|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 2:05 pm
Anuko Iwa__4grozna o czymś takim jak happysad nie słyszeliście? a slyszałam ... nawet nie wiedzialam ze oni to spiewaja, jakas wielka ich fnka nie jestem, slucham ich tyle co w radiu slyszalam ... ale przeraszam i przyznaje ... to fajny nawet zespol whee niedawno mieli koncert w proximie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 2:11 pm
Iwa__4grozna Anuko Iwa__4grozna o czymś takim jak happysad nie słyszeliście? a slyszałam ... nawet nie wiedzialam ze oni to spiewaja, jakas wielka ich fnka nie jestem, slucham ich tyle co w radiu slyszalam ... ale przeraszam i przyznaje ... to fajny nawet zespol whee niedawno mieli koncert w proximie xd wiem, kumpela z klasy byla ... tz jesli mowimy o tym samym koncerci bo nie wiem z jakiego miasta jestes ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 2:45 pm
Anuko Iwa__4grozna Anuko Iwa__4grozna o czymś takim jak happysad nie słyszeliście? a slyszałam ... nawet nie wiedzialam ze oni to spiewaja, jakas wielka ich fnka nie jestem, slucham ich tyle co w radiu slyszalam ... ale przeraszam i przyznaje ... to fajny nawet zespol whee niedawno mieli koncert w proximie xd wiem, kumpela z klasy byla ... tz jesli mowimy o tym samym koncerci bo nie wiem z jakiego miasta jestes ... Warszawa sie kłania z jednej strony xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 2:45 pm
Anuko Iwa__4grozna Anuko Iwa__4grozna o czymś takim jak happysad nie słyszeliście? a slyszałam ... nawet nie wiedzialam ze oni to spiewaja, jakas wielka ich fnka nie jestem, slucham ich tyle co w radiu slyszalam ... ale przeraszam i przyznaje ... to fajny nawet zespol whee niedawno mieli koncert w proximie xd wiem, kumpela z klasy byla ... tz jesli mowimy o tym samym koncerci bo nie wiem z jakiego miasta jestes ... Warszawa sie kłania z tej strony xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 3:20 pm
Iwa__4grozna o czymś takim jak happysad nie słyszeliście? a slyszeliscie 3nodding nawet bylem na ich koncercie jakies pol roku temu ...to co ze strony mozna to pobralem blaugh a bez reszty musze jakos zyc crying ale tej piosenki nie slyszalem albo przynajmniej z wersu nie kojarze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 3:32 pm
Iwa__4grozna Warszawa sie kłania z tej strony xd a to nie ... ja Krakow reprezentuje ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 6:07 am
Iwa__4grozna opcy Iwa__4grozna nie....ani jedno ani 2 ......... stare ................ ..serio tego nie znacie confused bo my ignoranty jestesmy... oi... mrgreen jakie drugie? ninja Sneaker Pimps [Becoming X #02] Tesko Suicide [3:48] o czymś takim jak happysad nie słyszeliście? no co ty.. ja nie slucham muzyki... Now Playing: Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #06] Crown Of Storms [5:09]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 7:53 am
opcy Iwa__4grozna opcy Iwa__4grozna nie....ani jedno ani 2 ......... stare ................ ..serio tego nie znacie confused bo my ignoranty jestesmy... oi... mrgreen jakie drugie? ninja Sneaker Pimps [Becoming X #02] Tesko Suicide [3:48] o czymś takim jak happysad nie słyszeliście? no co ty.. ja nie slucham muzyki... Now Playing: Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #06] Crown Of Storms [5:09]a co to jest za rodzaj muzyki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:35 am
Iwa__4grozna opcy Now Playing: Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #06] Crown Of Storms [5:09] a co to jest za rodzaj muzyki? podobno noise rock.... rodzaje muzyki sa przereklamowane..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 2:41 pm
opcy Iwa__4grozna opcy Now Playing: Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #06] Crown Of Storms [5:09] a co to jest za rodzaj muzyki? podobno noise rock.... nigdy o niczym takim nie słyszałam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 6:02 am
Iwa__4grozna opcy Iwa__4grozna opcy Now Playing: Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #06] Crown Of Storms [5:09] a co to jest za rodzaj muzyki? podobno noise rock.... nigdy o niczym takim nie słyszałam xp kazdego szkoda... Lamb [Fear Of Fours #01] Soft Mistake [3:17]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:06 pm
Opcy chwała ci za wyszukany gust muzyczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 5:36 am
a teraz bardzo wyszukanie napiszę
exclaim exclaim exclaim "Dzień dobry, kocham cię" exclaim exclaim exclaim
normalnie nie słucham radia, bo wrocławsie rozgłośnie to *********** ale to mi wybitnie przypadło blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 2:22 pm
Strachy an lachy sa fajne ale po 2 tygodniach sluchania kilaknascie/dziesiat razy dziennie odlozylem na inny fragment dysku i czasem zdarzys ie ich usluszec...teraz aktualnie wrocilem do OSTa ze Spawna ciekawy nawet roznorodny choc kirk hammet mogl zostac lepiej zmiksowany na potrzeby filmu czy samego albumu razz P podobnie jak Korn chociaz przynajmniej jest bardziej alternatywnie razz P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|