|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 8:39 am
*khm*meesavatar*khm*
Ei üks kümneaastane molestis mind. D; Ei tegelt ma ei mäleta kui vana ta oli. Aga igatahes minust mingi viis aastat noorem. Ja ta stalkis mind sajaga >.<
>_>
<_<
jamh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 11:02 am
Arle *khm*meesavatar*khm*
Ei üks kümneaastane molestis mind. D; Ei tegelt ma ei mäleta kui vana ta oli. Aga igatahes minust mingi viis aastat noorem. Ja ta stalkis mind sajaga >.<
>_>
<_<
jamh Ma teign nalja ju, nagu omg omg! Aga nii nummi ju, keegi armastas sind nii palju et kohe hakaks stalkima. rolleyes Oh, sul reit vä?! Nummi ääääääääääää! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 1:25 pm
Miss Mammu Arle *khm*meesavatar*khm*
>_>
<_<
jamh Ma teign nalja ju, nagu omg omg! Aga nii nummi ju, keegi armastas sind nii palju et kohe hakaks stalkima. rolleyes Oh, sul reit vä?! Nummi ääääääääääää! domokun "nummi ää" on kõige lamedam siis kui keegi seda järgi teeb confused Ehk siis: ära ütle nii palun. See kõlab lamedalt >.<
jah mul on reit
jaaaah ta armastas mind, väike värdjas selline D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 1:15 am
Arle Miss Mammu Arle *khm*meesavatar*khm*
>_>
<_<
jamh Ma teign nalja ju, nagu omg omg! Aga nii nummi ju, keegi armastas sind nii palju et kohe hakaks stalkima. rolleyes Oh, sul reit vä?! Nummi ääääääääääää! domokun "nummi ää" on kõige lamedam siis kui keegi seda järgi teeb confused Ehk siis: ära ütle nii palun. See kõlab lamedalt >.<
jah mul on reit
jaaaah ta armastas mind, väike värdjas selline D; Ma ei võigi enam tibitseda? Issand kui kaju.... NOT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 3:49 am
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle *khm*meesavatar*khm*
>_>
<_<
jah mul on reit
jaaaah ta armastas mind, väike värdjas selline D; Ma ei võigi enam tibitseda? Issand kui kaju.... NOT EI VÜI JAH! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 8:40 am
Ära siis kuula kah mingit tibide muusikat!
*köhh*Musta silma herned*köhh*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 10:51 am
Miss Mammu Ära siis kuula kah mingit tibide muusikat! *köhh*Musta silma herned*köhh* talk2hand See on kõik, aitäh!
Tibidest ja muusikast rääkides. Ma kuulsin eile kuidas tatu esitas laivis oma uut singlit. See oli jube. See oli JUBE! Ma ei suutnud lõpuni kuulata lihtsalt! Ja see pole veel kõik: nad on selle loo veidi aeglasemaks teinud. Või noh kas just aeglasemaks aga vähem powerit on seal kindlasti. Natuke friend-or-foelik. Ja ka see pole veel kõik! Kui helistate kohe saate tasuta, te kuulsite õigesti, täiesti tasuta pooliku rulli wc paberit ;o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 12:57 pm
Arle Miss Mammu Ära siis kuula kah mingit tibide muusikat! *köhh*Musta silma herned*köhh* talk2hand See on kõik, aitäh!
Tibidest ja muusikast rääkides. Ma kuulsin eile kuidas tatu esitas laivis oma uut singlit. See oli jube. See oli JUBE! Ma ei suutnud lõpuni kuulata lihtsalt! Ja see pole veel kõik: nad on selle loo veidi aeglasemaks teinud. Või noh kas just aeglasemaks aga vähem powerit on seal kindlasti. Natuke friend-or-foelik. Ja ka see pole veel kõik! Kui helistate kohe saate tasuta, te kuulsite õigesti, täiesti tasuta pooliku rulli wc paberit ;oOH, minu unistused täituvad! A igastahes, tatu laulud ONGI kõik ühesugused ju, et korrutavad üht ja seda sama sõna over and over and over and over and over again. Aga noh, jahm. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:26 pm
Miss Mammu Arle Miss Mammu Ära siis kuula kah mingit tibide muusikat! *köhh*Musta silma herned*köhh* talk2hand See on kõik, aitäh!
Tibidest ja muusikast rääkides. Ma kuulsin eile kuidas tatu esitas laivis oma uut singlit. See oli jube. See oli JUBE! Ma ei suutnud lõpuni kuulata lihtsalt! Ja see pole veel kõik: nad on selle loo veidi aeglasemaks teinud. Või noh kas just aeglasemaks aga vähem powerit on seal kindlasti. Natuke friend-or-foelik. Ja ka see pole veel kõik! Kui helistate kohe saate tasuta, te kuulsite õigesti, täiesti tasuta pooliku rulli wc paberit ;oOH, minu unistused täituvad! A igastahes, tatu laulud ONGI kõik ühesugused ju, et korrutavad üht ja seda sama sõna over and over and over and over and over again. Aga noh, jahm. sweatdrop Sa paned mingit segast teksti viimasel ajal. Palun alusta lauset algusest ja siis jätka nagu...loogiliselt. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 12:16 am
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Ära siis kuula kah mingit tibide muusikat! *köhh*Musta silma herned*köhh* talk2hand See on kõik, aitäh!
Tibidest ja muusikast rääkides. Ma kuulsin eile kuidas tatu esitas laivis oma uut singlit. See oli jube. See oli JUBE! Ma ei suutnud lõpuni kuulata lihtsalt! Ja see pole veel kõik: nad on selle loo veidi aeglasemaks teinud. Või noh kas just aeglasemaks aga vähem powerit on seal kindlasti. Natuke friend-or-foelik. Ja ka see pole veel kõik! Kui helistate kohe saate tasuta, te kuulsite õigesti, täiesti tasuta pooliku rulli wc paberit ;oOH, minu unistused täituvad! A igastahes, tatu laulud ONGI kõik ühesugused ju, et korrutavad üht ja seda sama sõna over and over and over and over and over again. Aga noh, jahm. sweatdrop Sa paned mingit segast teksti viimasel ajal. Palun alusta lauset algusest ja siis jätka nagu...loogiliselt. xD
Mis sul nüüd täpsemalt arusaamatuks jäi? Nii, "Oh minu unistused täituvad" läks selle sinu jutu peale "Ja ka see pole veel kõik...." Siis ma ütlesin et Tatu laulud enamvähem ongi kõik ühesugused. Näiteks laulu nimi on "Show me love" ja siis ta korrutab seda nii show me love show me love jne. Siis laulu nimi on näiteks "All about us" ja jälle korrutab ta seda ühte lauset mitu korda. Kas sa nüid mõistad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 12:40 am
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Ära siis kuula kah mingit tibide muusikat! *köhh*Musta silma herned*köhh* talk2hand See on kõik, aitäh!
Mis sul nüüd täpsemalt arusaamatuks jäi? Nii, "Oh minu unistused täituvad" läks selle sinu jutu peale "Ja ka see pole veel kõik...." Siis ma ütlesin et Tatu laulud enamvähem ongi kõik ühesugused. Näiteks laulu nimi on "Show me love" ja siis ta korrutab seda nii show me love show me love jne. Siis laulu nimi on näiteks "All about us" ja jälle korrutab ta seda ühte lauset mitu korda. Kas sa nüid mõistad? 0 Jaah xD Ma ei saanud sellest unistuste osast aru. Ma mõtlesin, et kas selle peale, et nad ei oska laulda või...Aga oli juba suht hilja ka ja mu aju ei toiminud kõige paremini enam ;D Mitte et ta muidu eriti toimiks, aga õhtuti leiab seal veel vähem liiikumist aset kui tavaliselt lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:33 am
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Ära siis kuula kah mingit tibide muusikat! *köhh*Musta silma herned*köhh* talk2hand See on kõik, aitäh!
Mis sul nüüd täpsemalt arusaamatuks jäi? Nii, "Oh minu unistused täituvad" läks selle sinu jutu peale "Ja ka see pole veel kõik...." Siis ma ütlesin et Tatu laulud enamvähem ongi kõik ühesugused. Näiteks laulu nimi on "Show me love" ja siis ta korrutab seda nii show me love show me love jne. Siis laulu nimi on näiteks "All about us" ja jälle korrutab ta seda ühte lauset mitu korda. Kas sa nüid mõistad? 0 Jaah xD Ma ei saanud sellest unistuste osast aru. Ma mõtlesin, et kas selle peale, et nad ei oska laulda või...Aga oli juba suht hilja ka ja mu aju ei toiminud kõige paremini enam ;D Mitte et ta muidu eriti toimiks, aga õhtuti leiab seal veel vähem liiikumist aset kui tavaliselt lol Miks ma üldse ei imesta x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 4:50 am
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu OH, minu unistused täituvad! A igastahes, tatu laulud ONGI kõik ühesugused ju, et korrutavad üht ja seda sama sõna over and over and over and over and over again. Aga noh, jahm. sweatdrop Sa paned mingit segast teksti viimasel ajal. Palun alusta lauset algusest ja siis jätka nagu...loogiliselt. xD
Mis sul nüüd täpsemalt arusaamatuks jäi? Nii, "Oh minu unistused täituvad" läks selle sinu jutu peale "Ja ka see pole veel kõik...." Siis ma ütlesin et Tatu laulud enamvähem ongi kõik ühesugused. Näiteks laulu nimi on "Show me love" ja siis ta korrutab seda nii show me love show me love jne. Siis laulu nimi on näiteks "All about us" ja jälle korrutab ta seda ühte lauset mitu korda. Kas sa nüid mõistad? 0 Jaah xD Ma ei saanud sellest unistuste osast aru. Ma mõtlesin, et kas selle peale, et nad ei oska laulda või...Aga oli juba suht hilja ka ja mu aju ei toiminud kõige paremini enam ;D Mitte et ta muidu eriti toimiks, aga õhtuti leiab seal veel vähem liiikumist aset kui tavaliselt lol Miks ma üldse ei imesta x3 Maitea. Imesta ikka rofl Ma loodan, et sa ikka teadsid varem, et liiikumist kirjutatakse kolme i-ga ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 5:48 am
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu OH, minu unistused täituvad! A igastahes, tatu laulud ONGI kõik ühesugused ju, et korrutavad üht ja seda sama sõna over and over and over and over and over again. Aga noh, jahm. sweatdrop Sa paned mingit segast teksti viimasel ajal. Palun alusta lauset algusest ja siis jätka nagu...loogiliselt. xD
Mis sul nüüd täpsemalt arusaamatuks jäi? Nii, "Oh minu unistused täituvad" läks selle sinu jutu peale "Ja ka see pole veel kõik...." Siis ma ütlesin et Tatu laulud enamvähem ongi kõik ühesugused. Näiteks laulu nimi on "Show me love" ja siis ta korrutab seda nii show me love show me love jne. Siis laulu nimi on näiteks "All about us" ja jälle korrutab ta seda ühte lauset mitu korda. Kas sa nüid mõistad? 0 Jaah xD Ma ei saanud sellest unistuste osast aru. Ma mõtlesin, et kas selle peale, et nad ei oska laulda või...Aga oli juba suht hilja ka ja mu aju ei toiminud kõige paremini enam ;D Mitte et ta muidu eriti toimiks, aga õhtuti leiab seal veel vähem liiikumist aset kui tavaliselt lol Miks ma üldse ei imesta x3 Maitea. Imesta ikka rofl Ma loodan, et sa ikka teadsid varem, et liiikumist kirjutatakse kolme i-ga ;DKui ei teadnud, nüüd siis tean. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:19 pm
Kas keegi märkas kui sujuvalt me korraks tagasi teemasse põikasime? ;D Halb muusika = tatu laivid xd Aga...kas nad tallinnas ei pand siis laivi või? sest siin polnud midagi viga neil :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |