|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 11:01 am
RopuchaAga Ahoj! Bufa Bardzo Mroczny Pirat melduje sie na pokladzie! mrgreen Biorac pod uwage moja spostrzegawczosc rowna zeru, refleks anemika, wzrok kury po zmroku, ledwo zaliczony podstawowy kurs obslugi lunety, lek wysokosci i nieokielznana chec ogladania comatusow bez koszulek chce objac stanowisko na bocianim gniezdzie!!! [ponadto posiadam wszystkie zwrotki Morskich Opowiesci xd ] to dopiero MROOOOOOOK! BUFA na BOCIANIM gniezdzie buahahaha rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 2:24 am
Agria wilkus Agria wole 2 tylko to beda butelki po rumie, a nie rum xd chcialabym to zobaczyc. przeciez ty prawie nie pijesz sweatdrop /te resztki sie nie licza/ stare tylko mocze dziobka blaugh rofl To dobrze, smutki dorosłych jeszcze Cię czekają. swoje obecnie popijaj Kubusiem. Na picie będziesz miała czas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 4:53 am
Kasmizar Agria wilkus Agria wole 2 tylko to beda butelki po rumie, a nie rum xd chcialabym to zobaczyc. przeciez ty prawie nie pijesz sweatdrop /te resztki sie nie licza/ stare tylko mocze dziobka blaugh rofl To dobrze, smutki dorosłych jeszcze Cię czekają. swoje obecnie popijaj Kubusiem. Na picie będziesz miała czas. wiem... ale Kubusie juz mi sie znudzily...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:34 am
_b_u_r_a_k_ RopuchaAga Ahoj! Bufa Bardzo Mroczny Pirat melduje sie na pokladzie! mrgreen Biorac pod uwage moja spostrzegawczosc rowna zeru, refleks anemika, wzrok kury po zmroku, ledwo zaliczony podstawowy kurs obslugi lunety, lek wysokosci i nieokielznana chec ogladania comatusow bez koszulek chce objac stanowisko na bocianim gniezdzie!!! [ponadto posiadam wszystkie zwrotki Morskich Opowiesci xd ] to dopiero MROOOOOOOK! BUFA na BOCIANIM gniezdzie buahahaha rofl rofl bocian....... a kiedy będą małe bocianiątka twisted ? ja chce być gościem, który będzie prowadził (biorąc pod uwage, ze nigdy nic nie prowadziałm, to będzie dla mnie idealna robota) twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 5:44 am
Iwa__4grozna _b_u_r_a_k_ RopuchaAga Ahoj! Bufa Bardzo Mroczny Pirat melduje sie na pokladzie! mrgreen Biorac pod uwage moja spostrzegawczosc rowna zeru, refleks anemika, wzrok kury po zmroku, ledwo zaliczony podstawowy kurs obslugi lunety, lek wysokosci i nieokielznana chec ogladania comatusow bez koszulek chce objac stanowisko na bocianim gniezdzie!!! [ponadto posiadam wszystkie zwrotki Morskich Opowiesci xd ] to dopiero MROOOOOOOK! BUFA na BOCIANIM gniezdzie buahahaha rofl rofl bocian....... a kiedy będą małe bocianiątka twisted ? ja chce być gościem który będzie prowadził (biorąc pod uwage ze nigdy nic nie prowadziałm to będzie dla mnie idealna robota twisted stanowisko kapitana jest zajete przez ZebreDeath
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 6:12 am
Agria Iwa__4grozna _b_u_r_a_k_ RopuchaAga Ahoj! Bufa Bardzo Mroczny Pirat melduje sie na pokladzie! mrgreen Biorac pod uwage moja spostrzegawczosc rowna zeru, refleks anemika, wzrok kury po zmroku, ledwo zaliczony podstawowy kurs obslugi lunety, lek wysokosci i nieokielznana chec ogladania comatusow bez koszulek chce objac stanowisko na bocianim gniezdzie!!! [ponadto posiadam wszystkie zwrotki Morskich Opowiesci xd ] to dopiero MROOOOOOOK! BUFA na BOCIANIM gniezdzie buahahaha rofl rofl bocian....... a kiedy będą małe bocianiątka twisted ? ja chce być gościem który będzie prowadził (biorąc pod uwage ze nigdy nic nie prowadziałm to będzie dla mnie idealna robota twisted stanowisko kapitana jest zajete przez ZebreDeath .... gonk to chce być majtkiem zrzucającym kotfice twisted może akurat komuś na łęb spadnie biggrin strzeszcie się twisted wkońću łańcuch już mam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 6:33 am
Iwa__4grozna Agria Iwa__4grozna _b_u_r_a_k_ RopuchaAga Ahoj! Bufa Bardzo Mroczny Pirat melduje sie na pokladzie! mrgreen Biorac pod uwage moja spostrzegawczosc rowna zeru, refleks anemika, wzrok kury po zmroku, ledwo zaliczony podstawowy kurs obslugi lunety, lek wysokosci i nieokielznana chec ogladania comatusow bez koszulek chce objac stanowisko na bocianim gniezdzie!!! [ponadto posiadam wszystkie zwrotki Morskich Opowiesci xd ] to dopiero MROOOOOOOK! BUFA na BOCIANIM gniezdzie buahahaha rofl rofl bocian....... a kiedy będą małe bocianiątka twisted ? ja chce być gościem który będzie prowadził (biorąc pod uwage ze nigdy nic nie prowadziałm to będzie dla mnie idealna robota twisted stanowisko kapitana jest zajete przez ZebreDeath .... gonk to chce być majtkiem zrzucającym kotfice twisted może akurat komuś na łęb spadnie biggrin strzeszcie się twisted wkońću łańcuch już mam twisted Bocianki się nie pojawia. Jest dwoch facetów na statku, zaden nie bocian. Małe syrenka zabije sobie guza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 6:37 am
Iwa__4grozna Agria Iwa__4grozna _b_u_r_a_k_ RopuchaAga Ahoj! Bufa Bardzo Mroczny Pirat melduje sie na pokladzie! mrgreen Biorac pod uwage moja spostrzegawczosc rowna zeru, refleks anemika, wzrok kury po zmroku, ledwo zaliczony podstawowy kurs obslugi lunety, lek wysokosci i nieokielznana chec ogladania comatusow bez koszulek chce objac stanowisko na bocianim gniezdzie!!! [ponadto posiadam wszystkie zwrotki Morskich Opowiesci xd ] to dopiero MROOOOOOOK! BUFA na BOCIANIM gniezdzie buahahaha rofl rofl bocian....... a kiedy będą małe bocianiątka twisted ? ja chce być gościem który będzie prowadził (biorąc pod uwage ze nigdy nic nie prowadziałm to będzie dla mnie idealna robota twisted stanowisko kapitana jest zajete przez ZebreDeath .... gonk to chce być majtkiem zrzucającym kotfice twisted może akurat komuś na łęb spadnie biggrin strzeszcie się twisted wkońću łańcuch już mam twisted moze rumu podac??(jestem nosicielem, ale rum na lepszego cela!!) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 6:56 am
Agria Iwa__4grozna Agria Iwa__4grozna _b_u_r_a_k_ RopuchaAga Ahoj! Bufa Bardzo Mroczny Pirat melduje sie na pokladzie! mrgreen Biorac pod uwage moja spostrzegawczosc rowna zeru, refleks anemika, wzrok kury po zmroku, ledwo zaliczony podstawowy kurs obslugi lunety, lek wysokosci i nieokielznana chec ogladania comatusow bez koszulek chce objac stanowisko na bocianim gniezdzie!!! [ponadto posiadam wszystkie zwrotki Morskich Opowiesci xd ] to dopiero MROOOOOOOK! BUFA na BOCIANIM gniezdzie buahahaha rofl rofl bocian....... a kiedy będą małe bocianiątka twisted ? ja chce być gościem który będzie prowadził (biorąc pod uwage ze nigdy nic nie prowadziałm to będzie dla mnie idealna robota twisted stanowisko kapitana jest zajete przez ZebreDeath .... gonk to chce być majtkiem zrzucającym kotfice twisted może akurat komuś na łęb spadnie biggrin strzeszcie się twisted wkońću łańcuch już mam twisted moze rumu podac??(jestem nosicielem, ale rum na lepszego cela!!) xd ) 11 letnia dziewczynka szlaja sie na statku pirackim i oferuje rum nieletnim (zapewne) osobom. Świat się kończy ludzie! Świat się kończy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 6:59 am
Kasmizar Agria Iwa__4grozna Agria Iwa__4grozna rofl bocian....... a kiedy będą małe bocianiątka twisted ? ja chce być gościem który będzie prowadził (biorąc pod uwage ze nigdy nic nie prowadziałm to będzie dla mnie idealna robota twisted stanowisko kapitana jest zajete przez ZebreDeath .... gonk to chce być majtkiem zrzucającym kotfice twisted może akurat komuś na łęb spadnie biggrin strzeszcie się twisted wkońću łańcuch już mam twisted moze rumu podac??(jestem nosicielem, ale rum na lepszego cela!!) xd ) 11 letnia dziewczynka szlaja sie na statku pirackim i oferuje rum nieletnim (zapewne) osobom. Świat się kończy ludzie! Świat się kończy. taka pozycje mi zaproponowali, poza tym Iwa__4grozna ma 18lat blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:31 pm
Agria Kasmizar Agria Iwa__4grozna Agria Iwa__4grozna rofl bocian....... a kiedy będą małe bocianiątka twisted ? ja chce być gościem który będzie prowadził (biorąc pod uwage ze nigdy nic nie prowadziałm to będzie dla mnie idealna robota twisted stanowisko kapitana jest zajete przez ZebreDeath .... gonk to chce być majtkiem zrzucającym kotfice twisted może akurat komuś na łęb spadnie biggrin strzeszcie się twisted wkońću łańcuch już mam twisted moze rumu podac??(jestem nosicielem, ale rum na lepszego cela!!) xd ) 11 letnia dziewczynka szlaja sie na statku pirackim i oferuje rum nieletnim (zapewne) osobom. Świat się kończy ludzie! Świat się kończy. taka pozycje mi zaproponowali, poza tym Iwa__4grozna ma 18lat blaugh stare nie musiałaś dokładnie podawać mojego wieku wystrczyło by gdy byś napisała "pełnoletnia"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:32 pm
Agria moze rumu podac??(jestem nosicielem, ale rum na lepszego cela!!) xd ok mrgreen to kto chce kotwicą w łeb question twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 1:53 pm
Iwa__4grozna _b_u_r_a_k_ RopuchaAga Ahoj! Bufa Bardzo Mroczny Pirat melduje sie na pokladzie! mrgreen Biorac pod uwage moja spostrzegawczosc rowna zeru, refleks anemika, wzrok kury po zmroku, ledwo zaliczony podstawowy kurs obslugi lunety, lek wysokosci i nieokielznana chec ogladania comatusow bez koszulek chce objac stanowisko na bocianim gniezdzie!!! [ponadto posiadam wszystkie zwrotki Morskich Opowiesci xd ] to dopiero MROOOOOOOK! BUFA na BOCIANIM gniezdzie buahahaha rofl rofl bocian....... a kiedy będą małe bocianiątka twisted ? ja chce być gościem, który będzie prowadził (biorąc pod uwage, ze nigdy nic nie prowadziałm, to będzie dla mnie idealna robota) twisted mialas na mysli...sternika? o przecierz nie to samo, co kapitan!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|