן אותי mrgreen (חח זה נשמע לי כמו דבר מרתק לעשות, לעשות באמפים עד עיפה) אז תשמעי שירי רוק לא רועשים... בהם שומעים יותר את הגיטרות
אבל לספור בוטנים זה יחודי... 3nodding כן זה מה שאני עושה mrgreen (מה מיוחד בבוטנים? :O)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 9:04 am
dida Scorpi dida Scorpi dida מוזיקה זה החיים, אבל הי, רוק כבד לא עושה לי את זה sweatdrop (לא הבנתי את הבוטנים._.') התכוונתי מוזיקה באופן כללי ורוק ,לעניות דעתי, זה בין הדברים שאפשר לקרוא להם מוזיקה יש בו כלי נגינה ולא הכל אלקטרוני... יש בו נשמה באופן כללי מוזיקה ישנה נחשבת מוזיקה. היא לא היתה ממוסחרת... כתבו אותה בשביל הנשמה לא בשביל הכסף
אבל לספור בוטנים זה יחודי... 3nodding כן זה מה שאני עושה mrgreen (מה מיוחד בבוטנים? :O) אפשר גם לאכול אותם וגם לספור. ככה פותרים את בעיית השעמום... כואבת הבטן ואז הולכים לנוח ויותר לא משעמם! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 9:54 am
Scorpi dida Scorpi dida Scorpi dida מוזיקה זה החיים, אבל הי, רוק כבד לא עושה לי את זה sweatdrop (לא הבנתי את הבוטנים._.') התכוונתי מוזיקה באופן כללי ורוק ,לעניות דעתי, זה בין הדברים שאפשר לקרוא להם מוזיקה יש בו כלי נגינה ולא הכל אלקטרוני... יש בו נשמה באופן כללי מוזיקה ישנה נחשבת מוזיקה. היא לא היתה ממוסחרת... כתבו אותה בשביל הנשמה לא בשביל הכסף
אבל לספור בוטנים זה יחודי... 3nodding כן זה מה שאני עושה mrgreen (מה מיוחד בבוטנים? :O) אפשר גם לאכול אותם וגם לספור. ככה פותרים את בעיית השעמום... כואבת הבטן ואז הולכים לנוח ויותר לא משעמם! 3nodding חיחי נשמע נורא מהנה, אבל יותר מידי בוטנים זה בעע, ככה שכמות הבוטנים שאפשר לאכול היא קטנה יחסית! ככה שאגיע ל20 אני אתיאש xp אורז! זה לא יגמר לעולם xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 10:43 am
dida Scorpi dida Scorpi dida כן אני גם מסכימה בקשר למיסחור, רוב השירים שלי ישנים יחסית ואני פשוט אוהבת גיטרות! שיש כלים אחרים שפריעים לי לשמוע את הגיטרות, השיר מעצבן אותי mrgreen (חח זה נשמע לי כמו דבר מרתק לעשות, לעשות באמפים עד עיפה) אז תשמעי שירי רוק לא רועשים... בהם שומעים יותר את הגיטרות
אבל לספור בוטנים זה יחודי... 3nodding כן זה מה שאני עושה mrgreen (מה מיוחד בבוטנים? :O) אפשר גם לאכול אותם וגם לספור. ככה פותרים את בעיית השעמום... כואבת הבטן ואז הולכים לנוח ויותר לא משעמם! 3nodding חיחי נשמע נורא מהנה, אבל יותר מידי בוטנים זה בעע, ככה שכמות הבוטנים שאפשר לאכול היא קטנה יחסית! ככה שאגיע ל20 אני אתיאש xp אורז! זה לא יגמר לעולם xd אורז זה עוד יותר גרוע... עד שתסיימי להכין אותו תרצי לתלות את עצמך על איזה עץ! וזה גם לא משהו שכיף לנשנש ולבוטנים יש משמעויות עמוקות. זה משפיע ברקיעי השיעמום העליונים... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:57 am
Scorpi Argaroth of Icarus Scorpi Argaroth of Icarus אללא מיידן! domokun מבחינת נגינה אבל,דרגונפורס פשוט אוכלים את מיידן לארוחת בוקר (למרות שהם חיממו אותם בסיבוב הופעות ב2003) exclaim אתה מתכוון להופעה בריו... אחלה של הופעה!!! הזקנים האלו השתוללו כמו מטורפים... confused אם הם חיממו את איירון אז כנראה יש קצת הבדל. mrgreen יש...הרמן לי וסם טוטמן קורעים את אדריאן,יאניק ומוראיי גם אם הם כולם ישתלבו לרובוטריק אחד גדול! הם עדיין הסבא והסבתא (אדריאן) הנחמדים האלה שתמיד שמחים לראות אותם! זה כבר עניין של טעם... האמת אין לי מושג מי הלהקה שהזכרת. הם בטח חדשים יחסית... ראית את את ההופעה של איירון בריו?ראיתי? בטח! יש לי כל הופעה שלהם,כולל Live at rainbow אני מכיר את כל המילים לכל השירים בע"פ ואפילו את הסולואים אני הפאנבוי האולטימטיבי sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 2:03 am
Argaroth of Icarus Scorpi Argaroth of Icarus Scorpi Argaroth of Icarus אללא מיידן! domokun מבחינת נגינה אבל,דרגונפורס פשוט אוכלים את מיידן לארוחת בוקר (למרות שהם חיממו אותם בסיבוב הופעות ב2003) exclaim אתה מתכוון להופעה בריו... אחלה של הופעה!!! הזקנים האלו השתוללו כמו מטורפים... confused אם הם חיממו את איירון אז כנראה יש קצת הבדל. mrgreen יש...הרמן לי וסם טוטמן קורעים את אדריאן,יאניק ומוראיי גם אם הם כולם ישתלבו לרובוטריק אחד גדול! הם עדיין הסבא והסבתא (אדריאן) הנחמדים האלה שתמיד שמחים לראות אותם! זה כבר עניין של טעם... האמת אין לי מושג מי הלהקה שהזכרת. הם בטח חדשים יחסית... ראית את את ההופעה של איירון בריו?ראיתי? בטח! יש לי כל הופעה שלהם,כולל Live at rainbow אני מכיר את כל המילים לכל השירים בע"פ ואפילו את הסולואים אני הפאנבוי האולטימטיבי sweatdrop אחלה של הופעה במיוחד הביצוע של "קלנסמן" . בהתחלה שמעתי אותו עם הביצוע של הסולן השלישי ולא ידעתי שזה סולן אחר ולא הבנתי למה הביצוע כל כך גרוע... ברוס עושה את השיר הזה פשוט ענק! את הקליפ של נובמבר ריין של גאנז ראית?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 3:54 am
Scorpi אחלה של הופעה במיוחד הביצוע של "קלנסמן" . בהתחלה שמעתי אותו עם הביצוע של הסולן השלישי ולא ידעתי שזה סולן אחר ולא הבנתי למה הביצוע כל כך גרוע... ברוס עושה את השיר הזה פשוט ענק! את הקליפ של נובמבר ריין של גאנז ראית? ראיתי ולא אהבתי,אני מעדיף להקות פאוור מטאל שבדיות איכותיות על פני גלאם רוק/לייט מטאל domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 4:59 am
Argaroth of Icarus Scorpi אחלה של הופעה במיוחד הביצוע של "קלנסמן" . בהתחלה שמעתי אותו עם הביצוע של הסולן השלישי ולא ידעתי שזה סולן אחר ולא הבנתי למה הביצוע כל כך גרוע... ברוס עושה את השיר הזה פשוט ענק! את הקליפ של נובמבר ריין של גאנז ראית? ראיתי ולא אהבתי,אני מעדיף להקות פאוור מטאל שבדיות איכותיות על פני גלאם רוק/לייט מטאל domokun לא אהבת.. eek דווקא קליפ די נחמד עלה 1.5 מיליון דולר. די הרבה כסף....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |