|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:24 am
Owiec ZebraDeath Owiec ZebraDeath szlaejecie! wystarczyła godzina, żeby przybyły 4 strony......... OFFTOPICcycki ci glonami porosly to jak mam cie wydziec rofl co ty, k**** wiesz o moich cyckach........ cool baaaa cool wiem wszystko cool w filozofi mowili ze leibniz byl ostatnim czlowiekiem ktory wiedzial wszystko, jak oni mogli sie tak strasznie pomylic i zapomniec o mnie gonk oj Owiec, Owiec........ filozuj sobie w spokoju, co? pirate płyniemy, płyniemy!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:25 am
ZebraDeath Owiec ZebraDeath Owiec ZebraDeath szlaejecie! wystarczyła godzina, żeby przybyły 4 strony......... OFFTOPICcycki ci glonami porosly to jak mam cie wydziec rofl co ty, k**** wiesz o moich cyckach........ cool baaaa cool wiem wszystko cool w filozofi mowili ze leibniz byl ostatnim czlowiekiem ktory wiedzial wszystko, jak oni mogli sie tak strasznie pomylic i zapomniec o mnie gonk oj Owiec, Owiec........ filozuj sobie w spokoju, co? pirate płyniemy, płyniemy!! nie mam miejsca na to crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:26 am
EvilYuki Owiec ZebraDeath Owiec ZebraDeath szlaejecie! wystarczyła godzina, żeby przybyły 4 strony......... OFFTOPICcycki ci glonami porosly to jak mam cie wydziec rofl co ty, k**** wiesz o moich cyckach........ cool baaaa cool wiem wszystko cool w filozofi mowili ze leibniz byl ostatnim czlowiekiem ktory wiedzial wszystko, jak oni mogli sie tak strasznie pomylic i zapomniec o mnie gonk a co wiesz o moich cyckach? mrgreen ze musze je zbadac cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:28 am
Owiec EvilYuki Owiec ZebraDeath Owiec ZebraDeath szlaejecie! wystarczyła godzina, żeby przybyły 4 strony......... OFFTOPICcycki ci glonami porosly to jak mam cie wydziec rofl co ty, k**** wiesz o moich cyckach........ cool baaaa cool wiem wszystko cool w filozofi mowili ze leibniz byl ostatnim czlowiekiem ktory wiedzial wszystko, jak oni mogli sie tak strasznie pomylic i zapomniec o mnie gonk a co wiesz o moich cyckach? mrgreen ze musze je zbadac cool co cie tak ciągnie tdo moich cycków!? (wyrzuć Kasmizara z kajuty, niech pije na wolnym powietrzu, będziesz mogła filozowac w pokoju.......spokoju....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:30 am
ZebraDeath Owiec EvilYuki Owiec ZebraDeath co ty, k**** wiesz o moich cyckach........ cool baaaa cool wiem wszystko cool w filozofi mowili ze leibniz byl ostatnim czlowiekiem ktory wiedzial wszystko, jak oni mogli sie tak strasznie pomylic i zapomniec o mnie gonk a co wiesz o moich cyckach? mrgreen ze musze je zbadac cool co cie tak ciągnie tdo moich cycków!? (wyrzuć Kasmizara z kajuty, niech pije na wolnym powietrzu, będziesz mogła filozowac w pokoju.......spokoju....) tzn ze mozna go eksmitowac 4laugh *siada i pisze pismo o eksimisje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:30 am
redface ale... tak teraz? przy ludziach?! *wstydzioch*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:31 am
Owiec tzn ze mozna go eksmitowac 4laugh *siada i pisze pismo o eksimisje* *wyrywa jej kartkę z ręki* nie ma żadnego pisma, prośby do komorników składuje się eee... ustnie... redface w sensie, że... *wstydzioch* nu, powiec mi, a ja powiem Jeremiemu... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:32 am
Sam się eksmituje z jednej koi na drugą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:33 am
EvilYuki redface ale... tak teraz? przy ludziach?! *wstydzioch* no nie ma innego wyjscia. zwoluje komisje do spraw czystosci gatunku cycnego w postaci mnie. i robimy mamografie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:35 am
Kasmizar Sam się eksmituje z jednej koi na drugą. a chcesz za burte? mrgreen zobaczymy jak plywasz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:36 am
Pływam swietnie, zobaczysz jakie bursztyny wyłowiłem z morza. Jeden by teraz mozna sprzedac za 1000zł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:40 am
Kasmizar Pływam swietnie, zobaczysz jakie bursztyny wyłowiłem z morza. Jeden by teraz mozna sprzedac za 1000zł. ale z Ciebie kozak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:41 am
Owiec EvilYuki redface ale... tak teraz? przy ludziach?! *wstydzioch* no nie ma innego wyjscia. zwoluje komisje do spraw czystosci gatunku cycnego w postaci mnie. i robimy mamografie twisted ty mnie chyba ten... robisz w bambuko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:44 am
EvilYuki Owiec EvilYuki redface ale... tak teraz? przy ludziach?! *wstydzioch* no nie ma innego wyjscia. zwoluje komisje do spraw czystosci gatunku cycnego w postaci mnie. i robimy mamografie twisted ty mnie chyba ten... robisz w bambuko... zdaje ci sie, to dla twego dobra 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:49 am
Owiec zdaje ci sie, to dla twego dobra 3nodding twisted no dobra, powiedzmy, że Ci ufam... a Zeberkę też zbadasz? Bo mi samej tak głupio... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |