Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 59 60 61 62 63 64 ... 67 68 69 70 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 9:00 am

Obi Aoi
DemiMurgos
Ma orvosnál jártam, szombat éjjel pánikroham-gyanús élményben volt részem (visszagondolni is szar rá, mert begubózom és remegni kezdek az emléktől, nem kívánom az ellenségemnek sem...). A doki elzavart laborra (éljen a tűfóbia! ,,/), szerinte túlhajszoltam magam.
Három héttel vizsgaidőszak előtt.
Amikor egy árva napot nem hiányozhatok.
Doktor úr, köszönöm, ezt két és fél óra várakozás nélkül én is meg tudtam volna állapítani, és még csak orvosit sem kell végeznem hozzá! biggrin
De adott nyugtatót, úgyhogy most jól érzem magam.

eek
Ez ijesztő, remélem most már nem lesz rosszabb confused
Jobbulást heart

Köszönöm, igyekszem. smile
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 9:15 am

DemiMurgos
Obi Aoi
DemiMurgos
Ma orvosnál jártam, szombat éjjel pánikroham-gyanús élményben volt részem (visszagondolni is szar rá, mert begubózom és remegni kezdek az emléktől, nem kívánom az ellenségemnek sem...). A doki elzavart laborra (éljen a tűfóbia! ,,/), szerinte túlhajszoltam magam.
Doktor úr, köszönöm, ezt két és fél óra várakozás nélkül én is meg tudtam volna állapítani, és még csak orvosit sem kell végeznem hozzá! biggrin

eek
Jobbulást heart

És még Brian Griffin is meghalt.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 11:29 am

Malreni
DemiMurgos
Obi Aoi
DemiMurgos

eek
Jobbulást heart

Múlt hét szerdán megszólalt York múzeumában a Gyallarhorn, vagyis 100 napra rá eljön a Ragnarök, Fenrir megöli Odint, Skoll lenyeli a napot, Hart a holdat, és megszűnik minden ami van, volt és lehetett volna. Ez csak az előhíre. biggrin
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 1:43 pm

DemiMurgos
Malreni
DemiMurgos
Obi Aoi
DemiMurgos

eek
Jobbulást heart

Múlt hét szerdán megszólalt York múzeumában a Gyallarhorn, vagyis 100 napra rá eljön a Ragnarök, Fenrir megöli Odint, Skoll lenyeli a napot, Hart a holdat, és megszűnik minden ami van, volt és lehetett volna. Ez csak az előhíre. biggrin

Remélem lesz emléktárgy.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 4:10 pm

Gaia Thanksgiving Event! Ezt Brian küldte nekünk a Mennyekből... Vagy a Pokolból... mert, ugye hát, ő ateista volt meg ilyenek. Szóval, ha van Isten, ami szerintem nincs, de ha van, akkor Brian biztos a Pokolra került... vagy ilyesmi...
PostPosted: Tue Nov 26, 2013 12:51 am

Malreni
Gaia Thanksgiving Event! Ezt Brian küldte nekünk a Mennyekből... Vagy a Pokolból... mert, ugye hát, ő ateista volt meg ilyenek. Szóval, ha van Isten, ami szerintem nincs, de ha van, akkor Brian biztos a Pokolra került... vagy ilyesmi...

User Image
Idáig jutottam a Switchemben cash nélkül, most tépem a hajam, mert nem tudom tovább folytatni - a marketplacen vett 1 db shuffle bombát meg nem veszi be a játék. Várom, hátha valaki okos megtalálja, amit nekem nem sikerül 40 perce...

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Nov 26, 2013 8:01 am

DemiMurgos
Malreni

User Image
Idáig jutottam a Switchemben cash nélkül, most tépem a hajam, mert nem tudom tovább folytatni - a marketplacen vett 1 db shuffle bombát meg nem veszi be a játék. Várom, hátha valaki okos megtalálja, amit nekem nem sikerül 40 perce...

Én is eddig a szintig jutottam el és ugyan ezzel a problémával szembesültem. Jelezném, ez nem glitch, hanem sok a változó és lehetséges kombinációk száma egyszerűen elfogy. Van ilyen. És nem, nincs megoldás.
PostPosted: Tue Nov 26, 2013 8:22 am

Malreni
DemiMurgos
Malreni

User Image

Én is eddig a szintig jutottam el és ugyan ezzel a problémával szembesültem. Jelezném, ez nem glitch, hanem sok a változó és lehetséges kombinációk száma egyszerűen elfogy. Van ilyen. És nem, nincs megoldás.

Vetem chacet, konkrétan 16. szint, 120 ponttal a muskéta előtt kifagyott a gépem, és ezzel 2,3 Millió goldot húztam le a WC-n... És 2000 Ft-ot. Kicsit... Kicsit megnyomta a kedvem, na.

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Nov 27, 2013 11:22 am

Én ma megkaptam a Jack's 2k13 Ornate Top Hat-et, amit glitch miatt nem granting-olt a Switchem Halloween-kor!
PostPosted: Sun Dec 01, 2013 8:45 am

Elkezdtem újra Ragnarok Onlineozni, tegnap összehozott a sors egy tündéri jóakaróval, akitől kaptam felszerelést, segített húzni a karaktert (előtte azzal próbáltam pénzt keresni, hogy baromi ritka lootot árultam neki, nem kenyerem a beggelés...), és kiderült a kis drágáról, hogy fiatalabb, mint az öcsém. Teljese lehidaltam a kulturált kiscsajon, a beszédén, a viselkedésén, azt hittem, idősebb nálam.
Faith in humanity restored.

Más:4,5 oldalnál tartok a német beadandómból, amit tavaly kellett volna leadnom. A fordítás még hátra van.
Uff.

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Dec 06, 2013 7:56 am

2013 December 6.

A nap, mikor hosszú évek óta először emberi érzelmek támadtak bennem és egy pillanatra önfeledt gyerek lehettem újra.

Gondoltam, megosztom veletek. Egy nagy győztes csata a háborúban.

edit:
Bocsánat, ha kicsit kitekert a fogalmazás, nem vagyok teljesen józan. Péntek, fél hat? Már legalább négy vodka-narancs van bennem.
PostPosted: Fri Dec 06, 2013 1:32 pm

Ma láttam Mikulást és Krampuszt az Euro Centerben, erről eszembe jutott a finn Mikulás, és hogy mi mindent vállal. Most 7-én itt lesz a Fő téren, úgy hallottam...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Sun Dec 08, 2013 3:16 am

Ma meglett az Invisibility és a Forum Junior achievement. Today was a good day... biggrin
Most gyúrhatok a többi kis achiera (Clambake, Nudist Colony, Prayer, stb.). Nincs valaki, akinek megvannak az achievementek, és hajlandó egy threadet csinálni a fórumon belül? Köztünk kevesebb a troll. rolleyes
PostPosted: Sun Dec 08, 2013 7:07 am

DemiMurgos
Ma meglett az Invisibility és a Forum Junior achievement. Today was a good day... biggrin
Most gyúrhatok a többi kis achiera (Clambake, Nudist Colony, Prayer, stb.). Nincs valaki, akinek megvannak az achievementek, és hajlandó egy threadet csinálni a fórumon belül? Köztünk kevesebb a troll. rolleyes

Úgy érted itt a Guild-en belül? Sajnos csak a fórumokban működnek az achievement-ek. cat_confused

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Sun Dec 08, 2013 7:19 am

Malreni
DemiMurgos

Úgy érted itt a Guild-en belül? Sajnos csak a fórumokban működnek az achievement-ek. cat_confused

A Guild fórum nem minősül fórumnak? sad Ezt szomorúan hallom, a chatterbox meg a többi tele van trollokkal, próbáltam már clambake achiet szerezni, és az utolsó pillanatban beröfögött 15-nek egy pasi. -.-
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 59 60 61 62 63 64 ... 67 68 69 70 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces