|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 12:02 pm
Hime_Yura Himemiya Chika Hime_Yura Naaaaa Bubuka~ lesz ez még jobb is heart Ugye nincs hari? crying Nincs hát 4laugh imádom a hülye fejedet és egy ilyen kis dolog miatt minek haragudjon az ember, nemde? heart Nyááááá~~~ heart *meghatódott*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 12:37 pm
Ma volt az első órám forgalomban, és nem halt meg senki!! SŐT, még a kocsit se törtem össze!! xd
Annyira, de annyira büszke vagyok magamra. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 11:35 pm
Molylepke Ma volt az első órám forgalomban, és nem halt meg senki!! SŐT, még a kocsit se törtem össze!! xd Annyira, de annyira büszke vagyok magamra. biggrin Én februárban fogom kezdeni az egész jogsis ügyet és nagyon félek. eek Mi van, ha bunkó lesz az oktatóm? Mi van, ha egy roncs járgányt kapok? Mi van, ha összetöröm a tanuló autót? D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 7:51 am
Nem tudja valaki, hogy mikor kezdődik a halloween event stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 8:14 am
Akai-Inari Nem tudja valaki, hogy mikor kezdődik a halloween event stare Sajna én nem tudom, de azt írja, hogy maradjak csak, majd lesz! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 9:25 am
Ma adtam a szarnak egy jó nagy büdös pofont :'3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 9:28 am
Hát, én becsokizok... Rátört a macskámra az öt perc. Rohangált, fel és alá, tiszta bolond volt. Néha rájön ilyen, főleg etetés után. Neszelést hallottam magam mögül, lenéztem és látom, hogy a cica bemászott a nagy oldaltáskámba (amit mindig magammal cipelek) és éppen nagy lelkesen majszolja az egyik vészhelyzeti szívószál papírcsomagolását...
(Igen, mindig van nálam szívószál, kanál, evőpálcika, papírtörlő, csavarhúzó, átjátszókábel és egy csomó olyan dolog, ami normál esetben nincs az embernél...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 9:41 am
Malreni (Igen, mindig van nálam szívószál, kanál, evőpálcika, papírtörlő, csavarhúzó, átjátszókábel és egy csomó olyan dolog, ami normál esetben nincs az embernél...) Akkor nem csak én vagyok így biggrin Nálam is mindig van fésű, tükör, fogkefe, körömreszelő, szemöldökcsipesz, mindenféle gyógyszer, szemüvegtörlő kendőcske, dezodor, gémkapocs, vész toll-radír-ceruza-papír, stb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 9:43 am
Hime_Yura Malreni (Igen, mindig van nálam szívószál, kanál, evőpálcika, papírtörlő, csavarhúzó, átjátszókábel és egy csomó olyan dolog, ami normál esetben nincs az embernél...) Akkor nem csak én vagyok így biggrin Nálam is mindig van fésű, tükör, fogkefe, körömreszelő, szemöldökcsipesz, mindenféle gyógyszer, szemüvegtörlő kendőcske, dezodor, gémkapocs, vész toll-radír-ceruza-papír, stb Most, kicsit megnyugodtam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 9:58 am
Malreni Hime_Yura Malreni (Igen, mindig van nálam szívószál, kanál, evőpálcika, papírtörlő, csavarhúzó, átjátszókábel és egy csomó olyan dolog, ami normál esetben nincs az embernél...) Akkor nem csak én vagyok így biggrin Nálam is mindig van fésű, tükör, fogkefe, körömreszelő, szemöldökcsipesz, mindenféle gyógyszer, szemüvegtörlő kendőcske, dezodor, gémkapocs, vész toll-radír-ceruza-papír, stb Most, kicsit megnyugodtam. Igaz, hogy a lányok nagy része hord magánál fésűt meg minden... de én valahogy több dolgot hordok magamnál szerintem o.o most egy kinyitható villát fogok bepakolni biggrin Szóval megnyugtató, hogy te is ilyen vagy x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 10:15 am
Hime_Yura Malreni Hime_Yura Malreni (Igen, mindig van nálam szívószál, kanál, evőpálcika, papírtörlő, csavarhúzó, átjátszókábel és egy csomó olyan dolog, ami normál esetben nincs az embernél...) Akkor nem csak én vagyok így biggrin Nálam is mindig van fésű, tükör, fogkefe, körömreszelő, szemöldökcsipesz, mindenféle gyógyszer, szemüvegtörlő kendőcske, dezodor, gémkapocs, vész toll-radír-ceruza-papír, stb Most, kicsit megnyugodtam. Igaz, hogy a lányok nagy része hord magánál fésűt meg minden... de én valahogy több dolgot hordok magamnál szerintem o.o most egy kinyitható villát fogok bepakolni biggrin Szóval megnyugtató, hogy te is ilyen vagy x3 Örömmel hallom. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 10:36 am
Nekem ma 2 nap után sikerült beindítanom a gázkonvektort! *like a boss mode*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 10:46 am
ma...ma átálltam zombi üzemmódba..... =____=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 12:13 pm
Himemiya Chika Én februárban fogom kezdeni az egész jogsis ügyet és nagyon félek. eek Mi van, ha bunkó lesz az oktatóm? Mi van, ha egy roncs járgányt kapok? Mi van, ha összetöröm a tanuló autót? D: Nem kell pánikolni (mondom ezt én xd ). Először úgyis az elméleti oktatással kezded, gyakorlatinál meg jól kell választani oktatót és onnantól kezdve már sínen vagy. Amúgy is, ha leraktad a KRESZ-t, akkor utána adnak egy paksamétát, hogy milyen oktatót szeretnél, és ott az oktatók elérhetőségei mellett mindig le van írva a kocsi típusa is (legalábbis Csigavérnél ez volt a menet). És a tapasztalataim alapján azt kell, hogy mondjam, hogy a tanpályán 5 évesnél régebbi kocsi nagyon nem volt. 3nodding (Jelenleg egy Fiat Brava-n vezetek, és azon kívül, hogy látszik rajta, hogy használva van, abszolút semmi baja a kocsinak.) Az meg a másik, hogy ha baj van az oktatóddal (vagy a kocsival) azonnal lecserélheted... Egyet jegyezz meg: ha már az első órán látod, hogy nem fogsz kijönni az oktatóddal/nem vagy elégedett a helyzettel, azonnal válts! (Megint sikeredett egy wall of text.... Bocsánat. sweatdrop ) Hime_Yura Akkor nem csak én vagyok így biggrin Nálam is mindig van fésű, tükör, fogkefe, körömreszelő, szemöldökcsipesz, mindenféle gyógyszer, szemüvegtörlő kendőcske, dezodor, gémkapocs, vész toll-radír-ceruza-papír, stb Ezt kiegészíteném még fogkrémmel, bicskával, derékmelegítővel, naptejjel (aminek már épp itt lenne az ideje, hogy kikerüljön a táskából), testápolóval és szemceruzával. biggrin Pont most keresek új táskát, mert a régi lassan már nem bírja a súlyt. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 1:53 pm
Akai-Inari Nem tudja valaki, hogy mikor kezdődik a halloween event stare Hát, még semmi infó a felsőbb körökből sem. Az elmúlt hat év tapasztalatai azt mondatják velem, hogy még legalább két hét, míg bármi is történne... Bár volt már olyan, hogy huszadika körül már lehetett cukorkát gyűjteni a Towns-ban és Trick ot Treat-elni a boltokban... Szóval...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |