|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 11:12 am
Owiec EvilYuki Owiec *przytula wszystkich* 4laugh 4laugh jacy wy kochani i uroczy jestescie 4laugh heart wiem, wiem! kochani, uroczy, ładni, inteligentni, zabawni mrgreen *podnosi do gory i podrzuca* chcesz lizaka? *kreci sie w kolko i spiewa* ja chce, ja chce!!! mrgreen xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 11:13 am
Agria Owiec EvilYuki Owiec *przytula wszystkich* 4laugh 4laugh jacy wy kochani i uroczy jestescie 4laugh heart wiem, wiem! kochani, uroczy, ładni, inteligentni, zabawni mrgreen *podnosi do gory i podrzuca* chcesz lizaka? *kreci sie w kolko i spiewa* ja chce, ja chce!!! mrgreen xp *daje kazdemu lizaka* jedzcie dzieci na zdrowie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 11:15 am
Owiec EvilYuki Owiec *przytula wszystkich* 4laugh 4laugh jacy wy kochani i uroczy jestescie 4laugh heart wiem, wiem! kochani, uroczy, ładni, inteligentni, zabawni mrgreen *podnosi do gory i podrzuca* chcesz lizaka? *kreci sie w kolko i spiewa* łiii, łiii, pani Owca znowu mnie podrywaaaa! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 11:16 am
Owiec Agria Owiec EvilYuki Owiec *przytula wszystkich* 4laugh 4laugh jacy wy kochani i uroczy jestescie 4laugh heart wiem, wiem! kochani, uroczy, ładni, inteligentni, zabawni mrgreen *podnosi do gory i podrzuca* chcesz lizaka? *kreci sie w kolko i spiewa* ja chce, ja chce!!! mrgreen xp *daje kazdemu lizaka* jedzcie dzieci na zdrowie 4laugh ten lizak byl zatruty stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 11:18 am
EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec *przytula wszystkich* 4laugh 4laugh jacy wy kochani i uroczy jestescie 4laugh heart wiem, wiem! kochani, uroczy, ładni, inteligentni, zabawni mrgreen *podnosi do gory i podrzuca* chcesz lizaka? *kreci sie w kolko i spiewa* łiii, łiii, pani Owca znowu mnie podrywaaaa! heart nie podrywam xp i juz nie bede whee zwyczajnie okazuje wam swoja dobra wole i sie szczesliwie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 11:19 am
Agria Owiec Agria Owiec EvilYuki Owiec *przytula wszystkich* 4laugh 4laugh jacy wy kochani i uroczy jestescie 4laugh heart wiem, wiem! kochani, uroczy, ładni, inteligentni, zabawni mrgreen *podnosi do gory i podrzuca* chcesz lizaka? *kreci sie w kolko i spiewa* ja chce, ja chce!!! mrgreen xp *daje kazdemu lizaka* jedzcie dzieci na zdrowie 4laugh ten lizak byl zatruty stressed xp nie mow tak bo mi przykro sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 11:21 am
Owiec Agria Owiec Agria Owiec *podnosi do gory i podrzuca* chcesz lizaka? *kreci sie w kolko i spiewa* ja chce, ja chce!!! mrgreen xp *daje kazdemu lizaka* jedzcie dzieci na zdrowie 4laugh ten lizak byl zatruty stressed xp nie mow tak bo mi przykro sad ojku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 11:23 am
Agria Owiec Agria Owiec Agria Owiec *podnosi do gory i podrzuca* chcesz lizaka? *kreci sie w kolko i spiewa* ja chce, ja chce!!! mrgreen xp *daje kazdemu lizaka* jedzcie dzieci na zdrowie 4laugh ten lizak byl zatruty stressed xp nie mow tak bo mi przykro sad ojku wink jak widzisz tez mam wyzsze uczucia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 11:23 am
Owiec Agria Owiec Agria Owiec *daje kazdemu lizaka* jedzcie dzieci na zdrowie 4laugh ten lizak byl zatruty stressed xp nie mow tak bo mi przykro sad ojku wink jak widzisz tez mam wyzsze uczucia mrgreen lo?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 12:25 pm
Agria Owiec Agria Owiec Agria Owiec *daje kazdemu lizaka* jedzcie dzieci na zdrowie 4laugh ten lizak byl zatruty stressed xp nie mow tak bo mi przykro sad ojku wink jak widzisz tez mam wyzsze uczucia mrgreen lo?? eek i co tak oczy wybaluszylas? chcesz miec wytrzeszcz i byc brzydka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 12:59 pm
jakieś święto lasu dzisiaj? cóż to się pani moderator stało...?
skok na główkę do betonowego baseniku? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 11:58 pm
ZebraDeath jakieś święto lasu dzisiaj? cóż to się pani moderator stało...? skok na główkę do betonowego baseniku? dramallama Od razu jak moderator się cieszy, to coś z jego zdrowiem psychicznym nie tak twisted Zadowolona z zycia jest heart Ja z resztą też blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 1:09 am
Kasmizar ZebraDeath jakieś święto lasu dzisiaj? cóż to się pani moderator stało...? skok na główkę do betonowego baseniku? dramallama Od razu jak moderator się cieszy, to coś z jego zdrowiem psychicznym nie tak twisted Zadowolona z zycia jest heart Ja z resztą też blaugh łiii heart a skąd te wyższe uczucia? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 1:14 am
Owiec Agria Owiec Agria Owiec nie mow tak bo mi przykro sad ojku wink jak widzisz tez mam wyzsze uczucia mrgreen lo?? eek i co tak oczy wybaluszylas? chcesz miec wytrzeszcz i byc brzydka? niee talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 2:07 am
EvilYuki Kasmizar ZebraDeath jakieś święto lasu dzisiaj? cóż to się pani moderator stało...? skok na główkę do betonowego baseniku? dramallama Od razu jak moderator się cieszy, to coś z jego zdrowiem psychicznym nie tak twisted Zadowolona z zycia jest heart Ja z resztą też blaugh łiii heart a skąd te wyższe uczucia? heart A ja wiem, a ja wiem, a ja wiem cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |