|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:59 am
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Kes sulle seda ütles?? rofl Vaene laps! xD
Ma oleks kuki valinud >.< Sest see kõlab nagu cookie+mul on kõht tühi!
Orbit oli viiimati kui ma ei eksi (H)
Arbuus või melon? Oeh mul on kõht nii täis et sure ära! Et siis arbuus, sest ma vihkan meloneid kas Nokia või Samsung Sony!! twisted Okei Nokia siis. Mul pole Samsunkki kunagi olnud. xD
Paris Hilton või Nicole Richie?Sellele ma ei vasta, sest mõlemad ajavad mind öökima. Praetud muna või keedetud muna ninja mida? xD
hetkel praetud. Aga muidu keedetud. Osad ei oska praadida. Jätavad selle kollase ülivedelaks. oxe Dx
The Grudge 2 või Saw 3?Ära keera mu sõnu! Ja Grudge 2, sest saw kolme pole ma näinud Reporter või Reporter pluss
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 1:21 pm
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Kes sulle seda ütles?? rofl Vaene laps! xD
Ma oleks kuki valinud >.< Sest see kõlab nagu cookie+mul on kõht tühi!
Orbit oli viiimati kui ma ei eksi (H)
Arbuus või melon? Oeh mul on kõht nii täis et sure ära! Et siis arbuus, sest ma vihkan meloneid kas Nokia või Samsung Sony!! twisted Okei Nokia siis. Mul pole Samsunkki kunagi olnud. xD
Paris Hilton või Nicole Richie?Sellele ma ei vasta, sest mõlemad ajavad mind öökima. Praetud muna või keedetud muna ninja mida? xD
hetkel praetud. Aga muidu keedetud. Osad ei oska praadida. Jätavad selle kollase ülivedelaks. oxe Dx
The Grudge 2 või Saw 3?Ära keera mu sõnu! Ja Grudge 2, sest saw kolme pole ma näinud Reporter või Reporter pluss Grudge kahte oled näinud või? Jaapani oma ei loe xd Ma ei tea, mingit Grudget olen ma näinud....mind nagu ei köida õudukad. Väldin neid.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:56 am
Miss Mammu Ära keera mu sõnu! Ja Grudge 2, sest saw kolme pole ma näinud Reporter või Reporter pluss Mai tea, ma ei vaata reporterit. Seetõttu oleks mu valik täiesti kohatu. Ja muide, üks huvitav valik oli VH1 või MTV. Igal juhul VH1 minu poolt, sest MTV pealt muu ei tule kui bling bling ja räp räp. Ehk siis minu jaoks kõrvu kriipiv muusika. Aga üldiselt.. Fantastic Four või Spiderman?
Kumb sümpatiseerib oma backgroundilt rohkem? Kas kosmoses kiiritada saanud grupp või putukahammustusega solo mees? Mängisin just Fantastic Four mängu, väga lahe : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 6:56 am
Ütleme nii, et Fantastilist nelikut ma lausa jälestan. See on nii öhh! Kuidagi selline, ei oskagi kohe öelda. lihtsalt, noh, juba see laul mis on on räme! Kõik on nee, ökk! Ma loodan et mõistad x3
Kass või koer?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 2:43 pm
Piraat vs. Lay's Nagu ma aru sain pole küsimustele vastamine enam oluline!?
rolleyes
Tegelt on nii et su küsimus oli selle mängu teine küsimus >__>; Ja ma olen sellele vastand ka lol
Niiet kumb siis? Piraadid või Lay'sid? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 12:24 am
Arle Piraat vs. Lay's Nagu ma aru sain pole küsimustele vastamine enam oluline!?
rolleyes
Tegelt on nii et su küsimus oli selle mängu teine küsimus >__>; Ja ma olen sellele vastand ka lol
Niiet kumb siis? Piraadid või Lay'sid? ;D Piraadid... ok, ma ei saa midagi aru, ja ei hakka küsima kah. Kas meeldivam on saada postkastist kirju või e-maile?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 12:40 am
meeldivam on saada ikka päris kirju, sest siis on näha, et on vaeva nähtud, et see kirjutada ja ka lõpuks posti panna...
vihmavari või vihmakuub?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 12:50 am
Vihmavari.
EURO VÕI KROON?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 12:58 am
kroon.. eurod on jurad *ei taha osta uut rahakotti* har-har!
okeey.. hmm... inglise või saksa keel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 1:38 am
Deutsch scream Ja tahtsin veel öelda seda et: MA ei taha eurosi, mu rahakoti mündi koht ei hoia hästi kinni! gonk
Sügis või Talv?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 4:58 am
Miss Mammu Deutsch scream Ja tahtsin veel öelda seda et: MA ei taha eurosi, mu rahakoti mündi koht ei hoia hästi kinni! gonk Sügis või Talv? Ja ma tahaks öelda, et mina tahan ka kroone sest minu rahakotti ei mahuks mündid ära crying Tegelt ma olen eurode poolt ka natuke sest mulle kuluks uus rahakott ära...Vana on juba suht räbal D; Aga siis ma peaks ostma mingi mündirahakoti mis oleks eriti f** (halvas mõttes) gonk Aga samas ei oleks reisides raha vahetamisega hullu kammi koguaeg ;o
Ja ma tahaks öelda et ma oleks küll inglise keele valinud.
Ja ma tahaks öelda veel et mina oleksin ka piraadid valinud.
Ja ma oleks ka spidermani valinud!
Jess!
Talv. Sest siis saab lumememme ja lume...igaseid lumeasju. Ja lund saab ja jääpurikaid ja...Aga linnas loomulikult mitte. Siin on lumi liiga puhas D;
Ja siis siis siis ma tahaksin veel küsida, et kas
George W või Osama bin?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 5:56 am
George W või Osama bin...hmm mis vahet neil muidu on?
Et siin vääb valimata
Rohelised viinamarjad või lillad viinamarjad x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 22, 2006 1:00 pm
Rohelised, kuidagi mõnusam hapukam maitse ; )
Niisiis,
Selver või Prisma?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 2:01 am
Prisma, sest selveris pole minu meelest õieti midagi, ainult siis kui on laada päevad x3
Jahe või Palav?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 12:42 pm
Jahe... palav käiks närvidele. Selline kesmine 'soe' on hea. biggrin
Geograafia või keemia?
(Ma praegu üritan otsustada kas ma tahan kevadel kummaski nendes ainetes eksamit teha... vastus kaldub 'ei' poole biggrin ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |