|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:05 am
EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec nio to czemu ludzie sie mnie boja crying nu bo masz pejczyk i czapeczkę kapitańską... emo ale po dworzu nie chodze tak ubrana a mimo to mi z chodnika schodza crying ale to bardzo przydatne jest 3nodding widocznie masz w sobie jakąś charyzmę, ludzie czują respekt emo ale ja nie przepadam za tym whee szczegulnie jak z kims gadam a ten sie trzesie xd bo i tak bywa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:08 am
Owiec ale ja nie przepadam za tym whee szczegulnie jak z kims gadam a ten sie trzesie xd bo i tak bywa xd no to ubierz się może na różowo, ludzie od razu zaczna lgnąć do Ciebie. Wiem, sprawdzone, mam różową piżamkę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:11 am
EvilYuki Owiec ale ja nie przepadam za tym whee szczegulnie jak z kims gadam a ten sie trzesie xd bo i tak bywa xd no to ubierz się może na różowo, ludzie od razu zaczna lgnąć do Ciebie. Wiem, sprawdzone, mam różową piżamkę whee tez mam rozowa pizamke. ale z rozowym kolorem tez gowno daje emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:12 am
Owiec tez mam rozowa pizamke. ale z rozowym kolorem tez gowno daje emo *tuli Owcę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:15 am
EvilYuki Owiec tez mam rozowa pizamke. ale z rozowym kolorem tez gowno daje emo *tuli Owcę* *przytula sie* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:16 am
Owiec EvilYuki Owiec tez mam rozowa pizamke. ale z rozowym kolorem tez gowno daje emo *tuli Owcę* *przytula sie* crying tak jest, przytul się do mej piersi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:18 am
EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec tez mam rozowa pizamke. ale z rozowym kolorem tez gowno daje emo *tuli Owcę* *przytula sie* crying tak jest, przytul się do mej piersi whee a mylas sie? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:19 am
Ja go nie znam, dziwny jest jakiś... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:20 am
Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec tez mam rozowa pizamke. ale z rozowym kolorem tez gowno daje emo *tuli Owcę* *przytula sie* crying tak jest, przytul się do mej piersi whee a mylas sie? redface wczoraj wieczorem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:20 am
Ja go nie znam, dziwny jest jakiś... confused nom troche. nie nosi glanow domokun heh. wyslalam mu zaproszenie na guildie pognebimy go kapke twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:21 am
EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec tez mam rozowa pizamke. ale z rozowym kolorem tez gowno daje emo *tuli Owcę* *przytula sie* crying tak jest, przytul się do mej piersi whee a mylas sie? redface wczoraj wieczorem redface dawno. ale ok, moze byc. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:23 am
Owiec Ja go nie znam, dziwny jest jakiś... confused nom troche. nie nosi glanow domokun heh. wyslalam mu zaproszenie na guildie pognebimy go kapke twisted ale tylko troszeńke... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:24 am
EvilYuki Owiec Ja go nie znam, dziwny jest jakiś... confused nom troche. nie nosi glanow domokun heh. wyslalam mu zaproszenie na guildie pognebimy go kapke twisted ale tylko troszeńke... heart to zalezy jak slucha jennifer lopez to calkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|