Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Piracimy sie? Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 499 500 501 502 503 504 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

z okazji 450 strony...
  ...otwieramy beczkę rumu!
  ...i beczkę śledzi!
  ...i balujemy do rana!
View Results

Justinka

PostPosted: Tue Mar 17, 2009 1:59 pm

*dumnie wypina piers, niepomna grozb Yajo*

Ach cudownie, 500 strona tak cudownie przywitana mrgreen

Wszystko dla naszej PAni Kapitan! mrgreen
PostPosted: Wed Mar 18, 2009 2:03 am

szalejemy! rum niechże się leje strumieniami! kocham was, kochani wink

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Anzelmo

Durem Borg

PostPosted: Thu Mar 19, 2009 4:51 am

wilkus
przez chwile zastanawialam sie, czy my nie zmienilismy tematu na bardziej dwuosobowy xd
kurcze.... a ja nie mam czasu koktailu sobie zrobic :XP:

crying o, na cmentarzu zrobilam kiedys [przypadkiem] czlowiekowi niezly numer xd byla tak jakas 22 mniej wiecej. wracalam grzecznie z zajec. jako dziecie wyznajace dlugie wlosy etc. mialam przepisowy dlugi czarny plaszcz. w ktoryms momencie pojawil sie pies. inteligentne dziecko nie domyslilo sie, co si z tym wiaze, tylko przykucnelo, poglaskalo i zaczelo gadac. pozniej okazalo sie, ze pies ma pana, ktory stoi jakies 2 metry obok z piekna mina xd w zyciu takiej nie widzialam *dumna*

ale powinnam byla go opierdzielic... cale szczescie. ale naumiewac sie, rzecz wazna

Rozmowy pirackie są przeca na porządku dziennym. pirate
...
No może trochę. sweatdrop

Koktajl? Mołotova? biggrin
Jak tak, to mogę nawet zrobić go za Ciebie (dla Ciebie xD )

No wiesz, nie dziwię mu się. Ja tam bym już miał zdziwioną minę widząc satanistkę po 22 na cmentarzu... xD
(a nie wyobrażam sobie, by ktokolwiek z własnej woli pogłaskał mojego psa... Cóż, do najładniejszych niestety nie należy xD )

Aa... A popros - jak już bym chciał kogoś opierdzielić, to zamiast samemu pójść, to bym wysłał kumpla z grupy. Ten to ma gadane...
Ostatnio jak był w sekretariacie po jakiś papier, 'miła' pani powiedziała, że musi cosik tam przynieść. No to on nie myśląc wiele, postawił torbę na podłodze, mówiąc 'Niech pani mojej torby popilnuje'. Zdziwiona sekretarka z lekkim poirytowaniem powiedziała 'JA mam popilnować?...', ale na odpowiedź 'No tak. W końcu pani i tak nigdzie się nie rusza.' już nie powiedziała NIC. Kompletnie NIC. Kumpel zaś wesoło wyszedł i o dziwo potem jeszcze swój papierek odebrał... xD

Lady Captain, dzięki Ci!
*bierze beczkę rumu i tarza się po pokładzie, popijając rum raz po raz*
PostPosted: Fri Mar 20, 2009 9:53 am

I żadnej parapetówy nie robicie? Żadnej balangi? Żadnego menelskiego chlania? Zadnego żłopania rumu? rolleyes ...

zmora13

suicunka

PostPosted: Fri Mar 20, 2009 2:42 pm

*wyszla z kajuty strasznie podrapana, poszarpana i posiniaczona. Dinozaur probowal rozwalic drzwi, ale mu sie nie udawalo*
- Eheheheh... xD No to imprezka! 8D - otwiera butelke Crystal'a i przechyla wprost do gardzieli.
PostPosted: Fri Mar 20, 2009 4:02 pm

Justinka

Ale to ja mam najpotężniejszą kolubrynę świata dziecinko.

Yajo

dziki_wieprz

PostPosted: Sat Mar 21, 2009 9:17 am

*szama orzechy*
PostPosted: Sat Mar 21, 2009 9:32 am

Yajo
Justinka

Ale to ja mam najpotężniejszą kolubrynę świata dziecinko.

Jesli mam od niej za to zginac to i tak warto bylo! xD

Justinka

Yajo

PostPosted: Sat Mar 21, 2009 10:04 am

Prędzej cię nią rozjadę niż bede proch z termitem zużywać... =_+' Mam już tika nerwowego...
PostPosted: Sun Mar 22, 2009 7:26 am

Anzelmo
Rozmowy pirackie są przeca na porządku dziennym. pirate
...
No może trochę. sweatdrop

Koktajl? Mołotova? biggrin
Jak tak, to mogę nawet zrobić go za Ciebie (dla Ciebie xD )

No wiesz, nie dziwię mu się. Ja tam bym już miał zdziwioną minę widząc satanistkę po 22 na cmentarzu... xD
(a nie wyobrażam sobie, by ktokolwiek z własnej woli pogłaskał mojego psa... Cóż, do najładniejszych niestety nie należy xD )

Aa... A popros - jak już bym chciał kogoś opierdzielić, to zamiast samemu pójść, to bym wysłał kumpla z grupy. Ten to ma gadane...
Ostatnio jak był w sekretariacie po jakiś papier, 'miła' pani powiedziała, że musi cosik tam przynieść. No to on nie myśląc wiele, postawił torbę na podłodze, mówiąc 'Niech pani mojej torby popilnuje'. Zdziwiona sekretarka z lekkim poirytowaniem powiedziała 'JA mam popilnować?...', ale na odpowiedź 'No tak. W końcu pani i tak nigdzie się nie rusza.' już nie powiedziała NIC. Kompletnie NIC. Kumpel zaś wesoło wyszedł i o dziwo potem jeszcze swój papierek odebrał... xD[...]
bywa, bywa xd to piracmy sie nadal *nie pamieta o co chodzilo*

dzisiaj sie pospieszylam troche i mi cos w rodzaju sorbetu wyszlo... nie ma jak przemiksowac mrozonke xd ale chetnie, taki z jogurtem naturalnym whee

ehehehe, do satanistki mi daleko... ale w sumie i tak spora czesc ludzi mnie tak postrzega><
oi, a jakiego psa wasc posiada? o.o

niezle o.o kurcze, naprawde jestem pod wrazeniem xd w sumie kobieta nie miala co powiedziec, bo prawda to byla xd ale nie wiem czy opierdzielanie przez inna osobe dziala mimo wszystko xd

...co do dziekanatu - mnie baba wypierniczyla, bo uswinila sobie spodnie czeresnia/wisnia i "nie miala czasu"=_=

wilkus
Crew

suicunka

PostPosted: Tue Mar 31, 2009 10:59 am

*po wypiciu całej butelki Crystal'a chwiejnym krokiem powróciła do kajuty by dalej oswajać Welociraptora*
PostPosted: Wed Apr 01, 2009 2:42 am

Wytrzaśnij sobie nowego velo...bek... cira... he he. Tamtego zeżarłam ze złości. Czemu na pokładzie nie ma lodów owocowych? Albo ciastkarni? gonk

Yajo

wilkus
Crew

PostPosted: Fri Apr 03, 2009 11:22 am

*siedzi podlamana* soul eater sie skonczyl crying i ostatni odcinek tales of the abyss... i zatlukli mi ulubionego bohatera *buja sie* i przebili go i sie zalal krwia.. a wszystko dlatego, ze byl chory [w skrocie] skandal crying ... łeeee
http://i148.photobucket.com/albums/s26/gamer_stuff/Abyss/Rokujinshou-1.gif?t=1238782807
ten z lewej crying *ryczy*

[tak, za bardzo sie wczuwam xd ]
PostPosted: Fri Apr 03, 2009 1:00 pm

- Mój, mój, mój... - nie mogła wydusić słowa - już był prawie oswojony! D8 - załamanie nerwowe. Chwiejnie zaczęła konstruować coś innego z DNA.

suicunka

Yajo

PostPosted: Sat Apr 04, 2009 10:21 am

Prawie to WIELKA różnica mrgreen
wilkus
*siedzi podlamana* soul eater sie skonczyl crying i ostatni odcinek tales of the abyss... i zatlukli mi ulubionego bohatera *buja sie* i przebili go i sie zalal krwia.. a wszystko dlatego, ze byl chory [w skrocie] skandal crying ... łeeee
http://i148.photobucket.com/albums/s26/gamer_stuff/Abyss/Rokujinshou-1.gif?t=1238782807
ten z lewej crying *ryczy*

[tak, za bardzo sie wczuwam xd ]

A ja nie mam z kim iśc na holyłódzka wersję "Dragon Ball'a" exclaim exclaim exclaim emo emo emo crying crying crying gonk gonk gonk sad sad sad
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 499 500 501 502 503 504 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games