|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 11:57 pm
NIE!!! gonk Wyruszamy natychmiast Opłaty portowe, juz nadwyrężyły nasze zapasy gotówki ( nie mówiąc o zapasach rumu crying ) Dzisiaj wieczorem wyruszamy, zostawimy kajaki w porcie dlatych co będą chcieli dopłynąc do nas i wyruszamy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:58 am
*nagle pojawia sieEvilYuki ze swymi trzema katanami*
wybaczcie zwłokę, byłam u lubego... Kasmi, kogo dla Ciebie pochlastać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 1:06 am
ZebraDeath Słuuuuuuuuuuuuucham...? Jaki bunt? Uroczyście mianuję wilkusia Bosmanem, EvilYuki jest pokladowym "wszystko_zrobię_tylko_dajcie_mi_minutkę", a b_u_r_a_k... jest pokładowym... b_u_r_a_k, umiesz gotowac? Jak tak, jesteś kuchtą twisted do abordaaaaaażu! twisted twisted twisted Zeberko, nie jestem żadnym pokłądowym, jestem najemnikiem-mordercą 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 7:39 am
EvilYuki *nagle pojawia sieEvilYuki ze swymi trzema katanami* wybaczcie zwłokę, byłam u lubego... Kasmi, kogo dla Ciebie pochlastać? Zabij wszystko co ma rózowe włosy i jeszcze się rusza. Płace żelkami z dostawa na Bielany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 10:33 am
_b_u_r_a_k_ RopuchaAga Ahoj! Bufa Bardzo Mroczny Pirat melduje sie na pokladzie! mrgreen Biorac pod uwage moja spostrzegawczosc rowna zeru, refleks anemika, wzrok kury po zmroku, ledwo zaliczony podstawowy kurs obslugi lunety, lek wysokosci i nieokielznana chec ogladania comatusow bez koszulek chce objac stanowisko na bocianim gniezdzie!!! [ponadto posiadam wszystkie zwrotki Morskich Opowiesci xd ] to dopiero MROOOOOOOK! BUFA na BOCIANIM gniezdzie buahahaha rofl a jak mrgreen zawsze bylam niespelna rozumu a to dopiero bedzie jazda bez trzymanki xd PIRACIMY! COMATUSA I RUMU! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 10:36 am
Iwa__4grozna _b_u_r_a_k_ RopuchaAga Ahoj! Bufa Bardzo Mroczny Pirat melduje sie na pokladzie! mrgreen Biorac pod uwage moja spostrzegawczosc rowna zeru, refleks anemika, wzrok kury po zmroku, ledwo zaliczony podstawowy kurs obslugi lunety, lek wysokosci i nieokielznana chec ogladania comatusow bez koszulek chce objac stanowisko na bocianim gniezdzie!!! [ponadto posiadam wszystkie zwrotki Morskich Opowiesci xd ] to dopiero MROOOOOOOK! BUFA na BOCIANIM gniezdzie buahahaha rofl rofl bocian....... a kiedy będą małe bocianiątka twisted ? ja chce być gościem, który będzie prowadził (biorąc pod uwage, ze nigdy nic nie prowadziałm, to będzie dla mnie idealna robota) twisted w sensie nawigatorem? z Toba to na prostej drodze sie mozna zgubic... KAPITANIE, NADAJE SIE, BIERZEMY JA!!! xd a za te bocianiatka to dostaniesz! nie bedzie ani bocianiatek ani seleratek ani niczego takiego! scream niestety... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 10:37 am
Odpowiedz ta: chce mordowac, palic i gwalcic szczegulnie ostatni wyraz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 11:23 am
Statek ruszył, kto w porcie został to ma pecha i rachunki w karczmie za całą załogę. Co robi najpierw? ja mam doskonały pomysł:
ABORDAŻ
tylko tak się zastanawiam, nie ma co zabordażować, nawet abażura nie ma. Potyrzebujemy drugiego statku! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 11:25 am
Kasmizar Statek ruszył, kto w porcie został to ma pecha i rachunki w karczmie za całą załogę. Co robi najpierw? ja mam doskonały pomysł: ABORDAŻtylko tak się zastanawiam, nie ma co zabordażować, nawet abażura nie ma. Potyrzebujemy drugiego statku! gonk oj ,spadaj, miejsca jest w pytę, chyba, ze nie chcesz spać z morderczynią w jednej kajucie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 11:53 am
EvilYuki Kasmizar Statek ruszył, kto w porcie został to ma pecha i rachunki w karczmie za całą załogę. Co robi najpierw? ja mam doskonały pomysł: ABORDAŻtylko tak się zastanawiam, nie ma co zabordażować, nawet abażura nie ma. Potyrzebujemy drugiego statku! gonk oj ,spadaj, miejsca jest w pytę, chyba, ze nie chcesz spać z morderczynią w jednej kajucie... Nie przestraszysz mnie! Spałem w zeszłym tygodniu w pokoju nastki lat 14. a co dziewczynki w tym wieku uwielbiają? Pozwól, że wymienie: DODA, BLOG27 i Tokio Hotel. Cały pokój miała tym zapaskudzony gonk W nocy budze się, lekko jeszcze na gazie i patrze kto mnie obserwuje? Doda gonk jezus maria, skad ta paskuda tutaj? Po chwili sie skapnąłem, ze to plakat jest sweatdrop . To były chwile grozy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 12:30 pm
Kasmizar EvilYuki Kasmizar Statek ruszył, kto w porcie został to ma pecha i rachunki w karczmie za całą załogę. Co robi najpierw? ja mam doskonały pomysł: ABORDAŻtylko tak się zastanawiam, nie ma co zabordażować, nawet abażura nie ma. Potyrzebujemy drugiego statku! gonk oj ,spadaj, miejsca jest w pytę, chyba, ze nie chcesz spać z morderczynią w jednej kajucie... Nie przestraszysz mnie! Spałem w zeszłym tygodniu w pokoju nastki lat 14. a co dziewczynki w tym wieku uwielbiają? Pozwól, że wymienie: DODA, BLOG27 i Tokio Hotel. Cały pokój miała tym zapaskudzony gonk W nocy budze się, lekko jeszcze na gazie i patrze kto mnie obserwuje? Doda gonk jezus maria, skad ta paskuda tutaj? Po chwili sie skapnąłem, ze to plakat jest sweatdrop . To były chwile grozy. nu, to okej, ja śpię z Tobą blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 3:28 am
EvilYuki Kasmizar EvilYuki Kasmizar Statek ruszył, kto w porcie został to ma pecha i rachunki w karczmie za całą załogę. Co robi najpierw? ja mam doskonały pomysł: ABORDAŻtylko tak się zastanawiam, nie ma co zabordażować, nawet abażura nie ma. Potyrzebujemy drugiego statku! gonk oj ,spadaj, miejsca jest w pytę, chyba, ze nie chcesz spać z morderczynią w jednej kajucie... Nie przestraszysz mnie! Spałem w zeszłym tygodniu w pokoju nastki lat 14. a co dziewczynki w tym wieku uwielbiają? Pozwól, że wymienie: DODA, BLOG27 i Tokio Hotel. Cały pokój miała tym zapaskudzony gonk W nocy budze się, lekko jeszcze na gazie i patrze kto mnie obserwuje? Doda gonk jezus maria, skad ta paskuda tutaj? Po chwili sie skapnąłem, ze to plakat jest sweatdrop . To były chwile grozy. nu, to okej, ja śpię z Tobą blaugh Kilka uwag wstępnych: Nie śliń się, bije jak ktoś mi weżmie kołderkę i lubię się przytulać, więc jak Cię otoczę ramieniem (zapewniam, że nieświadomie) to je delikatnie zdejmij, a nawet się nie obudzę. Po tych kliku drobnych informacjach, mogę Ci udostępnić kajutę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 5:18 am
Kasmizar Kilka uwag wstępnych: Nie śliń się, bije jak ktoś mi weżmie kołderkę i lubię się przytulać, więc jak Cię otoczę ramieniem (zapewniam, że nieświadomie) to je delikatnie zdejmij, a nawet się nie obudzę. Po tych kliku drobnych informacjach, mogę Ci udostępnić kajutę. a ja siebardzo lubię przytulać, więc jak nie w Ciebie, to w kołdrę mrgreen tylko musimy zmieścić moje trzy katany w łożku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 6:33 am
- Kapitanie qrwa!!! - Co qrwa!!! - Lad qrwa!!! - O zesz qurwa!!! Szybko qrwa schodzimy na lad qrwa, idziemy na keje qrwa, wchodzimy do miasta qrwa, a tam qrwa po lewej qrwa mieszakncy qrwa po prawej pijacy qrwa a po sroku ... kobieta lekkich obyczajow. Rrrrrr!!! sweatdrop
EDIT//Kasmizar Bronek po wejsciu na Gaie: O qrwa Kasmizar dał mi bana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|