|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 12:04 am
czyżbym coś przegapiła? *odrywa się od bleachowych yaoiców* tak tak, abordażujcie! Już do was dołączam!
.... tylko skończę ten chapter whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 5:14 am
o.o zawsze mnie pasjonowalo, co ludzie w tym widza o.o *zabiera standardowe oprzyrzadowanie* swoja droga... moze by zaczal w koncu jakies eksperymenty na jencach...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 17, 2009 1:04 pm
Najpierw trzeba jakichś jenców zalatwić. A mają być w calości? Moga być bez, na taki przykład... nóżki czy rączki? rolleyes ZebraDeath *odrywa się od bleachowych yaoiców* Tez chcę... Ale się nie odrywać, tylko dorywać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 2:54 pm
moze byc. moznaby tes probowac i przyczepiac rozne takie xd zenibyraczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 12:47 pm
Sztuczne, drewniane, na sprężynki. A na tych prawdziwych będziemy rosołek gotować. Znaczy - babunia będzie gotować mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 10:34 am
Yajo ZebraDeath *odrywa się od bleachowych yaoiców* Tez chcę... Ale się nie odrywać, tylko dorywać. Renji *squeee* whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 10:23 am
Po długo miesięcznym siedzeniu w swojej kajucie i wpitalaniu chrupek kukurydzianych, w końcu wyszła Suicunka, trzymając w rękach książkę "Genetyka dla mózgowców", by następnie beznamiętnym, przekrwionym wzrokiem zbadać sytuację na statku. Uznała, że nic się nie zmieniło, więc postawiła kolejne kroki, by zawlec zmęczone czytaniem cielsko na rufę statku i przyjrzeć się słońcu. - Ach... Ale się dawno słoneczka nie widziało... I chmurek! Pewnie jest sporo rzeczy do tłumaczenia. - odezwała się dźwięczącym sopranem, a następnie spojrzała na swoją skórę, by się upewnić, że nie jest już zwierzokształtnym czymś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 8:18 am
oi, a panienka tak normalnie tez sie tlumaczeniami zajmuje o.o? olaboga, moznaby cos spladrowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 19, 2009 12:39 pm
wasza Pani Kapitan zmieniła nicka jak widzicie, drogie dzieci. żeby uczcić ten fakt, ograbimy powietrzny statek Crescendo twisted co wy na to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:50 am
*patrzy, mruzy oczy, podchodzi troche blizej* rzeczywiscie o.o a pomysl przedni. swoja droga zrobilo mi sie zal overseera - zawalili mu wanne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 21, 2009 2:33 am
tera ma nowy statek od Derniera Cri whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 21, 2009 8:32 am
nuuuu, pikny jest heart w ogole ten Cri toze spoko jest. xd i ciekawe skad on go wzial wlasciwie o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 21, 2009 11:44 pm
przecież jest czarodziejem - fashionistą whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 23, 2009 1:04 am
prawda. przyznam szczerze, ze zaskoczyla mnie ta czesc mangi porzadnie. zabrzmialo, jak faszysta xd ...i zabil mnie ten tekst z wlosami Sen. przestraszylabym sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |