|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 4:36 pm
nooly כן היא סיימה gonk דיי......אני רוצה לקרוא עוד פעם נראה לי שאני באמת יעשה את זה twisted stare מעצבנת
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 3:03 am
dida nooly כן היא סיימה gonk דיי......אני רוצה לקרוא עוד פעם נראה לי שאני באמת יעשה את זה twisted stare מעצבנת איך הספקתן?!?! אני רק בעמוד 330 ככה.... stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 4:32 am
SUPERSTAR2004 dida nooly כן היא סיימה gonk דיי......אני רוצה לקרוא עוד פעם נראה לי שאני באמת יעשה את זה twisted stare מעצבנת איך הספקתן?!?! אני רק בעמוד 330 ככה.... stare gonk קראתי את זה בכל זמן פנוי....לקח לי 5-6 ימים domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 5:11 am
nooly SUPERSTAR2004 dida nooly כן היא סיימה gonk דיי......אני רוצה לקרוא עוד פעם נראה לי שאני באמת יעשה את זה twisted stare מעצבנת איך הספקתן?!?! אני רק בעמוד 330 ככה.... stare gonk קראתי את זה בכל זמן פנוי....לקח לי 5-6 ימים domokun בכול זמן פנוי אלק.. טל היא קראה את זה בכול זמן! גם פנוי וגם לא פנוי!! בלילה יעלי ישנים! שינה עושה את הלילה ללא פנוי rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 6:31 am
dida טל היא קראה את זה בכול זמן! גם פנוי וגם לא פנוי!! בלילה יעלי ישנים! שינה עושה את הלילה ללא פנוי rofl לא נכון......באמת שלא קראתי את זה בלילה רק בלילה האחרון גלשתי לקריאה עד ל6 בבוקר sweatdrop בכל השאר קראתי גג עד 1 בלילה sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 9:12 am
nooly dida טל היא קראה את זה בכול זמן! גם פנוי וגם לא פנוי!! בלילה יעלי ישנים! שינה עושה את הלילה ללא פנוי rofl לא נכון......באמת שלא קראתי את זה בלילה רק בלילה האחרון גלשתי לקריאה עד ל6 בבוקר sweatdrop בכל השאר קראתי גג עד 1 בלילה sweatdrop בטח בגלל זה זה היה הלילה האחרון...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 6:24 am
dida nooly SUPERSTAR2004 dida nooly כן היא סיימה gonk דיי......אני רוצה לקרוא עוד פעם נראה לי שאני באמת יעשה את זה twisted stare מעצבנת איך הספקתן?!?! אני רק בעמוד 330 ככה.... stare gonk קראתי את זה בכל זמן פנוי....לקח לי 5-6 ימים domokun בכול זמן פנוי אלק.. טל היא קראה את זה בכול זמן! גם פנוי וגם לא פנוי!! בלילה יעלי ישנים! שינה עושה את הלילה ללא פנוי rofl rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 11:17 am
זה פשוט ספר גאוני. ומפתיע. eek ומדהים. heart ומן הסתם עצוב. crying
טוב. די. xp
תקראו וזהו. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 06, 2005 12:04 pm
little kitten! זה פשוט ספר גאוני. ומפתיע. eek ומדהים. heart ומן הסתם עצוב. crying טוב. די. xp תקראו וזהו. 3nodding אני יקבל את הספר רק עוד שבועיים וחצי crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 06, 2005 12:16 pm
dida little kitten! זה פשוט ספר גאוני. ומפתיע. eek ומדהים. heart ומן הסתם עצוב. crying טוב. די. xp תקראו וזהו. 3nodding אני יקבל את הספר רק עוד שבועיים וחצי crying למה אתן כ"כ חייבות לקרוא את הספר.... למה לא לחכות לסרט??? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 06, 2005 12:26 pm
EBN dida little kitten! זה פשוט ספר גאוני. ומפתיע. eek ומדהים. heart ומן הסתם עצוב. crying טוב. די. xp תקראו וזהו. 3nodding אני יקבל את הספר רק עוד שבועיים וחצי crying למה אתן כ"כ חייבות לקרוא את הספר.... למה לא לחכות לסרט??? neutral eek eek eek eek eek eek מה הקשר הסרט לספר?! הספר זה הנאה אינסופית מיצירה ספרותית נוגעת ללב!! rofl סתם, ההנאה האמיתית היא בקריאת הספר ולא הסרט.. את האמת עם ראיתי את הסרטים הראשון והשני הם היו די גרועים ומי שלא קרא את הספר לא יבין כל כך את הגאונות שלו.. בעע אני לא כל כך יודעת להסביר. sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 2:38 am
dida little kitten! זה פשוט ספר גאוני. ומפתיע. eek ומדהים. heart ומן הסתם עצוב. crying טוב. די. xp תקראו וזהו. 3nodding אני יקבל את הספר רק עוד שבועיים וחצי crying לא נורא! יש למה לחכות! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 11:46 pm
אוף... אני רק בעמוד 150... אני מזה מבואס...אני פשוט קורא רק בלילות...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 5:39 am
Craving Caffein אוף... אני רק בעמוד 150... אני מזה מבואס...אני פשוט קורא רק בלילות... מעניין דיברתי עם הרבה אנשים ובזמן האחרון אני שומעת על מלא אנשים שקוראים את הספר בלילות ויש לי להגיד על זה משו מיטל נה נה בננה mrgreen יש עוד מוזרים כמוני pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 6:39 am
nooly Craving Caffein אוף... אני רק בעמוד 150... אני מזה מבואס...אני פשוט קורא רק בלילות... מעניין דיברתי עם הרבה אנשים ובזמן האחרון אני שומעת על מלא אנשים שקוראים את הספר בלילות ויש לי להגיד על זה משו מיטל נה נה בננה mrgreen יש עוד מוזרים כמוני pirate לקרוא בלילות זה הכי כיף! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |