|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 4:28 am
Täisnimi:Tiina Hüüdnimi:Tints, Cli Vanus:14 Elukoht:Maa.. Kool/töö:Tõrva Gümnaasium Hobid, harrastused:Sport, joonistamine Välimus: Pruunikad juuxed, pruunid silmad ja pikkust ei tea... Muusika:Kõik peale ooperi... Lemmik anime razz raegu pole Vennad, õed:1 õde Kuidas Gaiaga tutvusid:Lihtsalt leidsin selle yhest otsingust 2007 aasta Iseloomustus, midagi enda kohta:Olen rõõmus inimene kes igavleb palju
Pilt endast: Pole TuT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 11:40 pm
Täisnimi: Sandra Hüüdnimi: Sandy Vanus:15 Elukoht: Lääne-Virumaa,Väike-Maarja Kool/töö: Väike-Maarja Gümnaasium Hobid, harrastused: Väimus: pikad pruunid juuksed,lühike,hall-rohelised silmad Muusika: H.I.M , Ja peaaegu kõike muu biggrin Lemmik anime: Ouran High School Host Club Vennad, õed: 4 venda Kuidas Gaiaga tutvusid: climaxxx shine [tiina] näitas smile Iseloomustus, midagi enda kohta: olen päris huvitav inimene,kellega rääkida
Pilt:ei ole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 01, 2010 3:07 pm
Täisnimi:rebeka Hüüdnimi:pole Vanus:15 (mai 16 sain) Elukoht:tallinn Kool/töö:tallinn heleni kool Hobid, harrastused:joonistama, animeerimine Väimus:161cm,~60kg, pruun, sinised silmad Muusika:jama Lemmik anime:summer wars; K-on!; fairy tail; working!; Kaicho wa Maid-sama!; Ichiban Ushiro no Daimaou; Kuroshitsuji; Angel Beats! jne Vennad, õed:2 väikesed vennad Kuidas Gaiaga tutvusid:poiss mängis ammu sellest.... Iseloomustus, midagi enda kohta:ma ei oska öelda confused
Pilt endast:pole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2011 6:12 am
Täisnimi: Aleksandra Hüüdnimi: Aleks, või Alex. Vanus: Kaheksateist aastat vana. Elukoht: Ma elan Kanadas. Kool/töö: Ülikool Hobid, harrastused: Laulmine, lugemine, iluuisutamine. ^^ Väimus: Ma ei saa aru.. Muusika: Akustiline Lemmik anime: Ma ei ole üks Vennad, õed: Olen ainus laps Kuidas Gaiaga tutvusid: Ma olin kümme aastat vana hahaha Iseloomustus, midagi enda kohta: Midagi lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|