Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 48 49 50 51 52 53 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Thu Jun 13, 2013 12:43 pm

Medvelaszlo
Nos ami eddig történtek velem:
- Elhagytam Magyarországot ezzel a barátaimat is... Hiányoztok Malreni, Molylepke és AzTimmy, de mások is cat_crying cat_crying crying
- Lett egy remek állásom egy hotelnél ahol is van 32 golf pálya és azokat tartom rendben kiemelkedően jobban mint a többiek (biztos bele fáradtak)
- Szereztem egy lakást. Albérlet, de olcsó, kicsi de egyre jobban otthonosabb.
- Szereztem egy autót! Teljesen az enyém, egy Peugeot (Bözsinek hívom)

Iszonyat magányos vagyok mert még a netett nem kötötték be és nagyon sokszor nem tudok itt lenni. Néha eljövök a kunizomhoz náluk van net és egy ideig itt is "laktam". Szerencsém van hogy itt vannak nekem ők, de nagyon kevés és nem ugyan az otthon Magyarországon crying crying crying

ma az történt, hogy gondoltam ezer év után besurranok körülnézni, és csak ámulok az új híreken! Sok sikert maci az új munkádhoz és remélem, hogy az alábbi -gyűrűkre vonatkozó- megjegyzésed azt jelenti, amire gondolok biggrin
PostPosted: Sat Jun 15, 2013 3:34 pm

stranger12
Medvelaszlo
- Elhagytam Magyarországot ezzel a barátaimat is... Hiányoztok Malreni, Molylepke és AzTimmy, de mások is cat_crying cat_crying crying
- Lett egy remek állásom egy hotelnél ahol is van 32 golf pálya és azokat tartom rendben kiemelkedően jobban mint a többiek (biztos bele fáradtak)

Iszonyat magányos vagyok mert még a netett nem kötötték be és nagyon sokszor nem tudok itt lenni. Néha eljövök a kunizomhoz náluk van net és egy ideig itt is "laktam". Szerencsém van hogy itt vannak nekem ők, de nagyon kevés és nem ugyan az otthon Magyarországon crying crying crying

ma az történt, hogy gondoltam ezer év után besurranok körülnézni, és csak ámulok az új híreken! Sok sikert maci az új munkádhoz és remélem, hogy az alábbi -gyűrűkre vonatkozó- megjegyzésed azt jelenti, amire gondolok biggrin

Ohh már régóta menyasszonyom Napsi. Azért is vagyok kint hogy esküvőre legyen elég pénz.Meg minden másra

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Mon Jun 17, 2013 2:49 am

Medvelaszlo

Gratulálok! akkor már még eggyel bővültek itt a menyasszonyok biggrin

Köszönöm Medve! Remélem sokan leszünk még biggrin
PostPosted: Mon Jun 17, 2013 4:06 am

Először is: gratulálok az eljegyzéshez! smile smile
Velem ma az történt, hogy a kishúgom elröppent Stuttgartba egy hónapra, ösztöndíjjal tanulni. Egy hónapig nem látom a bungyur kis fejét, viszont életemben először voltam repülőtéren. Remélhetőleg valamikor én is repülök valamerre (ha kellő erővel illetik meg a hátsófelem).
Egyébként hosszú idő után ismét beneveztem az avatar-arénába (ITT lehet nulláról feltornászni az értékelést, ha valakinek igénye van ilyesmire), remélhetőleg ezúttal a kettes átlagnál jobbat hoz. Holnapután vizsgám van.
Röviden, tömören ennyi. Szép napot népek!

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Jun 17, 2013 1:30 pm

DemiMurgos
Először is: gratulálok az eljegyzéshez! smile smile
Velem ma az történt, hogy a kishúgom elröppent Stuttgartba egy hónapra, ösztöndíjjal tanulni. Egy hónapig nem látom a bungyur kis fejét, viszont életemben először voltam repülőtéren. Remélhetőleg valamikor én is repülök valamerre (ha kellő erővel illetik meg a hátsófelem).
Egyébként hosszú idő után ismét beneveztem az avatar-arénába (ITT lehet nulláról feltornászni az értékelést, ha valakinek igénye van ilyesmire), remélhetőleg ezúttal a kettes átlagnál jobbat hoz. Holnapután vizsgám van.
Röviden, tömören ennyi. Szép napot népek!

Repülés: Majd eljössz meg látogatni Németbe XP

Aréna: ment az 6 pont razz
PostPosted: Tue Jun 18, 2013 11:57 am

Medvelaszlo
stranger12
Medvelaszlo

Ohh már régóta menyasszonyom Napsi. Azért is vagyok kint hogy esküvőre legyen elég pénz.Meg minden másra

3nodding
akkor jó! smile

stranger12

Invisible Sweetheart

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Tue Jun 18, 2013 1:41 pm

DemiMurgos

Köszönöm szépen! Valamint ment a szavazat 3nodding
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 12:48 pm

Ma észre vettem, hogy a kutyámba bele ment egy kullancs de senki se hitt nekem, mert akkora volt mint egy szezámmag és emellett fehér is. Végül elvitték anyuék állatorvoshoz a biztonság kedvéért és egy ritka kullancsfajta volt benne...

Hime_Yura

Mage

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 1:09 pm

Hime_Yura
Ma észre vettem, hogy a kutyámba bele ment egy kullancs de senki se hitt nekem, mert akkora volt mint egy szezámmag és emellett fehér is. Végül elvitték anyuék állatorvoshoz a biztonság kedvéért és egy ritka kullancsfajta volt benne...

o.o merre viszed sétálni azt a kutyát? vagy én vagyok eltévedve a kullancsok fellelhetőségével kapcsolatban ? biggrin
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 1:12 pm

Yuki Naoto
Hime_Yura

o.o merre viszed sétálni azt a kutyát? vagy én vagyok eltévedve a kullancsok fellelhetőségével kapcsolatban ? biggrin

Csak itt a ház körül van sétáltatva, az a vicces érted :'D Eddig 2 kullancs volt benne, mindkettőt én vettem észre -.-

Hime_Yura

Mage

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 1:16 pm

Hime_Yura

Csak itt a ház körül van sétáltatva, az a vicces érted :'D Eddig 2 kullancs volt benne, mindkettőt én vettem észre -.-

Veszélyes hely ez a Budapest xd ritka kullancsok teremnek arra biggrin
PostPosted: Thu Jun 27, 2013 2:15 am

Ma sikeresen befejeztem a dream avataromat, hála egy csomó nagylelkű embernek, és elkezdtem a saját egyedi önálló Quest Threademet a többi álomért. :3
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
Ha valakit érdekel. :3

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Jun 28, 2013 5:49 am

A nap poénja, hogy bátyám - akinek nem mellesleg ma van a születésnapja - , PONT MA sikerült megkapnia azt az ajándékot, amit még 2 hete nyert twitch-en. biggrin
PostPosted: Sat Jun 29, 2013 11:34 am

Életem legrosszabb filmes élményén vagyok túl a Movie:43: Botrányfilmnek köszönhetően. Az "annyira szar, hogy már jó" érzés itt egyáltalán nem érvényesült..ez annyira szar volt, hogy ütőeret vágtam, miközben kiugrottam a 10. emeletről.

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Tue Jul 02, 2013 1:14 am

Megszereztem a Loiterer achiet. biggrin
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 48 49 50 51 52 53 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games