Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 50 51 52 53 54 55 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Thu Jul 04, 2013 1:11 pm

Molylepke
Obi Aoi
Épp a napokban találtam még érdekes típusú babákra egy Barbie-s cikkben linkelve, az ún. Blythe babákra, aranyosak smile Tetszenek ők is, megvan a maguk feelingje szerintem. (Nekünk sose volt ilyen).
http://hellomango.postr.hu/szomoru-szemu-gyonyoru-babak

Na EZ már tényleg creepy. xd

Amúgy köszi a folyamatos ATA-kért. 3nodding

Hime_Yura
Majd készítek befora-after képet :3

Épp kérni akartam. biggrin
De az ilyen folyamatképeknek is örülné(n)k. Hogy most a szeme, legközelebb a haja, aztán a ruhája... Mondjuk az elég sok macera...

Tényleg, a ruháját is majd te varrod, vagy majd veszel, mert nem akkora tétel, mint mondjuk egy baba?

Én csak azt nem értem, hogy ezeknek a babáknak miért nincs szemöldökük biggrin D

Majd mikor elkészülök vele, akkor minden képet felrakok ide majd :3 Mialatt nem írtam, a haját kezdtem el megcsinálni és már a negyede meg is van. Meg kell, hogy mondjam egész szépen alakul surprised

A ruhákról még nincsenek különösebben ötleteim, majd egy varrásnélküli ruhát kap, utána még nem tudom biggrin
Amúgy ez az egész onnan indult ki, hogy nincs munkám és diákmunkát se vállalhatok, így kellett valami elfoglaltság. Mivel szorult belém némi művészi tehetség, így úgy gondoltam, miért is ne kezdhetnék bele a babaátalakításba? Hátha egész ügyes leszek és lesz rá némi kereslet és árulhatok majd ebay-en (de nem sok esélyt látok valahogy rá, hogy vinnék int a cukrot). Így szerintem ez csak egy jó nyári elfoglaltság lesz végül.
PostPosted: Thu Jul 04, 2013 1:16 pm

Csak annyit mondtam, hogy BJD és elkezdett pezsegni az élet.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Jul 04, 2013 1:50 pm

Hime_Yura

Obi Aoi

Neked is köszönöm cat_biggrin

Szívesen smile

Molylepke
Obi Aoi
Épp a napokban találtam még érdekes típusú babákra egy Barbie-s cikkben linkelve, az ún. Blythe babákra, aranyosak smile Tetszenek ők is, megvan a maguk feelingje szerintem. (Nekünk sose volt ilyen).
http://hellomango.postr.hu/szomoru-szemu-gyonyoru-babak

Na EZ már tényleg creepy. xd

Amúgy köszi a folyamatos ATA-kért. 3nodding

Hát... is-is szerintem blaugh De igen, "creepybbek" a BJD-knél...
Nagyon szívesen, örömmel wink
PostPosted: Thu Jul 04, 2013 2:37 pm

Hime_Yura
Én csak azt nem értem, hogy ezeknek a babáknak miért nincs szemöldökük biggrin D

Majd mikor elkészülök vele, akkor minden képet felrakok ide majd :3 Mialatt nem írtam, a haját kezdtem el megcsinálni és már a negyede meg is van. Meg kell, hogy mondjam egész szépen alakul surprised

A ruhákról még nincsenek különösebben ötleteim, majd egy varrásnélküli ruhát kap, utána még nem tudom biggrin
Amúgy ez az egész onnan indult ki, hogy nincs munkám és diákmunkát se vállalhatok, így kellett valami elfoglaltság. Mivel szorult belém némi művészi tehetség, így úgy gondoltam, miért is ne kezdhetnék bele a babaátalakításba? Hátha egész ügyes leszek és lesz rá némi kereslet és árulhatok majd ebay-en (de nem sok esélyt látok valahogy rá, hogy vinnék int a cukrot). Így szerintem ez csak egy jó nyári elfoglaltság lesz végül.

Használsz valami tutorialt?

Amúgy meg ha csinálsz neki egy igényes oldalt jó képekkel (face-n, deviantarton, akárhol), akkor akár még lehet is rá igény.

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Thu Jul 04, 2013 2:52 pm

Molylepke

Egyébként kijött a Cube World, úgyhogy most azt tolom. razz

Klassz lett! whee
Amúgy a Cube World nem egy Minecraft klón?
Marha ismerős a címe...
Olyasmi, csak semmi köze hozzá azon kívül, hogy ez is voxelekből áll. Rendes végtelenített világú RPG, van kis karaktered, van kasztja, van faja, mész és ölsz és küldetéseket teljesítesz egy végtelenül terjeszkedő világban, de sem építkezni, sem terptárgyakat kiütni nem tudsz (leszámítva egy-két leszedhető növényt). Vicces, és bár még alfa verzióban van, már most egész szerethető. :3 A hibákon meg amúgy is folyamatosan dolgoznak.

Malereni

Látod, van még élet a fórumon! :3 Különben is, a BJD jó dolog, hát még, ha tehetséges kezek közé kerül!
PostPosted: Thu Jul 04, 2013 11:04 pm

Molylepke
Használsz valami tutorialt?

Amúgy meg ha csinálsz neki egy igényes oldalt jó képekkel (face-n, deviantarton, akárhol), akkor akár még lehet is rá igény.

Igen, használok :3 Itt is vannak:
Arc
Haj

Kicsit offtopic lett, szóval valami on is:
Ma eddig az történt ami minden áldott reggel. Arra keltem 7:10 perckor, hogy a kutya kaparja az ajtót és szeretne bejönni. Amint ilyenkor bejut, odavánszorog a hátamhoz és laza mozdulattal levágódik mellém. Sajnos nem sikerült visszaaludni D:
Emellett kezd ismételten baromi meleg lenni és lakásban is 27 fok van.

Hime_Yura

Mage

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Fri Jul 05, 2013 8:21 am

Na, tegnap csak kiderült... Függetlenség napra való tekintettel 19-től függetlenítenek a munkától... ennyit a pályakezdőkről cat_sad azért köszönöm, hogy szurkoltatok!

De hogy ON is legyek:
Ha egyszer sok pénzem lesz akkor Belinda gazda leszek cat_3nodding olyan gyönyörű cat_redface
Egyik conon mondta nekem egy babatulajdonos, hogy csak azt a babát szabat megvenni, amelyikre ha ránézel, nem csak szép hanem 'meg is szólal' cat_3nodding
PostPosted: Fri Jul 05, 2013 9:50 am

Az Timmy
Na, tegnap csak kiderült... Függetlenség napra való tekintettel 19-től függetlenítenek a munkától... ennyit a pályakezdőkről cat_sad azért köszönöm, hogy szurkoltatok!

De hogy ON is legyek:
Ha egyszer sok pénzem lesz akkor Belinda gazda leszek cat_3nodding olyan gyönyörű cat_redface
Egyik conon mondta nekem egy babatulajdonos, hogy csak azt a babát szabat megvenni, amelyikre ha ránézel, nem csak szép hanem 'meg is szólal' cat_3nodding

Ahw. sad
A babához: van benne valami földöntúli szépség, bár nekem kicsit ijesztő, tudja a rosseb, miért. Szép választás, és szép a babatulaj gondolata is! :3
Én egy "selfmade" Obitsuval szemeztem, de csak azért, mert az a legolcsóbb, egyébként ezzel szemezgettem még azon kívül, vagy igazából bármivel, ami kicsit reálisabban néz ki... Tud/ismer valamelyikőtök esetleg "olcsóbb" BJD márkákat, amikből nem egy félhavi fizetés behozatni egyet az országba? :$

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Jul 05, 2013 12:01 pm

Hime_Yura
Emellett kezd ismételten baromi meleg lenni és lakásban is 27 fok van.

Csak?? biggrin

Nálam éjszakánként szokott ~28-ra lehűlni a levegő... Az is csak akkor, ha kiemelem az ablakot. xd
PostPosted: Sat Jul 06, 2013 9:05 am

Hime_Yura

Úristen Yura! Nagyon ügyes vagy 4laugh
Eddig nem tudtam mik azok a BJD-k, ma is okosodtam egy kicsit biggrin

on: Ma voltam moziban és megnéztem a Gru 2-t emotion_awesome

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Wed Jul 10, 2013 7:22 am

A mai napon Yukival kameráztunk egy nagyon jót :3 sokat nevettem biggrin
Meg meg meg nekikezdtem a másik babának is és egészen jól haladok. Az előző már kb készen van, csak a parókát rá kéne ragasztani a fejére mert lecsúszik mindig sad
PostPosted: Wed Jul 10, 2013 12:33 pm

Hime_Yura
A mai napon Yukival kameráztunk egy nagyon jót :3 sokat nevettem biggrin
Meg meg meg nekikezdtem a másik babának is és egészen jól haladok. Az előző már kb készen van, csak a parókát rá kéne ragasztani a fejére mert lecsúszik mindig sad

3nodding
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Thu Jul 18, 2013 11:02 am

Holnap lesz az utolsó munkanapom... aztán mehet megint az örökös vándorlás és vigyorgás, hogy vegyetekfelhogyszakadnátokketté!
PostPosted: Thu Jul 18, 2013 12:39 pm

Az Timmy
Holnap lesz az utolsó munkanapom... aztán mehet megint az örökös vándorlás és vigyorgás, hogy vegyetekfelhogyszakadnátokketté!

Ismerős... sweatdrop
Drukkolok, hogy találj valami jó helyet!

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Sun Jul 21, 2013 8:01 am

Molylepke
Az Timmy

Ismerős... sweatdrop
Drukkolok, hogy találj valami jó helyet!

Köszi, én is remélem, hogy mihamarabb sikerül.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 50 51 52 53 54 55 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games