|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 1:10 pm
*(Arnold Sietve keresgélt gyógynövények után, oda-oda pillant hogy van-e változás) -Hozom őket!!! -Siess!! kellenek azok a vackok!!! Kiáltott fel Medve -Itt vannak...némi erős gyógynövények, aloe, Herbal... -Ne beszélj!!! Mozogjon a kezed!!!!! Kiáltott ráMedve (Arnold sürögve-forogva készítette a gyógyitalt....végül.....) -Elkészült!!!! -Add ide!!! kiált medve -Tessék Napsugár, te meg tarsd az orra aláezt a levelet, ez majd segíthet -Rendben!!! elveszi a növénynekalevelét (Medve megitatja a gyógyitalt, napsugár meg alevelet legyezgeti az orra előtt) -Te srácok, Ébredezik!!!! (Erősen köhög a sebesült, ébredezik, alig tér magához, kapkodja a levegőt...Kezd megszólalni)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 5:04 am
-Vizet, vizet.....-halk hörgős hangon szólaltmeg. MEdve abban a pillanatban, amibe a gyógy ital volt, kimossta a forrás vízben a poharat és friss vízzel töltötte meg. -Itt van. -szájához tartotta a poharat és megitta. Ezt megismételték párszor, és az idegen egyre jobban vissza kapta amberi színét. Napugár valami gyógyító igéket regélt, hogy gyorsabban gyógyuljon, Arnold meg valami barzsamot vett elő amivel bekente a nő karjait. Medve a vizet hozta, hogy szomjúságát enyhítse. -Köszönöm....-mondta a nő és egy pillanat alatt elaludt.
-Fura egy szerzet.-közölte Napsugár.-verjünk tábort és szerezzünk kaját sokat!!! -Mert?-kérdezte Arnold. -Mert farkas éhes lesz mire fölébred. -Ok-válaszoltak egyszerre a fiúk. -Te vigyázzrá és tedd biztonságos helyre.-mondta medve Napsugárnak-Enyém a hús te meg szerezz gyümölcsöt.-közölte Arnolddal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 4:08 am
Csak félig aludt, csak úgy áradt benne az életerő, mint egy vérátömlesztést átélt és hatására újjászületett áldozat. Hallotta ahogy távolodnak a hangok, alig várta hogy kinyithassa szemét, de még várt egy kicsit............ Ezalatt Napsugár nézelődött, feltünően bámulta az idegen lényt és elkezdte tapogatni. Emberi alakja még messze nem volt teljes, enyhén átlátszó bőrét a napfény pásztázta. -Megcsíptél!-kiáltottam fel pillanatnyi fájdalmamban. Kinyitotta a szemét, bár még ködösen, de egy ijedt nő látványa fogadta. -Ne haragudj, hogy fájdalmat okoztam, csak még nem találkoztam ilyennel, mármint ilyen különös lénnyel!*kíváncsian pislogott* -A barátaim elmentek élelmet szerezni neked, tudod mi mentettünk meg!*magyarázta tágra nyílt pupillákkal* De még végig sem mondhatta..........A valami a görcsrohamtól összekuporodva zihált. -A francba fáj mindenem, nem kapok levegőt!*szemei kidülledtek* Napsugár sikoltozva rohangált, nem tudott mit kezdeni a helyzettel, és legbelül félelemtől szorult el a szíve, - te jó ég, ez egy szörnyeteg? mi van, ha megtámad és senki sem tud megvédeni tőle!*töprengett* Nyomás!! El innen!!! Amíg még nincs késő! Ezzel pánikszerűen elszaladt, egy gondolatnyi esélyt sem hagyva az esetleges szerencsétlenségnek. -Segíts kérlek!!! Ne hagyj itt egyedül!!!-kiáltottam zokogva. *Már megint ugyanúgy hasogat a hátam, fájnak a végtagjaim, olyan ismerős ez az érzés :Shocked:, emlékei sodrásában rángatózott a véget nem érő szenvedéstől, és várta a megmentő csapást!* A hosszúnak tűnő percek után sem érkezett meg!*reccsenés* Görnyedt pózban kúszott az életet adó forrása felé, mindhiába. Már-már elérte, de az utolsó pillanatban összecsuklott, lenézett a kezére, apró vércseppek egymás után gyülekeztek tenyerén. A repedés a hátán tovább húzódott.................Eltorzult tekintettel markolt a földbe, teste megfeszült, amint végighaladt újra és újra a fájdalom idegsejtjein. *Vészjósló ordítás* Az erdő és lakói nem mozdultak vagy elbújtak a veszély elől, gyanús csönd töltötte meg a környék auráját. Ájultan hevert a földön,amint egy fáradtan mozgó a pávakék gyönyörű színeiben pompázó tollpihe próbált landolni az izzó talajon...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 9:47 am
*Medve éppen egy szarvast készült elkapni, amikor egy hirtelen hang elijesztette. Megfordult és eszébe jutott, hogy a tábor felől szól ez a hang. Aggódva Napsugárért elkezdett futni, hogy segítsen rajta. Nem ismerte ezt az érzést amikor Napsugárra gondolt. Még ismeretlen volt neki. Futás közben szídta magát, hogy egyedül hagyta a lány azzal a fura szerzettel. Futás közben dühöt érzett magában."Én idióta! Hogy is hagyhattam magára!" Futás közben a vele szemben lévőbokor megmozdult. Megált egy szempillantás alatt és fegyverét előrántva fel készült a harcra. Ám hirtelen egy ismerős arcot látott. Napsugár volt az aki a menekülés közben nem vette észre Medvét. Most Medve hanyadt fekve, Nasugár meg rajta futottak össze. Egy pillanatra megáltak. Egymásra tekintettek, és kikúvadt szemmel, meglepődve fel pattantak. -ÖÖööö...izé redface .....Jól vagy? Fura hangokat hallotam. -Nos, izé, igen jól vagyok. Az a fura nő mintha átváltozna. Láttam rajta, hogy nem akar rosszat, de félelmetes volt amikor valami szörnnyé változott.-mondta a félelemtől még reszkető Napsugár. -Szörnyé? Hajjal Arnold a másik irányba ment! És nem tudunk neki szóni mert a szörny köztünk van!. -Most mit tegyünk? Medve becsukta a szemét, mélkyen elgondolkodott és így felelt: -Te lemaradva kövess engem, én szembe szálok a szönyel, ha még ott van. Te meg közben megkeresed Arnoldot. -Féltelek. -Ne félts. Én már régóta meg akatam halni.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 12:36 pm
*(Gyógynövén, bogyók és némi étel beszerzése közepett halott valamit arnold) -Te jó ég!! mi volt ez a hang? Srácok!!!!! SRÁÁÁCOK!!!!!!!! (nincs válasz) -Na jó...Egyedül vagyok az erdőben, van ez a fura hang, + azt sem tudom hogy mi fojik itt!!!!! (valami zaj szűrődik a bokor felöl) -Ki van ott??!!!!! (Arnold elővette eggyetlen fegyverét, egy kardot) -Azzonal felelj vagy TÁMADOK!!!!! (semmi reakció, csak némi félelmetes morgás) -Na jó!! Odamegyek!!! (hirtelen a zajforrás máshonnan jött, majd megint, majd megint...Arnold rettenetesen megijedve forog körbe hogy megtalálja honlétét a zajnak) -AZZONAL MUTASD MEG MAGAD TE UNDORMÁNY!!!!!!! (amint kimondta utolsó mondatát, hirtelen megfordul és....) -ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!! (félelmetes halálsikoly ment végig az erdőben.....Arnold súlyos sebekkel összeesik, kardját elejti...és az utólsósóhalyával lecsukja szemét eszméletét veszítve) -Mi volt ez? kérdi Napsugár -ARNOLD!!!!!!! HOL VAGY??!! (nincs válasz....felugrik a fákra és a hang után ered.....meglátja arnold-ot a földön fekve...) - eek eek ARNOLD!!!!! NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! (Medve meghalja a kiáltást, elkezd rohanni, árkonbokron keresztül,míg odaért és ezt látja....Arnold a földön fekszik, Napsugár sír crying .....) -ARNOLD!!!! crying crying .....AKÁR HOL IS VAGY TE DÖG!!! MEGÖLLEK ÉS MEGNYÚZLAK!!!!!!!!! -.....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 1:37 pm
*-Most mit tehetünk?-kérdezte Napsugár. -Itt van némi kötszer. Kutazsd végig a táskályát, hátha találsz valamit ami ilyen sebekre jó. Napsugár elkezd kutakodni a táskában és talál egy kis üvegcsét amire az van írva "sebekre". Kevés volt benne ilyes fajta sebek be gyógyításához, de Napsugár elkezdett valami varázs igét mormolni amitől Arnold sebei össze forrtak. -Ez kevés lesz neki, el kell vinnünk innen.-mondta kétségbe esve Napsugár. -Ok. Kösd be a maradék sebeit és vigyük haza ahol felépülhet. Nasugár csak bólintott. Medve segítségével elkezdték hurcolni Arnoldot. -Ez így nem lesz jó.-közölte Medve. Majd hirtelen fegyverét előrántva, néhány botot vágott szét majd össze kötözte és egy hordágyat csinált belőle.-Így könnyebb lesz. A hangokat hallván szaporán mentek vissza a faluba ahol remélhetőleg biztonságban lesznek a szörnytől.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 3:17 pm
*miközben medve és napsugár a sebesült arnoldot cipelték a biztonságos házba, napsugár türelmetlenül nézelődött körbe... *rossz előérzetem van valami nem stimmel itt.... rossz szelek járnak erre* -medve most mit fogunk csinálni?? -egyenlőre biztonságos helyre visszük arnoldot és meggyógyítjuk... a többit majd csak utána találjuk ki a lány érezte a fiú hangján h aggódik barátjuk miatt -ne aggódj minden rendben lesz, megígérem neked medve hálás volt a lánynak amiért próbálja tartani benne a lelket azért mégis aggódott arnodlért...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2008 1:16 pm
*-Mondtam már, hogy kedvellek?-szólalt meg Medve megtörve a félelmetes csöndet. -Jaj haggyál már ezzel redface .... Most...Most inkább siessünk..... A falut lehetett már látni. Éhen, szomjan, de visszaértek a faluszéli házhoz ahol Arnold lakott. A falu kis zsivaja nyugtatóan hatott rájuk mondván "végre menedék". A szél elkezdett erősebben fújni. Medve felnézett és hatalmas viharfelhőket látott. -Hmmm....Kicsit mázli, hogy vissza kellet jönnünk. Ez a vihar be tett volna nekünk.-közölte Medve -Mit csináljunk Arnolddal? -Tegyük fel az ágyára. Fel tették és Medve elkezdte nézegetni a növényeket, hogy talál hat benne egy-két alkalmas gyógy növényt. Napsugár még mindígArnold fellett mormolt valamit, de a sebek gyorsabban gyógyultak. Medve megtalálva a megfelelő füveket, csinált egy kis krémet a sebekre. -Ettől a varázsigétől 4 napig aludni fog- mondta Napsugár. -Rendben van.....Hozok tüzifát, hogy ne fagyunk meg este. Nomeg én nem is fogok aludni. -Miért? -Mert lehet, hogy követett minket a szörny. Nem akarom, hogy meg sérülj te is. Túl sok barátott vesztetem el.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2008 2:27 pm
-így nem tudok aludni... túlságosan is aggódok.... és rossz előérzetem is van napsugár remélte h előérzete téves.... addig addig gondolkodott míg végül elnyomta az álom. reggel mikor felébredt friss kenyér illatát érzete. -jó reggelt -mondta medve- hoztam reggelit a faluból és sikerült pár új gyógyszert is beszereznem ha még szükség lenne rá napsugár egy szót se szólva nekiállt a reggeleinek és örült ennek a kevés kis nyugodt időnek amit minden gond nélkül tölthetett el. tudta h arnold lassan rendbe fog jönni, de azt is tudta h vmi les rájuk odakint vmi ami nagyobb náluk és veszedelmesebb mint bármely más ellenségük lehet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2008 2:41 pm
*-És tényleg fenn voltál egész éjjel?-kérdezte Napsugár -Igen- és nem is egyszer gondoltam azt, hogy most fog megtámadni az a valami. Mikor elaludtál, bevittelek a szobába és becsuktam az ajtót. A vihar nagyon heves volt, ezért be reteszeltem az ablakokat. -Mit gondolsz talál kozunk mégegyszer azzal a szörnnyel? -Remélem. Medve felvágta a kenyereket és gyümölcsöt préselt. - Ez a tied.-nyújtott felé egy igen furcsa alakú tömlőt. - Mi ez? Arnoldnak. Szerinted 4 napig kibírja étel nélül? - Én én mit csináljak ezzel? -Nos arra gondoltam, hogy ameddig megeteted, addig egy kicsit alszok kint a függő ágyamon. Napsugár kicsit furán tekintett Medveére. - Nekem? eek Ömm... izé.... ok. Medve kilépett az ajtón, és a függő ágyra leülve levette pólóját, fegyverét kartávolságnyira letette, a kevés fény ami az arcára esett kalapjával eltakarta. A történtek után jól esett neki a pihenés.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2008 3:26 pm
*miközben medve kint aludt napsugár megetette arnoldot. miután végzett kicsit körbenézett a házban hátha talál vmi használhatót... minden tele volt aggatva fura növényekkel meg állati származékokkal... de napsugár fogadni mert volna rá hogyha tovább kutakszik akkor emberi és egyéb emberszerű lény darabkáit is megtalálja valamerre, ezért inkább áttért egy másik szobába... itt minden tele volt üvegcsékkel és tálkákkal. ez a szoba jobban tetszett a lánynak, a napfényben gyönyörűen csillogtak az üvegek. napsugár kicsit elkalandozott itt a szobában de hirtelen az ablakon keresztül vmi mozgást látott a szeme sarkából, de mikor oda nézett nem látott semmit -biztos csak képzelődtem.... nincs is ott semmi, csak a paranoiám játszik velem- nyugtatgatta magát inkább elindult a hátsókertbe h megnézze ott mit talál.... mivel csak néhány növénypalántán kívül nem talált semmit gondolt egyet és meglocsolta őket -nőjetek szép nagyra neutral és azzal bement a konyhába h vmi vacsorafélét üssön össze medvének és magának*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 12:52 pm
*Medvének szundikálás közben végig futott a fejében, hogy mit tehetne Arnoldért. "Az én tudományom itt kevés, és Napsugár is sajnos kevés hozzá. Arnoldot csak egy Arnoldhoz hasonló figura tudna meg gyógyítani...........vagy........vagy talán Arnold meg is tudja magát gyógyítani?!?!?!" Medve fel pattanva pólóját felhúzva, fegyverét magához véve, beindult a házba. Nasugár éppen a konyhában tevékenykedett...."Milyen szép is ez a tündér...." Bámulta a lányt, ahogyan a konyhai köntösben forgolódik és készít valami finomat..... -Te meg mit bámulsz?-Kérdezte Napsugár. -Umm..... semmit rolleyes . -Aha-"Idióta confused " Gondolta Napsugár. -Hol vannak Arnold jegyzetei? -Nem tudom, talán a táskályában. Medve megfogta a táskát, ami tele volt büdös növényekkel, turkálás közben megtalálta a jegyzet tömböt. "Ez az." -Minek az neked? -Arra gondoltam, hogy Arnold talán megtudja gyógyítani magát. -He?? sweatdrop -Arnold az egész út alatt jegyzetel és lehetett látni, hogy nem az első oldaltól kezdve. Gondoltam elolvasom a jegyzeteit és hát ha találok benne valamit amit lehetne használni. Napsugár kicsit csodálkozott az ötleten, de tetszett neki. Végülis sokat meséltneki Arnold a növények gyógy erejéről. -Milyen okos vagy 3nodding !- Napsugár odament és egy puszit adott Medve arcára, és vissza ment főzni. Medve abban a pillanatban elpirult redface . "Meg puszilt!!!! Egy Tündér!!!!! Talán még sem kell meghalnom. Talán mégis lesz értelme az életemnek? Talán pont ő? Vagy Arnold? Vagy mindketten? Ezt nem tudhatom. Még....."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 12:54 pm
(csak úgy külön megjegyezném, hogy megakarunk gyógyítani Arnold de nem rögtön. 2 napig attól még ágyban leszel, de már tudatodnál leszel. Rtemélem így jó lesz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 4:00 am
A sötétlő éjszakában derengve és álmosan bújt ki a fénylő hold felhődunyhája alól. Továbbra is zuhogott az eső, szűnni nem akaróan... -Ah-sóhajtott fáradtan és meggyötörve, sebeit nézegetve....... Elméje gyorsan kattogott, visszapörgette az eseménykockákat, minden olyan gyorsan történt! Nem is sejtette, hogy ébredése ilyen cselekménysort fog maga után vonni... *Átváltoztam!*-ez volt a legelső reakciója, miután magához tért! Körülnézett, mindent bevont a kék toll lepel. Tekintete a földre révett, két hatalmas szárny árnyéka magasodott fölé!*megrázta magát* -Nem hiszem el!* eek Ökölbe szorította kezét és elkezdett futni, eszeveszett rohanásának nem volt célja, önmaga elől menekült! Szélvészként mozgott a fák között, de hirtelen megállt.. Unalmasan szónokoltak a madarak, ebben a pillanatban azonban még ők is elhallgattak! Valami vagy valaki mocorgott a bokorban, félelemmel surrant a neszezés irányába.... Az elvakító fémes csillogásban ugrott be az ismeretlen karjaiba........... Fegyver csöve szegeződött rá, tulajdonosa szapora légzése dühödt tekintettel párosult........ Arnold volt az! Ahogy a "szörny" közeledett, Arnold keze megremegett, akkori elbátortalanodását hangos, harcias kiáltással palástolta........ *süvöltő hang* A lény visszatántorodott, de így sem tudta kivédeni a lövedéket, végső hanyatlásában még megragadta támadóját és lecsapott, halálos marást hagyva vadászán....... Karját markolászva slattyogott el a véres csata helyszínéről a szárnyas..........Nem is fogta fel hirtelen, miért és ami a legfontosabb honnan szabadult fel belőle ez az egész testén végigsöprő gyilkos ösztön, amivel leterítette áldozatát............. Sérülése egyre jobban égett, próbálta elkötni, de ez távol sem biztosította gyógyulását..... -Gyógyszert kell kerítenem, bemegyek a faluba! Maradék erejét összeszedve megindult az emberdzsungel felé, mégis képtelen volt kiverni a fejéből sebesülten fekvő áldozatának képét! Valahol, a lelke bugyraiban bízott a fiú túlélésében, hogy mégsem ejtett rajta halálos sebet....... *Ismét az éjszakai időben vagyunk* - És most itt sunnyogok a bokor alatt, nem merek kilépni............gyáva vagyok........ Miután szerzett némi gyógyszert, bár azt hitte egy falu jobban felszerelt gyógyászatilag tévedett........... Így maradtak a jó öreg gyógynövények, hátha kitud csiholni valami fájdalomcsillapítót *kényszeredett mosoly* :stressed: erre nem nagyon tanították meg, annál inkább rejtélyesebb dolgokra.......... Szóval bekötözött karjával, éhesen, kihajtottan állapította meg: -Szállást kell keresnem! *elgondolkozik* De, ilyen külsővel hogyan? Ki az az őrült aki befogad egy kopott mutáns hüllőt, akinek nyomokban női vonásai is megmutatkoznak*halk sikoly* Egy kicsit a fényhez kúszott, és ekkor látta csak meg valóját.......... -Te jó ég meztelen vagyok! gonk Gyorsan bokorszoknya gyártásába kezdett, persze nem sok sikerrel, így maradt a két keze.........XD Vörösödve, sűrű kémlelések közepette sietett egy bágyadtan pislákoló lángocska irányába, amely egy sötét ablak keretében kíváncsiskodott...... Felmászott a párkányra, csendben imádkozott, hogy ne legyen senki sem a házban, ami most minden menedékét jelentette........... Rátapadt az ablakra, elkezdte dörzsölni a vízpárától homályos üveget, egy lányt látott, de nem volt benne biztos, végig sem gondolhatta, mert felé fordult, ő meg felpattant az emeleti erkélyre, elkezdett csúszni a görcsösen, az ereszt markolászó keze. Lendítette a lábát, kanáriként kapaszkodott a rácsba........... *rángatás* Küszködéseit siker koronázta, két talppal az erkélyen állt, megfogta a kilincset, nem fordult, rázta ahogy csak tudta, ez sem jött össze........... -Ez így nem megy.......*mormolta* Exclamation - Talán így! Letépte egyik tollát, erősen szorította és koncentrált! Pár másodperc elteltével, kinyitotta kezét, egy kulcsra hasonlító tárgy vigyorgott rá! *zár kattanás* Bejutott.......... Először alig látott valamit, csak szédelgett, az enyhén avas illatokat árasztó szobában........... Valamibe belebotlott, egyensúlyát veszítette, de gyors reakciójának köszönhetően kobra-póza mentette meg a helyzetet......*nyöszörgés* Felnézett, nem hitt a szemének! Arnold rémálmai közepette vonaglott az ágyban......... A nőszörny a kezéhez húzódott és finoman megérintette, becsukta a szemét és pozitív energiákat árasztott felé! Arnold szemei kitágultak: Mit akarsz? *ijedten hadonászott* A nő azonban rátette kezét a szájára: Nyugodj meg nem akarok semmi rosszat hidd el! De be sem fejezhette, újra ellenkezett a fiú, ekkor a nő rápattant meztelen mivoltát is elfelejtve, és két kezével tartva a fiú fejét, megcsókolta homlokát........... -Pankának hívnak, és nem akarok, nem akartam neked semmi rosszat, bízz bennem! Kérlelően kereste Arnold tekintetét..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 9:16 am
napsugár vmi kiáltásfélét hallott fentről, arnold szobája felől.... -medve te is hallottad?? -mit?-kérdezte a fiú akit még mindig elbűvölt napsugár hirtelen cselekedete.. -mindegy biztos csak egerek vannak a házban- bár a lány még mindig nyugtalan volt.... érzete h az a vki vagy inkább vmi még a közelben van és csak a megfelelő pillanatra vár -vmi baj van??-kérdezte medve- mintha vmi nyugtalanítani.... -semmi.... igazából még mindig érzem annak a lénynek a jelenlétét, és ez naggyon nem tetszik -nyugodj meg, amíg engem látsz nem lesz semmi bajod megvédelek téged..... ja és arnoldot is napsugár rámosolygott a fiúra aki erre elpirult *-nem is tudtam h a trollok is el tudnak pirulni..* gondolkodott szórakozottan napsugár -később felmegyek és megnézem hogy van arnold.. lassan fel kéne ébrednie és a gyógyszerei is még várnak rá -rendben én pedig kicsit körbenézek a környéken-ajánlotta medve- hátha látott vagy hallott vki vmi furcsát ami talán a mi különleges ellenségünkre utalhat -rendben de vigyázz magadra smile azzal medve fogta a kalapját a fejére nyomta fegyverét magához vette és elindult körbekérdezősködni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |