|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:21 am
degenerat A ja wiem, a ja wiem, a ja wiem cool a ja nie wiem... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:22 am
degenerat EvilYuki Kasmizar ZebraDeath jakieś święto lasu dzisiaj? cóż to się pani moderator stało...? skok na główkę do betonowego baseniku? dramallama Od razu jak moderator się cieszy, to coś z jego zdrowiem psychicznym nie tak twisted Zadowolona z zycia jest heart Ja z resztą też blaugh łiii heart a skąd te wyższe uczucia? heart A ja wiem, a ja wiem, a ja wiem cool to mnoże byś się podzielił swoja wiedzą .. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:25 am
Iwa__4grozna degenerat EvilYuki Kasmizar ZebraDeath jakieś święto lasu dzisiaj? cóż to się pani moderator stało...? skok na główkę do betonowego baseniku? dramallama Od razu jak moderator się cieszy, to coś z jego zdrowiem psychicznym nie tak twisted Zadowolona z zycia jest heart Ja z resztą też blaugh łiii heart a skąd te wyższe uczucia? heart A ja wiem, a ja wiem, a ja wiem cool to mnoże byś się podzielił swoja wiedzą .. blaugh Nie wiem czy moge sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:25 am
Iwa__4grozna to mnoże byś się podzielił swoja wiedzą .. blaugh do-kła-dnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:26 am
EvilYuki degenerat A ja wiem, a ja wiem, a ja wiem cool a ja nie wiem... crying Mam Cie pocieszyc? wink Chcesz wafelka? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:28 am
degenerat Nie wiem czy moge sweatdrop jak tak stawiasz sprawę, to poczekamy na głównego winnego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:30 am
degenerat EvilYuki degenerat A ja wiem, a ja wiem, a ja wiem cool a ja nie wiem... crying Mam Cie pocieszyc? wink Chcesz wafelka? whee tak, chcę wafelka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:31 am
EvilYuki degenerat EvilYuki degenerat A ja wiem, a ja wiem, a ja wiem cool a ja nie wiem... crying Mam Cie pocieszyc? wink Chcesz wafelka? whee tak, chcę wafelka 4laugh Trzymaj sznikersa wink *podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:32 am
EvilYuki degenerat EvilYuki degenerat A ja wiem, a ja wiem, a ja wiem cool a ja nie wiem... crying Mam Cie pocieszyc? wink Chcesz wafelka? whee tak, chcę wafelka 4laugh też chcem stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:34 am
degenerat Trzymaj sznikersa wink *podaje* *siada wk ącie i rozpracowuje go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:37 am
EvilYuki degenerat Trzymaj sznikersa wink *podaje* *siada wk ącie i rozpracowuje go* *podaje możyczki* chcesz to przekruj początek xp albo pociągnij za dwa końce które sa do siebie prostopadłe (no prawie) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:37 am
*siada obok i gapi się na batona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:42 am
Iwa__4grozna *siada obok i gapi się na batona* *Prosze*Dzis i ja rozdaje batoniki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:43 am
degenerat Iwa__4grozna *siada obok i gapi się na batona* *Prosze*Dzis i ja rozdaje batoniki whee jupiiii to tak z litości dla osób które rozpoczeły rok szkolny co? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |