|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:39 am
R-E-L-Y ^_^shnitzel R-E-L-Y אמור לי איך הוא נראה, ואומר לך מי הוא.
היום שתלתי קקטוס חדש! ויקטור!ויקטור השם של הקקטוס??? xd יאפ. 3nodding חח שם חמוד
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:41 am
Moony girl R-E-L-Y ^_^shnitzel R-E-L-Y אמור לי איך הוא נראה, ואומר לך מי הוא.
היום שתלתי קקטוס חדש! ויקטור!ויקטור השם של הקקטוס??? xd יאפ. 3nodding מסור נא ד''ש לויקטורXD אני לא יכול, הוא ישן
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:43 am
R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y ^_^shnitzel R-E-L-Y אמור לי איך הוא נראה, ואומר לך מי הוא.
היום שתלתי קקטוס חדש! ויקטור!ויקטור השם של הקקטוס??? xd יאפ. 3nodding מסור נא ד''ש לויקטורXD אני לא יכול, הוא ישןאז כשהוא יתעורר whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:08 am
יום טוב אנשים! ^^
מה קורה?
*ניגשת מאחורי הבר לעשות לעצמה קפה*
ולהבא מלצריות, כשיש לקוח, לשרת באדיבות. הקפה לא נפתח רשמית אבל לקוחות זה לקוחות. נקווה שיהיו גם טיפים.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:08 am
Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y ^_^shnitzel R-E-L-Y אמור לי איך הוא נראה, ואומר לך מי הוא.
היום שתלתי קקטוס חדש! ויקטור!ויקטור השם של הקקטוס??? xd יאפ. 3nodding מסור נא ד''ש לויקטורXD אני לא יכול, הוא ישןאז כשהוא יתעורר whee טוב, בסדר.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:14 am
little kitten! יום טוב אנשים! ^^ מה קורה? *ניגשת מאחורי הבר לעשות לעצמה קפה* ולהבא מלצריות, כשיש לקוח, לשרת באדיבות. הקפה לא נפתח רשמית אבל לקוחות זה לקוחות. נקווה שיהיו גם טיפים.. blaugh הצעתי גם משרה של טבח...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:15 am
^_^shnitzel little kitten! יום טוב אנשים! ^^ מה קורה? *ניגשת מאחורי הבר לעשות לעצמה קפה* ולהבא מלצריות, כשיש לקוח, לשרת באדיבות. הקפה לא נפתח רשמית אבל לקוחות זה לקוחות. נקווה שיהיו גם טיפים.. blaugh הצעתי גם משרה של טבח... אני אוסיף! ^^ למה יש מועמדים?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:23 am
little kitten! ^_^shnitzel little kitten! יום טוב אנשים! ^^ מה קורה? *ניגשת מאחורי הבר לעשות לעצמה קפה* ולהבא מלצריות, כשיש לקוח, לשרת באדיבות. הקפה לא נפתח רשמית אבל לקוחות זה לקוחות. נקווה שיהיו גם טיפים.. blaugh הצעתי גם משרה של טבח... אני אוסיף! ^^ למה יש מועמדים? לא יודעת אבל חיפשת משרות sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:39 am
^_^shnitzel little kitten! ^_^shnitzel little kitten! יום טוב אנשים! ^^ מה קורה? *ניגשת מאחורי הבר לעשות לעצמה קפה* ולהבא מלצריות, כשיש לקוח, לשרת באדיבות. הקפה לא נפתח רשמית אבל לקוחות זה לקוחות. נקווה שיהיו גם טיפים.. blaugh הצעתי גם משרה של טבח... אני אוסיף! ^^ למה יש מועמדים? לא יודעת אבל חיפשת משרות sweatdrop זה היה רעיון טוב! ^^ תודה
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:39 am
little kitten! ^_^shnitzel little kitten! ^_^shnitzel little kitten! יום טוב אנשים! ^^ מה קורה? *ניגשת מאחורי הבר לעשות לעצמה קפה* ולהבא מלצריות, כשיש לקוח, לשרת באדיבות. הקפה לא נפתח רשמית אבל לקוחות זה לקוחות. נקווה שיהיו גם טיפים.. blaugh הצעתי גם משרה של טבח... אני אוסיף! ^^ למה יש מועמדים? לא יודעת אבל חיפשת משרות sweatdrop זה היה רעיון טוב! ^^ תודה וקשה ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:43 am
*פותחת את הדלת ונכנסת*
הממ פעם ראשונה שאני פה! מקום נחמד דווקא! *מתקרבת לכיוון ג'יי* שמעתי מישהו מדבר על משרת טבח? אין לי עבודה ואני מעוניינת במשרה! היא עוד פנוייה? יש לי ניסיון! עבדתי בבר לפני שעברתי דירה, גם כן בתור טבחית משנה ((עזבו את זה שאני בד"כ שורפת או הורסת כל מה שאני עושה "^^ במשחקי תפקידים גאייאניים אני די טובה בטבחות))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:49 am
((לכל מי שזה פעם ראשונה שלו במשחק תפקידים, סוגריים כפולים אומרים שמה שכתוב בתוכם אין לו כל קשר למשחק, והוא נאמר מחוץ להכל. מעין הערה או הארה אם תרצו סתם משהו נחמד))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:50 am
*פותח את הדלת* שלום שלום ! ... אממ...*מסמיק*...יש לכם עבודה ?? *פרצוף של מובטל* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:55 am
D Girl *פותחת את הדלת ונכנסת* הממ פעם ראשונה שאני פה! מקום נחמד דווקא! *מתקרבת לכיוון ג'יי* שמעתי מישהו מדבר על משרת טבח? אין לי עבודה ואני מעוניינת במשרה! היא עוד פנוייה? יש לי ניסיון! עבדתי בבר לפני שעברתי דירה, גם כן בתור טבחית משנה ((עזבו את זה שאני בד"כ שורפת או הורסת כל מה שאני עושה "^^ במשחקי תפקידים גאייאניים אני די טובה בטבחות)) בטח! ^^ *רצה לרשום אותך ברשימת עובדים* רוצה לשתות משו?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:58 am
OmerShatz *פותח את הדלת* שלום שלום ! ... אממ...*מסמיק*...יש לכם עבודה ?? *פרצוף של מובטל* redface יש משרות פנויות בעמוד הראשון, תבדוק מה מתאים לך. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |