|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2011 2:59 pm
De egy nagy tállal kéne készíteni, hogy mindenkinek jusson. Ha keveset csinálunk van rá némi esély, hogy Máté megint észrevétlenül felzabálja az összeset.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2011 9:46 am
Közvélemény kutatást tartok:
Mi érdekelne titeket jobban kreatív programként a találkozón: -gyöngyfűzés -quillling (ha nem tudod mi a technika nézd meg a kreatív kuckóban) -papírgyöngykarkötő
Ha egyik sem kell akkor szóljatok, és nem strapálom túl magam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2011 12:01 pm
Kikerült a találkozó időpontja és helye, valamint egyéb információk a rendezvény előtti találkozóról! Mindent megtaláltok az első oldalon. Ha mégis lenne kérdésetek, még kérdezhettek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2011 12:25 pm
De sokan olvassák.... Aki jön (és remélhetőleg nem változott a döntése) azt kérem jelezze, hogy lássam kb hányan jönnek. (mivel eltelt egy kicsi idő, így jó lenne tudni változott-e valami)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 1:49 am
Részemről én megyek egyedül. (Elolvastam a változott talihelyszínt is). Az esetleges "wii-újoncok" miatt kérdezném: gondolom ugye lesz "bemelegítési" lehetőség a verseny előtt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 3:43 am
Obi Aoi Részemről én megyek egyedül. (Elolvastam a változott talihelyszínt is). Az esetleges "wii-újoncok" miatt kérdezném: gondolom ugye lesz "bemelegítési" lehetőség a verseny előtt? Szerintem belefér, sőt a táncihoz még bemutatót is kaptok tőlem meg Mackótól biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 3:49 am
napsugar Obi Aoi Részemről én megyek egyedül. (Elolvastam a változott talihelyszínt is). Az esetleges "wii-újoncok" miatt kérdezném: gondolom ugye lesz "bemelegítési" lehetőség a verseny előtt? Szerintem belefér, sőt a táncihoz még bemutatót is kaptok tőlem meg Mackótól biggrin Oké smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 6:12 am
Én tuti biztos, hogy nem megyek (a jövőben se biztos, hacsak addig meg nem oldódnak a fő okok, hogy miért nem megyek, bár nem tartom sajnos túl valószínűnek), sajnálom. Korábban leírtam a 2. aloldalon, hogy miért nem megyek. (Akit érdekel, az gondolom úgyis elolvassa, ha még nem tette meg.) Azóta se döntöttem másképp, plusz azóta úgy kb. 1 hete van 1-2 dolog, ami egy kicsit jobban leköt, kicsit elfoglaltabb lettem a Gaia-záson kívül! Na persze ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a Gaia-t kezdem unni, félreértés ne essék! Aki nem emlékezne, vagy még nem tudná, ismét elmondom, hogy eddig 2 talin voltam. Mindezek ellenére jó talizást kívánok a tesómnak (Obinak) és a legtöbb tagnak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 9:27 am
Nekünk se változott, ottleszünk biggrin Új talihely megértve biggrin Egyéb feladatok? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 9:42 am
napsugar Közvélemény kutatást tartok: Mi érdekelne titeket jobban kreatív programként a találkozón: -gyöngyfűzés -quillling (ha nem tudod mi a technika nézd meg a kreatív kuckóban) -papírgyöngykarkötő Ha egyik sem kell akkor szóljatok, és nem strapálom túl magam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 11:35 am
Nekünk elvileg holnap kiderül...(köszönjétek Orbán bácsinak)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 11:43 am
napsugar napsugar Közvélemény kutatást tartok: Mi érdekelne titeket jobban kreatív programként a találkozón: -gyöngyfűzés -quillling (ha nem tudod mi a technika nézd meg a kreatív kuckóban) -papírgyöngykarkötő Ha egyik sem kell akkor szóljatok, és nem strapálom túl magam. Engem a quilling és a papírgyöngykarkötő érdekel, a quilling kicsit jobban, még nem próbáltam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 3:10 pm
Hát... eléggé meghitt lesz ez a találkozó, ha csak ennyien leszünk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 3:16 pm
Most néztem még ráadásképpen a könyvedről is lemaradok te szent szar!!!!!!!!!!!! ezt nem hiszem el!!!! gonk stressed Pedig dekikált példányt szerettem volna kérni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2011 5:11 pm
Biztos, hogy pár percre sem tudsz beugrani? sad
Más: Vrobi is jön, de nem tud írni sajnos, mert nincs net-e jelenleg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |