|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 8:50 am
Ty będziesz piła z Kają, a ja z lustrem, jak sobie zarobię na tanie wino... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 8:51 am
EvilYuki Ty będziesz piła z Kają, a ja z lustrem, jak sobie zarobię na tanie wino... stare wiesz, ona jest w szkole biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 8:51 am
EvilYuki Ty będziesz piła z Kają, a ja z lustrem, jak sobie zarobię na tanie wino... stare a kto mowi ze nie mozesz pic z nami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 8:53 am
Agria dzieciu jest w szkole wroci 19.00-20.00 mrgreen czasem jednak z tej szkoly wychodzi chyba whee wiec jak wyjdzie to trzeba cos wychlac tak zeby twoi rodzice znow mieli powod zeby mnie nie lubic whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 8:53 am
Owiec EvilYuki Ty będziesz piła z Kają, a ja z lustrem, jak sobie zarobię na tanie wino... stare a kto mowi ze nie mozesz pic z nami? A nie dostane wpierdolu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 8:54 am
Uwaga, uwaga!!! Nie uczyc Genia picia alkoholu, bo jak nie dostanie od tej osoby co daje mu rum itp. to spali nasza przepiekna lajbe... sweatdrop tylko ja moge dawac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Owiec Agria dzieciu jest w szkole wroci 19.00-20.00 mrgreen czasem jednak z tej szkoly wychodzi chyba whee wiec jak wyjdzie to trzeba cos wychlac tak zeby twoi rodzice znow mieli powod zeby mnie nie lubic whee ona w tej szkole sprząta, że tyle siedzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Owiec EvilYuki Ty będziesz piła z Kają, a ja z lustrem, jak sobie zarobię na tanie wino... stare a kto mowi ze nie mozesz pic z nami? A nie dostane wpierdolu? a czy ja wygladam na osobe ktora ma zamiar komu zapierdolic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 8:55 am
Owiec Agria dzieciu jest w szkole wroci 19.00-20.00 mrgreen czasem jednak z tej szkoly wychodzi chyba whee wiec jak wyjdzie to trzeba cos wychlac tak zeby twoi rodzice znow mieli powod zeby mnie nie lubic whee rzeczywiscie powod mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 8:55 am
Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki Ty będziesz piła z Kają, a ja z lustrem, jak sobie zarobię na tanie wino... stare a kto mowi ze nie mozesz pic z nami? A nie dostane wpierdolu? a czy ja wygladam na osobe ktora ma zamiar komu zapierdolic? nu nie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 8:56 am
Agria Owiec Agria dzieciu jest w szkole wroci 19.00-20.00 mrgreen czasem jednak z tej szkoly wychodzi chyba whee wiec jak wyjdzie to trzeba cos wychlac tak zeby twoi rodzice znow mieli powod zeby mnie nie lubic whee rzeczywiscie powod mrgreen nio to nie moge sobie przecie poprawic reputacji rzecz jasna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 8:57 am
EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki Ty będziesz piła z Kają, a ja z lustrem, jak sobie zarobię na tanie wino... stare a kto mowi ze nie mozesz pic z nami? A nie dostane wpierdolu? a czy ja wygladam na osobe ktora ma zamiar komu zapierdolic? nu nie whee nio to czemu ludzie sie mnie boja crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 8:59 am
Owiec nio to czemu ludzie sie mnie boja crying nu bo masz pejczyk i czapeczkę kapitańską... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:01 am
EvilYuki Owiec nio to czemu ludzie sie mnie boja crying nu bo masz pejczyk i czapeczkę kapitańską... emo ale po dworzu nie chodze tak ubrana a mimo to mi z chodnika schodza crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 9:03 am
Owiec EvilYuki Owiec nio to czemu ludzie sie mnie boja crying nu bo masz pejczyk i czapeczkę kapitańską... emo ale po dworzu nie chodze tak ubrana a mimo to mi z chodnika schodza crying ale to bardzo przydatne jest 3nodding widocznie masz w sobie jakąś charyzmę, ludzie czują respekt emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |