|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 7:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 7:34 am
prosze bardzo!!! a po duzej porcji - spiewamy!!! pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 8:16 am
łoooo Jezusicku......
Reeds Jabłkowe rządzi.... rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 9:39 am
a niech mi kto poleje jakiegoś rumu............ pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 12:05 pm
Agria prosze bardzo!!! a po duzej porcji - spiewamy!!! pirate mrgreen *śpiewa dziko gestykulując rękoma* Szła dzieeeweeczka do laaseeczkaa do zieeelonegoo,ho hoooo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 2:23 pm
Gem_ma *śpiewa dziko gestykulując rękoma* Szła dzieeeweeczka do laaseeczkaa do zieeelonegoo,ho hoooo... *dolacza sie* doo ziiieeeloooneeegoooo..... MROOOOOOOOOOK!!!! takie szlagiery zawsze sa na topie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:12 pm
ZLO MROK POZOGA CHAOS GITARA COMATUSY! blaugh Bufa wrocila po to by zaraz z niknac na duuuuuzo dluuuuuzej... we k***e niedobrze mi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 2:16 am
no to komu polewac??!! mrgreen ja chce szybciej tego smoka, takto by mi przyniosl kakao cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 2:20 am
mi razz
proponuje do szlagierow dolaczyc 'calineczke'...to znaczy 'pszczolke maje' /niektorzy wiedz w czym rzecz/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 2:35 am
_b_u_r_a_k_ mi razz proponuje do szlagierow dolaczyc 'calineczke'...to znaczy 'pszczolke maje' /niektorzy wiedz w czym rzecz/ juz, juz, prosze bardzo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 6:27 am
*podnosi łebek znad biurka z komputerem*
no ale... ciszej, proszę... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 7:06 am
Agria no to komu polewac??!! mrgreen ja chce szybciej tego smoka, takto by mi przyniosl kakao cry Masz kakałko kochanie, wójek ci zrobił...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 7:33 am
kakao dla Agrii, dla reszty -rum! Kasmizar, co sie lenisz? Comatusy poszły na dno to ty zapierniczasz! sam na siebie wydałeś wyrok! twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 7:40 am
ZebraDeath kakao dla Agrii, dla reszty -rum! Kasmizar, co sie lenisz? Comatusy poszły na dno to ty zapierniczasz! sam na siebie wydałeś wyrok! twisted pirate Opierdala się chłopak, szlaja niewiadomo gdzie, zamiast siedzieć w domku i odpisywać na posty... szuja jedna, nie pirat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |