|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 01, 2013 1:11 pm
Ma, sok hónap vagy talán akár egy év után először kétszer is kaptam adathalász-gyanús/csaló linket - ugyanattól a felhasználótól. Ígérgeti, hogy ingyencuccot kapok azon a linken - naja. Normális angol neve van, nem összevisszaság, és pucér, tehát valószínűleg egy hackelt account, avi... Az első PM-jét már reportoltam is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 05, 2013 9:44 am
Kint voltam MondoConon. Fényképezgettem, nézelődtem és vettem egy jó vastag mangát, ami egy trilógia összevonva, a Magic Knight Rayearth 2. trilógiája. Az egyik kedvenc cosplayem egy osztrák fiú volt, aki Portalos kezeslábasban, csizmában volt és volt nála portal gun is biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 05, 2013 11:57 am
Obi Aoi Kint voltam MondoConon. Fényképezgettem, nézelődtem és vettem egy jó vastag mangát, ami egy trilógia összevonva, a Magic Knight Rayearth 2. trilógiája. Az egyik kedvenc cosplayem egy osztrák fiú volt, aki Portalos kezeslábasban, csizmában volt és volt nála portal gun is biggrin Láttalak, de nem jöttél oda hozzánk. sad Még mondtam is Andinak:"Itt van Obi, ne nézz oda! Ááá! Észrevett!" De nem jöttél oda. sad Pedig adtam volna nasit. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 05, 2013 12:51 pm
Malreni Obi Aoi Kint voltam MondoConon. Fényképezgettem, nézelődtem és vettem egy jó vastag mangát, ami egy trilógia összevonva, a Magic Knight Rayearth 2. trilógiája. Az egyik kedvenc cosplayem egy osztrák fiú volt, aki Portalos kezeslábasban, csizmában volt és volt nála portal gun is biggrin Láttalak, de nem jöttél oda hozzánk. sad Még mondtam is Andinak:"Itt van Obi, ne nézz oda! Ááá! Észrevett!" De nem jöttél oda. sad Pedig adtam volna nasit. smile Bocsi, nem vettelek észre titeket eek Merrefelé volt ez? (Legközelebb ha lenne ilyen, nyugodtan kiáltsatok!) Néztem a 25-ös épületben, hogy ott árusítasz-e egyébként, de úgy láttam, hogy nem. Nasi megvolt pénzből, de köszönöm a "volna" kategóriájú felajánlást smile Holnap már nem jövök, csak egynapos jegyet vettem (és a Mondocon weboldala szerint csak olyat lehet a helyszínen venni). Télen még nem tudom, hogy megyek-e PlayIT-re vagy Animekarácsonyra. Kiegészítés: majd teszek fel ide néhányat a fotókból, ha akarjátok, de valószínűleg holnap (vasárnap) teszem fel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 06, 2013 3:19 pm
Obi Aoi Kiegészítés: majd teszek fel ide néhányat a fotókból, ha akarjátok, de valószínűleg holnap (vasárnap) teszem fel. Tényleg láttunk, kár, hogy nem jöttél oda. sad Mondjuk utánad mehettem volna, de azt hittem megláttál minket és előlünk menekülsz. sweatdrop Fotókat meg szívesen néznék, én kb 2-őt csináltam egész idő alatt és kész, ráadásul azok is mobil-minőségűek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 07, 2013 1:16 am
Molylepke Obi Aoi Kiegészítés: majd teszek fel ide néhányat a fotókból, ha akarjátok, de valószínűleg holnap (vasárnap) teszem fel. Tényleg láttunk, kár, hogy nem jöttél oda. sad Mondjuk utánad mehettem volna, de azt hittem megláttál minket és előlünk menekülsz. sweatdrop Fotókat meg szívesen néznék, én kb 2-őt csináltam egész idő alatt és kész, ráadásul azok is mobil-minőségűek... Oké smile Cosplayesekről vannak. Eskü, SENKI elől nem menekültem és nem is szokásom gonk sweatdrop Legközelebb, ha lenne ilyen, hogy megláttok, TESSÉK szólni! wink Nem fogok megijedni, menekülni xp Volt, akikkel picit beszélgettem egyébként, pl. két fiúval, akik Ash-t és Oak professzort cosplayezték, meg az a Portalos fiú, akit említettem (meg a lány barátja vagy barátnője, aki szintén osztrák). Megtaláltam végül a nem kontakthibás kártyaolvasót (a fényképező, amit használtam, CF kártyás és nem lehet adatkábelt beledugni...) Csak néhányat posztolok fel, a teljes albumot majd a Mondocon FB oldalára "promotálom". (Majd priviben küldök linket, ha akarod). Egy kis ízelítő akkor (csak linkek lesznek, nem harap a gomb):
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 08, 2013 3:18 pm
Klasszak lettek. emotion_kirakira Ha lesz időm én is fellököm valahova az enyéim. Én a Naga-lányt meg az angyal-szerű barátnőjét kaptam le, meg egy DC-s triót. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 14, 2013 8:32 am
Molylepke Klasszak lettek. emotion_kirakira Ha lesz időm én is fellököm valahova az enyéim. Én a Naga-lányt meg az angyal-szerű barátnőjét kaptam le, meg egy DC-s triót. biggrin Naga-lány a Majoros Zsuzsi, ő volt tavaly a sárkánylány (X-Faktorban is láthattátok ebben a ruciban, bár én a netről értesültem, hogy volt egyáltalán...), az angyalszerű pedig Miharu volt, szintúgy cosplay nagyágyú. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 14, 2013 10:40 am
DemiMurgos Molylepke Klasszak lettek. emotion_kirakira Ha lesz időm én is fellököm valahova az enyéim. Én a Naga-lányt meg az angyal-szerű barátnőjét kaptam le, meg egy DC-s triót. biggrin Naga-lány a Majoros Zsuzsi, ő volt tavaly a sárkánylány (X-Faktorban is láthattátok ebben a ruciban, bár én a netről értesültem, hogy volt egyáltalán...), az angyalszerű pedig Miharu volt, szintúgy cosplay nagyágyú. biggrin Ja, Miharu mondta, hogy őt külföldre is hívták. biggrin A Naga-lányt meg az X-faktorban láttam. Mondtam is, hogy nooooooo waaaaaaaay. O_O ON a mai napról: Nagyon precízen lekéstem a vonatom, úgyhogy rohantam a buszhoz, hogy rohanhassak a villamoshoz, hogy aztán az orrom elől menjen el a metró, hogy lihegve hazaérjek, és felhívjon barátnőm, hogy mégse jó neki ma. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 14, 2013 10:21 pm
Molylepke ON a mai napról: Nagyon precízen lekéstem a vonatom, úgyhogy rohantam a buszhoz, hogy rohanhassak a villamoshoz, hogy aztán az orrom elől menjen el a metró, hogy lihegve hazaérjek, és felhívjon barátnőm, hogy mégse jó neki ma. biggrin Szóval téged is basztat az élet.^^' Részvétem. sad Lévén reggel van, a tegnapi napról: hat órát töltöttem egy előadás összerakásával, amit előre láthatóan le fognak fikázni és át fognak aludni. Szombaton lesz a sógorom esküvője, és szükségem lenne egy olyan, 30 órából álló napra, amikor van időm nekik videót csinálni rá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 15, 2013 9:59 am
DemiMurgos Molylepke ON a mai napról: Nagyon precízen lekéstem a vonatom, úgyhogy rohantam a buszhoz, hogy rohanhassak a villamoshoz, hogy aztán az orrom elől menjen el a metró, hogy lihegve hazaérjek, és felhívjon barátnőm, hogy mégse jó neki ma. biggrin Szóval téged is basztat az élet.^^' Részvétem. sad Lévén reggel van, a tegnapi napról: hat órát töltöttem egy előadás összerakásával, amit előre láthatóan le fognak fikázni és át fognak aludni. Szombaton lesz a sógorom esküvője, és szükségem lenne egy olyan, 30 órából álló napra, amikor van időm nekik videót csinálni rá. xd Hajrá! biggrin Nálam a hét nagy eseménye lenne, ha be tudnám fejezni az előző szezonos sorozataimat, hogy belekezdhessek a frissekbe... :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 15, 2013 1:23 pm
holnap, azaz szerdán megyek állásinterjúra, ma küldtem az önéletrajzot és este 8-kor írtak, hogy legyek ott holnap 10-re eek izgulok, ez nekem az első cat_redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 16, 2013 12:22 pm
Yuki Naoto holnap, azaz szerdán megyek állásinterjúra, ma küldtem az önéletrajzot és este 8-kor írtak, hogy legyek ott holnap 10-re eek izgulok, ez nekem az első cat_redface Hajrá, drukkolok! biggrin Milyen állásra jelentkeztél?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 16, 2013 1:17 pm
Molylepke Yuki Naoto holnap, azaz szerdán megyek állásinterjúra, ma küldtem az önéletrajzot és este 8-kor írtak, hogy legyek ott holnap 10-re eek izgulok, ez nekem az első cat_redface Hajrá, drukkolok! biggrin Milyen állásra jelentkeztél? köszönöm :3 túl vagyok rajta biggrin öhm, hát... konkrét állásra nem jelentkeztem, csak elküldtem az önéletrajzomat, mint vegyész, és behívtak... úgyhogy még nem tudom mi lesz a dolgom de hívni fognak próbanapra smile remélem ez jót jelent smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 16, 2013 10:18 pm
Molylepke Klasszak lettek. emotion_kirakira Ha lesz időm én is fellököm valahova az enyéim. Én a Naga-lányt meg az angyal-szerű barátnőjét kaptam le, meg egy DC-s triót. biggrin Köszi smile (Bocsánat a késői válaszért). Én sokmindenkit láttam, kevesebbet fényképeztem meg volt 1-2 ismerős arc, pl az a magas cilinderes-goggle-s fiú, LED-ekkel a karján. Azóta feltettem az albumot a Mondocon oldalára is és jópár képbejelöléses "felkérést" kaptam ("bejelöltem xy-t hagyd jóvá kérlek"-típusú).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |