|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 2:34 am
ooo, on będzie spacerować, spokojnie... po peronie dzisiaj stare
Kasmi, jazda, szoruj kibel, Jeremy sie zmachał i musi odpocząć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 2:35 am
rzekła. Kasmi, słuchaj sie jej pod moją nieobecność. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 2:36 am
ZebraDeath rzekła. Kasmi, słuchaj sie jej pod moją nieobecność. twisted tak jest, dizękuję za oddanie mi dowództwa nad Kasmizarem! :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 2:38 am
EvilYuki ZebraDeath rzekła. Kasmi, słuchaj sie jej pod moją nieobecność. twisted tak jest, dizękuję za oddanie mi dowództwa nad Kasmizarem! :* ależ proszę, z największą przyjemnością twisted twisted twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 2:39 am
ZebraDeath jakiego trzeciego? ja tam nikogo nie widze...ale jak chcesz, to bierz chłopaki, na pokład, ktoś musi kibel wyszorować, a Kasmizar lenia łapie. Evil, sokojnie, gdybym ja na niego strzelała fochy za każdym razem, gdy sie buntował, to chyba by już spacerował po desce.... twisted trzyma sie nogi Jeremy'ego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 2:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 2:50 am
ZebraDeath i tak sie ich nie pozbędziecie... *pije rum**rzuca im hak holowniczy* *pije rum**wciąga comatusków na pokład odbiera zakupy i wrzuca Tomasza i Jeremiego spowrotem do morza* twisted Hejjjjjj baby comatusy przyniosły rzarcie! ale jusz odpynęli gdzieś sie śpieszyli wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 2:53 am
Gem_ma ZebraDeath i tak sie ich nie pozbędziecie... *pije rum**rzuca im hak holowniczy* *pije rum**wciąga comatusków na pokład odbiera zakupy i wrzuca Tomasza i Jeremiego spowrotem do morza* twisted Hejjjjjj baby comatusy przyniosły rzarcie! ale jusz odpynęli gdzieś sie śpieszyli wink a moj zostal?? mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 3:03 am
Agria Gem_ma ZebraDeath i tak sie ich nie pozbędziecie... *pije rum**rzuca im hak holowniczy* *pije rum**wciąga comatusków na pokład odbiera zakupy i wrzuca Tomasza i Jeremiego spowrotem do morza* twisted Hejjjjjj baby comatusy przyniosły rzarcie! ale jusz odpynęli gdzieś sie śpieszyli wink a moj zostal?? mrgreen pirate Panie ja nie wiem ja tu tylko rum chleje! pirate ale chyba popłynął za nimi owijają sie flagą tęczą i krzyczał coś ze:"yaoi rządzi.." czy jakos tam... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 3:04 am
Gem_ma Agria Gem_ma ZebraDeath i tak sie ich nie pozbędziecie... *pije rum**rzuca im hak holowniczy* *pije rum**wciąga comatusków na pokład odbiera zakupy i wrzuca Tomasza i Jeremiego spowrotem do morza* twisted Hejjjjjj baby comatusy przyniosły rzarcie! ale jusz odpynęli gdzieś sie śpieszyli wink a moj zostal?? mrgreen pirate Panie ja nie wiem ja tu tylko rum chleje! pirate ale chyba popłynął za nimi owijają sie flagą tęczą i krzyczał coś ze:"yaoi rządzi.." czy jakos tam... twisted wiesz ta flaga zaczepila sie gwozdz i on jest w tej fladze przyczepiony do statku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 3:06 am
Agria Gem_ma Agria Gem_ma ZebraDeath i tak sie ich nie pozbędziecie... *pije rum**rzuca im hak holowniczy* *pije rum**wciąga comatusków na pokład odbiera zakupy i wrzuca Tomasza i Jeremiego spowrotem do morza* twisted Hejjjjjj baby comatusy przyniosły rzarcie! ale jusz odpynęli gdzieś sie śpieszyli wink a moj zostal?? mrgreen pirate Panie ja nie wiem ja tu tylko rum chleje! pirate ale chyba popłynął za nimi owijają sie flagą tęczą i krzyczał coś ze:"yaoi rządzi.." czy jakos tam... twisted wiesz ta flaga zaczepila sie gwozdz i on jest w tej fladze przyczepiony do statku *ciach* już nie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 3:07 am
ZebraDeath jakiego trzeciego? ja tam nikogo nie widze...ale jak chcesz, to bierz chłopaki, na pokład, ktoś musi kibel wyszorować, a Kasmizar lenia łapie. Evil, sokojnie, gdybym ja na niego strzelała fochy za każdym razem, gdy sie buntował, to chyba by już spacerował po desce.... twisted A czy ja mówiłem, ze jestem Aniołkiem? twisted ale ogólnie się słucham kapitana ARRGGHHH!!!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 3:08 am
Gem_ma Agria Gem_ma Agria Gem_ma ZebraDeath i tak sie ich nie pozbędziecie... *pije rum**rzuca im hak holowniczy* *pije rum**wciąga comatusków na pokład odbiera zakupy i wrzuca Tomasza i Jeremiego spowrotem do morza* twisted Hejjjjjj baby comatusy przyniosły rzarcie! ale jusz odpynęli gdzieś sie śpieszyli wink a moj zostal?? mrgreen pirate Panie ja nie wiem ja tu tylko rum chleje! pirate ale chyba popłynął za nimi owijają sie flagą tęczą i krzyczał coś ze:"yaoi rządzi.." czy jakos tam... twisted wiesz ta flaga zaczepila sie gwozdz i on jest w tej fladze przyczepiony do statku *ciach* już nie pirate wciagnoles go?? mrgreen /wyciaga whip of ice rzuca i Rysiu lapie sie mojej cudownej rzeczy i wchodzi na poklad*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 3:08 am
Kasmizar ZebraDeath jakiego trzeciego? ja tam nikogo nie widze...ale jak chcesz, to bierz chłopaki, na pokład, ktoś musi kibel wyszorować, a Kasmizar lenia łapie. Evil, sokojnie, gdybym ja na niego strzelała fochy za każdym razem, gdy sie buntował, to chyba by już spacerował po desce.... twisted A czy ja mówiłem, ze jestem Aniołkiem? twisted ale ogólnie się słucham kapitana ARRGGHHH!!!! pirate no to czemu łazienka nie jest wyszorowana na błysk?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 3:11 am
EvilYuki ooo, on będzie spacerować, spokojnie... po peronie dzisiaj stare Kasmi, jazda, szoruj kibel, Jeremy sie zmachał i musi odpocząć. Eeeejjjjj. Yuki nie rób mi takich numerów, prosze? *wskazuje na Jeremiego* patrz na niego, jak woda morska mu słuzy, to na skóre dobrze wpływa, ejst jeszcze bardziej bardziej..... JEDWABISTA biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |