|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 05, 2014 1:21 am
Ahoy! Ti is kaptatok Loyal's Bazaar belépőt...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 05, 2014 3:32 am
DemiMurgos Ahoy! Ti is kaptatok Loyal's Bazaar belépőt...? Igen 3nodding 90 vagy 75 nap aktívság kell ahhoz, hogy be tudj lépni, nem tudom pontosan...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 05, 2014 6:26 am
Quote: Cryene says: Lel szerintem rossz postot quote-oltál xD De értem, értem.... Én szerintem megyek áprilisban arra a T-mobile-os futásra osztálytársammal. Igen, ugyan azzal, akivel júliusban mentem volna xD
Cryene has spoken. x3 kajak...de gáz....ki is töröltem inkább rofl xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2014 4:57 am
Kérem szépen az történt ma, hogy kedvenc moderátorotok visszatért! cat_4laugh Remélem hiányoztam cat_wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2014 7:18 am
napsugar Kérem szépen az történt ma, hogy kedvenc moderátorotok visszatért! cat_4laugh Remélem hiányoztam cat_wink Welcome back! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2014 8:48 am
napsugar Kérem szépen az történt ma, hogy kedvenc moderátorotok visszatért! cat_4laugh Remélem hiányoztam cat_wink ideje volt razz ....és még a rajzversenyről se csúsztál le biggrin D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2014 10:55 am
napsugar Kérem szépen az történt ma, hogy kedvenc moderátorotok visszatért! cat_4laugh Remélem hiányoztam cat_wink üdv újra itt! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2014 11:02 am
Ma az történt, hogy 4. alkalommal voltam dolgozni,most egyhuzamban ledolgozok 3 napot.. a mai a második nap. Jelenleg többet dolgozok, mint amennyi időm marad aludni. még nem álltam át teljesen erre az életvitelre...most nagyon álmos vagyok emotion_drool de holnap már vége a hétre 3nodding
szerk: annyira álmos vagyok, hogy elfelejtettem, hogy most írtam ebbe a topicba emotion_sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2014 12:13 pm
vrobi napsugar Kérem szépen az történt ma, hogy kedvenc moderátorotok visszatért! cat_4laugh Remélem hiányoztam cat_wink ideje volt razz ....és még a rajzversenyről se csúsztál le biggrin D Kellőképpen eleget rajzolgatok én minden nap. Rengeteg szemléltető eszközt kell gyártanom a tanulóimnak biggrin (lévén gyógypedagógusi gyakorlatomat végzem értelmileg akadályozott gyerekeknél, akiknek minden egyes dolgot amit tanít az ember szemléltető eszközzel kell megerősíteni) Így sajnos nem nagyon marad időm egyéb alkotásra sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 3:54 am
Kikaptam a szakdolgozatom értékelését. Kettes lett. :'D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 9:15 am
Gabessz Kikaptam a szakdolgozatom értékelését. Kettes lett. :'D De legalább görbül, ennek örülj! biggrin Meg amúgy is még mindig jobban állsz mint én biggrin Én be sem adtam rofl Ami ma történt: (és történni fog)A gyakorlat a végéhez közeledik (annyira, hogy holnap lesz vége xD) De már annnnnyira nem bírom energiával.... Állandóan éjszakába nyúlóan készülgetek..... Ez vár rám ma is T__T (kicsit jól esik a lelkemnek kipanaszkodni magam ._. )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 11:06 am
napsugar Gabessz Kikaptam a szakdolgozatom értékelését. Kettes lett. :'D De legalább görbül, ennek örülj! biggrin Meg amúgy is még mindig jobban állsz mint én biggrin Én be sem adtam rofl Ami ma történt: (és történni fog)A gyakorlat a végéhez közeledik (annyira, hogy holnap lesz vége xD) De már annnnnyira nem bírom energiával.... Állandóan éjszakába nyúlóan készülgetek..... Ez vár rám ma is T__T (kicsit jól esik a lelkemnek kipanaszkodni magam ._. )Én örülök, nem számítottam jobbra biggrin Gyakorlat után lehet pihizni nem? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 11:34 am
Gabessz napsugar Gabessz Kikaptam a szakdolgozatom értékelését. Kettes lett. :'D De legalább görbül, ennek örülj! biggrin Meg amúgy is még mindig jobban állsz mint én biggrin Én be sem adtam rofl Ami ma történt: (és történni fog)A gyakorlat a végéhez közeledik (annyira, hogy holnap lesz vége xD) De már annnnnyira nem bírom energiával.... Állandóan éjszakába nyúlóan készülgetek..... Ez vár rám ma is T__T (kicsit jól esik a lelkemnek kipanaszkodni magam ._. )Én örülök, nem számítottam jobbra biggrin Gyakorlat után lehet pihizni nem? neutral De, pont ezért várom a holnapi napot, mint a megváltót biggrin Igaz jövő héten majd még minden papírmunkát el kell végeznem, ami nem kis mennyiség -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 2:21 pm
napsugar Gabessz napsugar Gabessz Kikaptam a szakdolgozatom értékelését. Kettes lett. :'D De legalább görbül, ennek örülj! biggrin Meg amúgy is még mindig jobban állsz mint én biggrin Én be sem adtam rofl Ami ma történt: (és történni fog)A gyakorlat a végéhez közeledik (annyira, hogy holnap lesz vége xD) De már annnnnyira nem bírom energiával.... Állandóan éjszakába nyúlóan készülgetek..... Ez vár rám ma is T__T (kicsit jól esik a lelkemnek kipanaszkodni magam ._. )Én örülök, nem számítottam jobbra biggrin Gyakorlat után lehet pihizni nem? neutral De, pont ezért várom a holnapi napot, mint a megváltót biggrin Igaz jövő héten majd még minden papírmunkát el kell végeznem, ami nem kis mennyiség -__- Hát, nem irigyellek, de azért kitartást! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 2:34 pm
Gabessz Hát, nem irigyellek, de azért kitartást! whee Köszi biggrin Azenerdzsídrink ad erőt az egészhez xD Tiszta gáz, vége a gyakorlatnak és állhatok vissza az egészséges életmódra. DE hogy még mindig ne legyen off..... Ma még mindig nem feküdtem le.... A 4 óratervből már készen van másfél (ohyeah) És még van 5 órám, hogy megcsináljam a maradékot, legyártsam a gyerekeknek az ajándékaikat éééés még a holnapi 3 órámra felkészüljek whee De mint a mellékelt ábra is mutatja el-el kalandozok sajnos.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |