|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 13, 2013 12:43 pm
Medvelaszlo Nos ami eddig történtek velem: - Elhagytam Magyarországot ezzel a barátaimat is... Hiányoztok Malreni, Molylepke és AzTimmy, de mások is cat_crying cat_crying crying - Lett egy remek állásom egy hotelnél ahol is van 32 golf pálya és azokat tartom rendben kiemelkedően jobban mint a többiek (biztos bele fáradtak) - Szereztem egy lakást. Albérlet, de olcsó, kicsi de egyre jobban otthonosabb. - Szereztem egy autót! Teljesen az enyém, egy Peugeot (Bözsinek hívom) Iszonyat magányos vagyok mert még a netett nem kötötték be és nagyon sokszor nem tudok itt lenni. Néha eljövök a kunizomhoz náluk van net és egy ideig itt is "laktam". Szerencsém van hogy itt vannak nekem ők, de nagyon kevés és nem ugyan az otthon Magyarországon crying crying crying ma az történt, hogy gondoltam ezer év után besurranok körülnézni, és csak ámulok az új híreken! Sok sikert maci az új munkádhoz és remélem, hogy az alábbi -gyűrűkre vonatkozó- megjegyzésed azt jelenti, amire gondolok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 15, 2013 3:34 pm
stranger12 Medvelaszlo Nos ami eddig történtek velem: - Elhagytam Magyarországot ezzel a barátaimat is... Hiányoztok Malreni, Molylepke és AzTimmy, de mások is cat_crying cat_crying crying - Lett egy remek állásom egy hotelnél ahol is van 32 golf pálya és azokat tartom rendben kiemelkedően jobban mint a többiek (biztos bele fáradtak) - Szereztem egy lakást. Albérlet, de olcsó, kicsi de egyre jobban otthonosabb. - Szereztem egy autót! Teljesen az enyém, egy Peugeot (Bözsinek hívom) Iszonyat magányos vagyok mert még a netett nem kötötték be és nagyon sokszor nem tudok itt lenni. Néha eljövök a kunizomhoz náluk van net és egy ideig itt is "laktam". Szerencsém van hogy itt vannak nekem ők, de nagyon kevés és nem ugyan az otthon Magyarországon crying crying crying ma az történt, hogy gondoltam ezer év után besurranok körülnézni, és csak ámulok az új híreken! Sok sikert maci az új munkádhoz és remélem, hogy az alábbi -gyűrűkre vonatkozó- megjegyzésed azt jelenti, amire gondolok biggrin Ohh már régóta menyasszonyom Napsi. Azért is vagyok kint hogy esküvőre legyen elég pénz.Meg minden másra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 17, 2013 2:49 am
Medvelaszlo Gratulálok! akkor már még eggyel bővültek itt a menyasszonyok biggrin Köszönöm Medve! Remélem sokan leszünk még biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 17, 2013 4:06 am
Először is: gratulálok az eljegyzéshez! smile smile Velem ma az történt, hogy a kishúgom elröppent Stuttgartba egy hónapra, ösztöndíjjal tanulni. Egy hónapig nem látom a bungyur kis fejét, viszont életemben először voltam repülőtéren. Remélhetőleg valamikor én is repülök valamerre (ha kellő erővel illetik meg a hátsófelem). Egyébként hosszú idő után ismét beneveztem az avatar-arénába ( ITT lehet nulláról feltornászni az értékelést, ha valakinek igénye van ilyesmire), remélhetőleg ezúttal a kettes átlagnál jobbat hoz. Holnapután vizsgám van. Röviden, tömören ennyi. Szép napot népek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 17, 2013 1:30 pm
DemiMurgos Először is: gratulálok az eljegyzéshez! smile smile Velem ma az történt, hogy a kishúgom elröppent Stuttgartba egy hónapra, ösztöndíjjal tanulni. Egy hónapig nem látom a bungyur kis fejét, viszont életemben először voltam repülőtéren. Remélhetőleg valamikor én is repülök valamerre (ha kellő erővel illetik meg a hátsófelem). Egyébként hosszú idő után ismét beneveztem az avatar-arénába ( ITT lehet nulláról feltornászni az értékelést, ha valakinek igénye van ilyesmire), remélhetőleg ezúttal a kettes átlagnál jobbat hoz. Holnapután vizsgám van. Röviden, tömören ennyi. Szép napot népek! Repülés: Majd eljössz meg látogatni Németbe XP Aréna: ment az 6 pont razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 18, 2013 11:57 am
Medvelaszlo stranger12 Medvelaszlo Nos ami eddig történtek velem: - Elhagytam Magyarországot ezzel a barátaimat is... Hiányoztok Malreni, Molylepke és AzTimmy, de mások is cat_crying cat_crying crying - Lett egy remek állásom egy hotelnél ahol is van 32 golf pálya és azokat tartom rendben kiemelkedően jobban mint a többiek (biztos bele fáradtak) - Szereztem egy lakást. Albérlet, de olcsó, kicsi de egyre jobban otthonosabb. - Szereztem egy autót! Teljesen az enyém, egy Peugeot (Bözsinek hívom) Iszonyat magányos vagyok mert még a netett nem kötötték be és nagyon sokszor nem tudok itt lenni. Néha eljövök a kunizomhoz náluk van net és egy ideig itt is "laktam". Szerencsém van hogy itt vannak nekem ők, de nagyon kevés és nem ugyan az otthon Magyarországon crying crying crying ma az történt, hogy gondoltam ezer év után besurranok körülnézni, és csak ámulok az új híreken! Sok sikert maci az új munkádhoz és remélem, hogy az alábbi -gyűrűkre vonatkozó- megjegyzésed azt jelenti, amire gondolok biggrin Ohh már régóta menyasszonyom Napsi. Azért is vagyok kint hogy esküvőre legyen elég pénz.Meg minden másra 3nodding akkor jó! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 18, 2013 1:41 pm
Köszönöm szépen! Valamint ment a szavazat 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 24, 2013 12:48 pm
Ma észre vettem, hogy a kutyámba bele ment egy kullancs de senki se hitt nekem, mert akkora volt mint egy szezámmag és emellett fehér is. Végül elvitték anyuék állatorvoshoz a biztonság kedvéért és egy ritka kullancsfajta volt benne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 24, 2013 1:09 pm
Hime_Yura Ma észre vettem, hogy a kutyámba bele ment egy kullancs de senki se hitt nekem, mert akkora volt mint egy szezámmag és emellett fehér is. Végül elvitték anyuék állatorvoshoz a biztonság kedvéért és egy ritka kullancsfajta volt benne... o.o merre viszed sétálni azt a kutyát? vagy én vagyok eltévedve a kullancsok fellelhetőségével kapcsolatban ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 24, 2013 1:12 pm
Yuki Naoto Hime_Yura Ma észre vettem, hogy a kutyámba bele ment egy kullancs de senki se hitt nekem, mert akkora volt mint egy szezámmag és emellett fehér is. Végül elvitték anyuék állatorvoshoz a biztonság kedvéért és egy ritka kullancsfajta volt benne... o.o merre viszed sétálni azt a kutyát? vagy én vagyok eltévedve a kullancsok fellelhetőségével kapcsolatban ? biggrin Csak itt a ház körül van sétáltatva, az a vicces érted :'D Eddig 2 kullancs volt benne, mindkettőt én vettem észre -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 24, 2013 1:16 pm
Hime_Yura Csak itt a ház körül van sétáltatva, az a vicces érted :'D Eddig 2 kullancs volt benne, mindkettőt én vettem észre -.- Veszélyes hely ez a Budapest xd ritka kullancsok teremnek arra biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 27, 2013 2:15 am
Ma sikeresen befejeztem a dream avataromat, hála egy csomó nagylelkű embernek, és elkezdtem a saját egyedi önálló Quest Threademet a többi álomért. :3  Ha valakit érdekel. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 28, 2013 5:49 am
A nap poénja, hogy bátyám - akinek nem mellesleg ma van a születésnapja - , PONT MA sikerült megkapnia azt az ajándékot, amit még 2 hete nyert twitch-en. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 29, 2013 11:34 am
Életem legrosszabb filmes élményén vagyok túl a Movie:43: Botrányfilmnek köszönhetően. Az "annyira szar, hogy már jó" érzés itt egyáltalán nem érvényesült..ez annyira szar volt, hogy ütőeret vágtam, miközben kiugrottam a 10. emeletről.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|