|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:19 am
Moony girl ^_^shnitzel Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y Moony girl R-E-L-Y הלו! מה עם הדשן שלי!! gonk דשן?... לקקטוסים.ממ...או קיי^^ *מוציאה שקית דשן מאיפשו* קח whee טודא!
*הולך לשתול קקטוס*אולי נעשה פינת קקטוסים מחוץ לבית הקפה?^^ טוב סבבה יאיי^^ זה יהיה נחמד^^ואז אם מישו יעצבן אותנו נוכל לזרוק אותו עליהם! domokun חחחחחחחחח
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:21 am
Moony girl dida כי אני בכול מקום שכותבת משהו.. crying crying *סניף* *סניף* אנשים לא עונים...*סניף * ומתעלמים... לא נכון... אני אפילו שלחתי לך חיבוקי... *חיבוקי בחזרה* מעודדת שמישהו שם אלי heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:22 am
dida Moony girl dida כי אני בכול מקום שכותבת משהו.. crying crying *סניף* *סניף* אנשים לא עונים...*סניף * ומתעלמים... לא נכון... אני אפילו שלחתי לך חיבוקי... *חיבוקי בחזרה* מעודדת שמישהו שם אלי heart blaugh אפחד לא מתעלם ממך^^ ואם כן, אז זה בטח לא בכוונה...או קע?^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:27 am
Moony girl dida Moony girl dida כי אני בכול מקום שכותבת משהו.. crying crying *סניף* *סניף* אנשים לא עונים...*סניף * ומתעלמים... לא נכון... אני אפילו שלחתי לך חיבוקי... *חיבוקי בחזרה* מעודדת שמישהו שם אלי heart blaugh אפחד לא מתעלם ממך^^ ואם כן, אז זה בטח לא בכוונה...או קע?^^ וי לאף יה איריס!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:30 am
~Pretty^.^Lady~ Moony girl dida Moony girl dida כי אני בכול מקום שכותבת משהו.. crying crying *סניף* *סניף* אנשים לא עונים...*סניף * ומתעלמים... לא נכון... אני אפילו שלחתי לך חיבוקי... *חיבוקי בחזרה* מעודדת שמישהו שם אלי heart blaugh אפחד לא מתעלם ממך^^ ואם כן, אז זה בטח לא בכוונה...או קע?^^ וי לאף יה איריס!! נמנמ?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:36 am
Moony girl dida Moony girl dida כי אני בכול מקום שכותבת משהו.. crying crying *סניף* *סניף* אנשים לא עונים...*סניף * ומתעלמים... לא נכון... אני אפילו שלחתי לך חיבוקי... *חיבוקי בחזרה* מעודדת שמישהו שם אלי heart blaugh אפחד לא מתעלם ממך^^ ואם כן, אז זה בטח לא בכוונה...או קע?^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:38 am
dida Moony girl dida Moony girl dida כי אני בכול מקום שכותבת משהו.. crying crying *סניף* *סניף* אנשים לא עונים...*סניף * ומתעלמים... לא נכון... אני אפילו שלחתי לך חיבוקי... *חיבוקי בחזרה* מעודדת שמישהו שם אלי heart blaugh אפחד לא מתעלם ממך^^ ואם כן, אז זה בטח לא בכוונה...או קע?^^ 4laugh מיטלוש רולז xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:43 am
Moony girl dida Moony girl dida Moony girl dida כי אני בכול מקום שכותבת משהו.. crying crying *סניף* *סניף* אנשים לא עונים...*סניף * ומתעלמים... לא נכון... אני אפילו שלחתי לך חיבוקי... *חיבוקי בחזרה* מעודדת שמישהו שם אלי heart blaugh אפחד לא מתעלם ממך^^ ואם כן, אז זה בטח לא בכוונה...או קע?^^ 4laugh מיטלוש רולז xd אבל זה כבר נקבע שאת היא השולטת xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:44 am
dida Moony girl dida Moony girl dida Moony girl dida כי אני בכול מקום שכותבת משהו.. crying crying *סניף* *סניף* אנשים לא עונים...*סניף * ומתעלמים... לא נכון... אני אפילו שלחתי לך חיבוקי... *חיבוקי בחזרה* מעודדת שמישהו שם אלי heart blaugh אפחד לא מתעלם ממך^^ ואם כן, אז זה בטח לא בכוונה...או קע?^^ 4laugh מיטלוש רולז xd אבל זה כבר נקבע שאת היא השולטת xd חח..מישו מוכן להסביר לי למה?^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:34 am
אמור לי איך הוא נראה, ואומר לך מי הוא.
היום שתלתי קקטוס חדש! ויקטור!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:35 am
R-E-L-Y אמור לי איך הוא נראה, ואומר לך מי הוא.
היום שתלתי קקטוס חדש! ויקטור!ויקטור השם של הקקטוס??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:37 am
^_^shnitzel R-E-L-Y אמור לי איך הוא נראה, ואומר לך מי הוא.
היום שתלתי קקטוס חדש! ויקטור!ויקטור השם של הקקטוס??? xd יאפ. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:39 am
R-E-L-Y ^_^shnitzel R-E-L-Y אמור לי איך הוא נראה, ואומר לך מי הוא.
היום שתלתי קקטוס חדש! ויקטור!ויקטור השם של הקקטוס??? xd יאפ. 3nodding מסור נא ד''ש לויקטורXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |