|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 8:32 am
לאאאאאא!!!!!!!! מה אתם עושים?!?! תפסיקו.. תפסיקו עם החילול הזה.
אני לא מאמינה שהבריטי המטופש הזה הגיע גם לתוככי הפורום של שפת הקודש! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 9:45 am
falula לאאאאאא!!!!!!!!מה אתם עושים?!?! תפסיקו.. תפסיקו עם החילול הזה. אני לא מאמינה שהבריטי המטופש הזה הגיע גם לתוככי הפורום של שפת הקודש! gonk אני גם לא הכי אוהד אותו (בייחוד אחרי ההתקפה הבלתי ברורה מצד ג'יי) אבל אם יש אנשים שאוהבים אותו,שיהנו rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 6:40 pm
falula לאאאאאא!!!!!!!!מה אתם עושים?!?! תפסיקו.. תפסיקו עם החילול הזה. אני לא מאמינה שהבריטי המטופש הזה הגיע גם לתוככי הפורום של שפת הקודש! gonk שששששש די כבר לאה!!! אנחנו אוהבים את הארי פוטר ואת לא!!! הארי פוטר הוא מקודש ולכן מקומו הטבעי הוא להיות בגילדתנו המקודשת! אז תפסיקי להשמיץ את הארי שלי! הפסיקי נא! sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 11:42 pm
Argaroth of Icarus falula לאאאאאא!!!!!!!!מה אתם עושים?!?! תפסיקו.. תפסיקו עם החילול הזה. אני לא מאמינה שהבריטי המטופש הזה הגיע גם לתוככי הפורום של שפת הקודש! gonk אני גם לא הכי אוהד אותו (בייחוד אחרי ההתקפה הבלתי ברורה מצד ג'יי) אבל אם יש אנשים שאוהבים אותו,שיהנו rolleyes שאני לא אתחיל לפתוח את הפה עוד פעם ילד. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 12:21 am
dida  כל עטיפות הספרים... אלה בלי הציורים הם הספרי אוטוביוגרפיה שהיא הוציאה.. זה פשוט לפי סדר הופעתם.. האחרון האחרון..זה הספר השישי! חשיפה בשידור חיי 3nodding whee זה לא אוטוביוגרפיה. למרות שיש ביוגרפיה. האדום והירוק אלא "קווידיץ' בכל הזמנים" ומשו עם חיות הפלא זה השני. sweatdrop אדיט: נזכרתי! חיות הפלא ומרבצן 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 12:24 am
falula לאאאאאא!!!!!!!!מה אתם עושים?!?! תפסיקו.. תפסיקו עם החילול הזה. אני לא מאמינה שהבריטי המטופש הזה הגיע גם לתוככי הפורום של שפת הקודש! gonk הוא לא מטופש evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 4:28 am
little kitten! Argaroth of Icarus falula לאאאאאא!!!!!!!!מה אתם עושים?!?! תפסיקו.. תפסיקו עם החילול הזה. אני לא מאמינה שהבריטי המטופש הזה הגיע גם לתוככי הפורום של שפת הקודש! gonk אני גם לא הכי אוהד אותו (בייחוד אחרי ההתקפה הבלתי ברורה מצד ג'יי) אבל אם יש אנשים שאוהבים אותו,שיהנו rolleyes שאני לא אתחיל לפתוח את הפה עוד פעם ילד. stare ומה את בדיוק רוצה ממני? אני לא מתחיל לרדת על הארי פוטר,רק אמרתי שאני לא הכי מחבב אותו,והפנאטיות שמסביבו לא עוזרת לי במיוחד! neutral אז הס,לפני שאני אחליט להפסיק להתנהג בצורה בוגרת confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 4:49 am
או גיי נראה לי שאת צודקת.. אני ויעלי באמת לא הבנו מה הם הספרים האלה..אוח טוב תודה.. אני אלך לשנות sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:10 am
dida או גיי נראה לי שאת צודקת.. אני ויעלי באמת לא הבנו מה הם הספרים האלה..אוח טוב תודה.. אני אלך לשנות sweatdrop יש עליהם מידע בוואי בוק (www.ybook.co.il תעשי חיפוש על הארי פוטר)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 4:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 4:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 4:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 7:40 am
אנשים מסרבים לתת לי לסיים את הספר. תכננתי לסיים אותו אבל לאאא... נסעתי ליקנעם ל3 ימים, תכננתי לשבת בבית אבל לאאאאאאאא, גררו אותי לעיר, חשבתי שזהו. אבל ללללאאאאאאאאאאאא נסעתי לידיד שלי אחרי הכל.
נמנמ. אני לוקחת חופש מהאנושות לכמה זמן. היו שלום בינתיים. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 2:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 3:34 pm
כן היא סיימה gonk דיי......אני רוצה לקרוא עוד פעם נראה לי שאני באמת יעשה את זה twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |