|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 6:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 9:33 am
a jak sie nad tym namęczyłam heart dziękuję heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 9:34 am
ZebraDeath a jak sie nad tym namęczyłam heart dziękuję heart heart prosze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 9:59 am
wracając na pokład..........
CZEGO SIE LENICIE, BANDO OBżARTUCHóW?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 10:08 am
ZebraDeath wracając na pokład.......... CZEGO SIE LENICIE, BANDO OBżARTUCHóW?!moze dlatego ze swierzo po dobranocce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 10:46 am
Owiec ZebraDeath Owiec tez moge sie z wami pobawic? whee a kim pani moderator chce być? kolumbem pokladowym, odkrywca nowych rumow,myslicielem ktory mysli...o sobie xd rofl Możesz byc Pokładowym degustatorem moich eksperymetów bimbrowniczych... stale pod opieką mą-Pokładowego Najzajebistrzego Rumownika, (muhahahaaa) twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 10:49 am
Gem_ma Owiec ZebraDeath Owiec tez moge sie z wami pobawic? whee a kim pani moderator chce być? kolumbem pokladowym, odkrywca nowych rumow,myslicielem ktory mysli...o sobie xd rofl Możesz byc Pokładowym degustatorem moich eksperymetów bimbrowniczych... stale pod opieką mą-Pokładowego Najzajebistrzego Rumownika, (muhahahaaa) twisted nie, raczej podziekuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 10:52 am
Nie to, nie. mad UWAGA: SZUKAM KOGOS NA STANOWISKO DEGUSTATORA(z powodu nagłej smierci poprzedniego sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 11:23 am
komu rumu?? pirate mrgreen kakalo prybywaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 11:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 11:32 am
Kasmizar i Gem_ma powinni po niego isc, bo to oni pozbyli sie naszych comatusow evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 11:49 am
Agria Kasmizar i Gem_ma powinni po niego isc, bo to oni pozbyli sie naszych comatusow evil dokładnie, niech zapierdalają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 11:52 am
EvilYuki Agria Kasmizar i Gem_ma powinni po niego isc, bo to oni pozbyli sie naszych comatusow evil dokładnie, niech zapierdalają... evil evil evil twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 5:13 am
Gem_ma Nie to, nie. mad UWAGA: SZUKAM KOGOS NA STANOWISKO DEGUSTATORA(z powodu nagłej smierci poprzedniego sweatdrop ) ja chce biggrin nawet gdyby to byla plynna siarka to i tak wypije biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 11:20 am
shilian90 Gem_ma Nie to, nie. mad UWAGA: SZUKAM KOGOS NA STANOWISKO DEGUSTATORA(z powodu nagłej smierci poprzedniego sweatdrop ) ja chce biggrin nawet gdyby to byla plynna siarka to i tak wypije biggrin o jeeeeeeeeeeeezu........... dobra. ja cie zatwierdzam. ale ni kaz mi wsadzac cie do pierwszego postu. jestes dorywcza. Evil, makaron znalazł się w łądownik, burak ma klucze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |