|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 4:47 am
FeaRan o ludzie, ale zescie zaszaleli przez te nieszczesne Tokio Hotel.. sweatdrop od razu ze jestem bezgustna i lipna..wiecie, mi sie ten zespol milo kojarzy, bo kojarzy mi sie z b. milym pobytem u kolezanki, kiedy to dla posmiania sie ogladalysmy VIVE..powiem wam, ze Shrei byla najmroczniejszym teledyskiem na tym kanale blaugh btw, czy Shrei to zle zrobiona i beznadziejna piosenka? mi sie podoba. takie male wtracenie i sprostowanie, odnosnie mojego przypadku, co do tolerancji to nie mam sily powtarzac tego samego caly czas..ale powiem jedno: tylko w Polsce nietolerancja zaszla az tak daleko i na tak duza skale..jesli tak dalej pojdzie, to w zyciu nie wejdziemy do Europy w sensie mentalnym.. No coz, moim zdaniem Schrei to... nie chce uzywac inwektyw. Zrobiona jest dobrze, bo zrobiona pod "buncikowa" mlodziez(jak to mawiaja Adwokat i Del), zrobiona tak, by nie trzeba bylo przy tym myslec. Najbardziej zalamal mnie teledysk, ktorego komentowac nie bede... koncowka jest juz totalnie zalosna... A piosenka jest beznadziejna, jak i caly ten jednosezonowy zespolik. Jesli Ci sie podoba - okej, mi to nie przeszkadza, ale mojego zdania na ich temat nic nie zmieni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:53 am
RUFUS.ABBYSINIAN Vykk FeaRan Tokio Hotel rlz!!! scream talk2hand blagam powiedz ze zartujesz sweatdrop xp neutral ...Ja tez blagam... pirate .. i ja... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:25 am
ja tez lubie Toola biggrin biggrin biggrin biggrin I malo chyba niestety znany VoTuM cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 9:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 9:23 am
Ja pewnie 10 razy pisalam, czego slucham, ale nie zaszkodzi jeszcze raz
Otoz, slucham...
wszystkiego mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 9:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:29 am
odgrzebalam stary Radiohead..i slucham, slucham, slucham..^^
zauwazylam, ze muzyka, ktorej slucham na codzien zmienila sie od czasow Radiohead (Dir en Grey i takie tam dziwne)..taa..ludzie sie zmieniaja :> ehh..dobrze jest wrocic do starych czasow, totalny relaks..X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 4:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:50 pm
A jak ktos tego nie przczyta i nie przesle do 15 osob to czeka go wieczna meka a mleko jego bedzie skisle po wszeczasy. Tak rzeklem. Hogh!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:52 pm
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN Vykk FeaRan Tokio Hotel rlz!!! scream talk2hand blagam powiedz ze zartujesz sweatdrop xp neutral ...Ja tez blagam... pirate .. i ja... xp Znajoma do dzisiaj sadzi, ze ja oszukuje i w Tokio Hotel gra taka ladna dziewczyna o troche innej twarzy. biggrin ps. nie wspominajac o innych malych szczegolach anatomicznych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:18 am
nie ma to jak patyczek do oka XD i jeszcze znajdzie sie kijek do ucha xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 1:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:48 am
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN Vykk FeaRan Tokio Hotel rlz!!! scream talk2hand blagam powiedz ze zartujesz sweatdrop xp neutral ...Ja tez blagam... pirate .. i ja... xp oh tak TH... wiecie, mialam koszmar pare tygodni temu snilo mi sie ze ten uroczy i pieknie cuchnacy palona guma zespolik gral koncert w moim ogrodku... twisted xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:51 am
Kaplanka Meteorytu FeaRan o ludzie, ale zescie zaszaleli przez te nieszczesne Tokio Hotel.. sweatdrop od razu ze jestem bezgustna i lipna..wiecie, mi sie ten zespol milo kojarzy, bo kojarzy mi sie z b. milym pobytem u kolezanki, kiedy to dla posmiania sie ogladalysmy VIVE..powiem wam, ze Shrei byla najmroczniejszym teledyskiem na tym kanale blaugh btw, czy Shrei to zle zrobiona i beznadziejna piosenka? mi sie podoba. takie male wtracenie i sprostowanie, odnosnie mojego przypadku, co do tolerancji to nie mam sily powtarzac tego samego caly czas..ale powiem jedno: tylko w Polsce nietolerancja zaszla az tak daleko i na tak duza skale..jesli tak dalej pojdzie, to w zyciu nie wejdziemy do Europy w sensie mentalnym.. No coz, moim zdaniem Schrei to... nie chce uzywac inwektyw. Zrobiona jest dobrze, bo zrobiona pod "buncikowa" mlodziez(jak to mawiaja Adwokat i Del), zrobiona tak, by nie trzeba bylo przy tym myslec. Najbardziej zalamal mnie teledysk, ktorego komentowac nie bede... koncowka jest juz totalnie zalosna... A piosenka jest beznadziejna, jak i caly ten jednosezonowy zespolik. Jesli Ci sie podoba - okej, mi to nie przeszkadza, ale mojego zdania na ich temat nic nie zmieni. ja nic nie mam do tej ichniej piosenki, ale prawdziwe jaja beda jesli ten uroczy chlopczyk przejdzie mutacje... rofl menadzer chyba popelni samobojstwo (i gravi mi sie przypomnialo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |