Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 56 57 58 59 60 61 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Oct 01, 2013 1:11 pm

Ma, sok hónap vagy talán akár egy év után először kétszer is kaptam adathalász-gyanús/csaló linket - ugyanattól a felhasználótól. Ígérgeti, hogy ingyencuccot kapok azon a linken - naja. Normális angol neve van, nem összevisszaság, és pucér, tehát valószínűleg egy hackelt account, avi...
Az első PM-jét már reportoltam is.
PostPosted: Sat Oct 05, 2013 9:44 am

Kint voltam MondoConon. Fényképezgettem, nézelődtem és vettem egy jó vastag mangát, ami egy trilógia összevonva, a Magic Knight Rayearth 2. trilógiája.
Az egyik kedvenc cosplayem egy osztrák fiú volt, aki Portalos kezeslábasban, csizmában volt és volt nála portal gun is biggrin

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Oct 05, 2013 11:57 am

Obi Aoi
Kint voltam MondoConon. Fényképezgettem, nézelődtem és vettem egy jó vastag mangát, ami egy trilógia összevonva, a Magic Knight Rayearth 2. trilógiája.
Az egyik kedvenc cosplayem egy osztrák fiú volt, aki Portalos kezeslábasban, csizmában volt és volt nála portal gun is biggrin

Láttalak, de nem jöttél oda hozzánk. sad Még mondtam is Andinak:"Itt van Obi, ne nézz oda! Ááá! Észrevett!" De nem jöttél oda. sad Pedig adtam volna nasit. smile
PostPosted: Sat Oct 05, 2013 12:51 pm

Malreni
Obi Aoi

Láttalak, de nem jöttél oda hozzánk. sad Még mondtam is Andinak:"Itt van Obi, ne nézz oda! Ááá! Észrevett!" De nem jöttél oda. sad Pedig adtam volna nasit. smile

Bocsi, nem vettelek észre titeket eek Merrefelé volt ez? (Legközelebb ha lenne ilyen, nyugodtan kiáltsatok!)
Néztem a 25-ös épületben, hogy ott árusítasz-e egyébként, de úgy láttam, hogy nem.
Nasi megvolt pénzből, de köszönöm a "volna" kategóriájú felajánlást smile
Holnap már nem jövök, csak egynapos jegyet vettem (és a Mondocon weboldala szerint csak olyat lehet a helyszínen venni).
Télen még nem tudom, hogy megyek-e PlayIT-re vagy Animekarácsonyra.

Kiegészítés: majd teszek fel ide néhányat a fotókból, ha akarjátok, de valószínűleg holnap (vasárnap) teszem fel.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Oct 06, 2013 3:19 pm

Obi Aoi
Kiegészítés: majd teszek fel ide néhányat a fotókból, ha akarjátok, de valószínűleg holnap (vasárnap) teszem fel.

Tényleg láttunk, kár, hogy nem jöttél oda. sad
Mondjuk utánad mehettem volna, de azt hittem megláttál minket és előlünk menekülsz. sweatdrop

Fotókat meg szívesen néznék, én kb 2-őt csináltam egész idő alatt és kész, ráadásul azok is mobil-minőségűek...
PostPosted: Mon Oct 07, 2013 1:16 am

Molylepke
Obi Aoi

Tényleg láttunk, kár, hogy nem jöttél oda. sad
Mondjuk utánad mehettem volna, de azt hittem megláttál minket és előlünk menekülsz. sweatdrop

Fotókat meg szívesen néznék, én kb 2-őt csináltam egész idő alatt és kész, ráadásul azok is mobil-minőségűek...

Oké smile Cosplayesekről vannak.

Eskü, SENKI elől nem menekültem és nem is szokásom gonk sweatdrop Legközelebb, ha lenne ilyen, hogy megláttok, TESSÉK szólni! wink Nem fogok megijedni, menekülni xp
Volt, akikkel picit beszélgettem egyébként, pl. két fiúval, akik Ash-t és Oak professzort cosplayezték, meg az a Portalos fiú, akit említettem (meg a lány barátja vagy barátnője, aki szintén osztrák).
Megtaláltam végül a nem kontakthibás kártyaolvasót (a fényképező, amit használtam, CF kártyás és nem lehet adatkábelt beledugni...)
Csak néhányat posztolok fel, a teljes albumot majd a Mondocon FB oldalára "promotálom". (Majd priviben küldök linket, ha akarod).
Egy kis ízelítő akkor (csak linkek lesznek, nem harap a gomb):

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Oct 08, 2013 3:18 pm

Obi Aoi

Klasszak lettek. emotion_kirakira

Ha lesz időm én is fellököm valahova az enyéim.
Én a Naga-lányt meg az angyal-szerű barátnőjét kaptam le, meg egy DC-s triót. biggrin
PostPosted: Mon Oct 14, 2013 8:32 am

Molylepke
Obi Aoi

Én a Naga-lányt meg az angyal-szerű barátnőjét kaptam le, meg egy DC-s triót. biggrin

Naga-lány a Majoros Zsuzsi, ő volt tavaly a sárkánylány (X-Faktorban is láthattátok ebben a ruciban, bár én a netről értesültem, hogy volt egyáltalán...), az angyalszerű pedig Miharu volt, szintúgy cosplay nagyágyú. biggrin

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Oct 14, 2013 10:40 am

DemiMurgos
Molylepke
Obi Aoi

Naga-lány a Majoros Zsuzsi, ő volt tavaly a sárkánylány (X-Faktorban is láthattátok ebben a ruciban, bár én a netről értesültem, hogy volt egyáltalán...), az angyalszerű pedig Miharu volt, szintúgy cosplay nagyágyú. biggrin

Ja, Miharu mondta, hogy őt külföldre is hívták. biggrin

A Naga-lányt meg az X-faktorban láttam. Mondtam is, hogy nooooooo waaaaaaaay. O_O

ON a mai napról:
Nagyon precízen lekéstem a vonatom, úgyhogy rohantam a buszhoz, hogy rohanhassak a villamoshoz, hogy aztán az orrom elől menjen el a metró, hogy lihegve hazaérjek, és felhívjon barátnőm, hogy mégse jó neki ma. biggrin
PostPosted: Mon Oct 14, 2013 10:21 pm

Molylepke

ON a mai napról:
Nagyon precízen lekéstem a vonatom, úgyhogy rohantam a buszhoz, hogy rohanhassak a villamoshoz, hogy aztán az orrom elől menjen el a metró, hogy lihegve hazaérjek, és felhívjon barátnőm, hogy mégse jó neki ma. biggrin

Szóval téged is basztat az élet.^^' Részvétem. sad
Lévén reggel van, a tegnapi napról: hat órát töltöttem egy előadás összerakásával, amit előre láthatóan le fognak fikázni és át fognak aludni. Szombaton lesz a sógorom esküvője, és szükségem lenne egy olyan, 30 órából álló napra, amikor van időm nekik videót csinálni rá.

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Oct 15, 2013 9:59 am

DemiMurgos
Molylepke

ON a mai napról:

Szóval téged is basztat az élet.^^' Részvétem. sad
Lévén reggel van, a tegnapi napról: hat órát töltöttem egy előadás összerakásával, amit előre láthatóan le fognak fikázni és át fognak aludni. Szombaton lesz a sógorom esküvője, és szükségem lenne egy olyan, 30 órából álló napra, amikor van időm nekik videót csinálni rá.

xd
Hajrá! biggrin

Nálam a hét nagy eseménye lenne, ha be tudnám fejezni az előző szezonos sorozataimat, hogy belekezdhessek a frissekbe... :3
PostPosted: Tue Oct 15, 2013 1:23 pm

holnap, azaz szerdán megyek állásinterjúra, ma küldtem az önéletrajzot és este 8-kor írtak, hogy legyek ott holnap 10-re eek izgulok, ez nekem az első cat_redface

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Oct 16, 2013 12:22 pm

Yuki Naoto
holnap, azaz szerdán megyek állásinterjúra, ma küldtem az önéletrajzot és este 8-kor írtak, hogy legyek ott holnap 10-re eek izgulok, ez nekem az első cat_redface

Hajrá, drukkolok! biggrin
Milyen állásra jelentkeztél?
PostPosted: Wed Oct 16, 2013 1:17 pm

Molylepke
Yuki Naoto

Hajrá, drukkolok! biggrin
Milyen állásra jelentkeztél?

köszönöm :3 túl vagyok rajta biggrin
öhm, hát... konkrét állásra nem jelentkeztem, csak elküldtem az önéletrajzomat, mint vegyész, és behívtak...
úgyhogy még nem tudom mi lesz a dolgom
de hívni fognak próbanapra smile remélem ez jót jelent smile

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Oct 16, 2013 10:18 pm

Molylepke
Obi Aoi

Köszi smile (Bocsánat a késői válaszért).
Én sokmindenkit láttam, kevesebbet fényképeztem meg volt 1-2 ismerős arc, pl az a magas cilinderes-goggle-s fiú, LED-ekkel a karján.
Azóta feltettem az albumot a Mondocon oldalára is és jópár képbejelöléses "felkérést" kaptam ("bejelöltem xy-t hagyd jóvá kérlek"-típusú).
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 56 57 58 59 60 61 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games