|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 8:40 am
Őszintén szólva én először csodálkoztam és azt hittem, hogy valami történt Malreni-vel macskák ügyben egy olyan rossz macskás élmény az utóbbi időben, mely miatt valamiért megutálta a macskákat. Bár kicsit gyanús volt, hogy április 1-jén, szóval gondolkoztam 1-2 percig, majd kíváncsiságból megnéztem ezt a fórumot, hogy vajon mi lehet. Na gondoltam szép ütős poén. Azért vettem először egy picit komolyan, mert először az esetet képzeltem el, végülis mit tudhatom én mi történt, aztán jutott eszembe az április 1-je, ilyenkor kezdett már gyanússá válni. A másik az, hogy rossz élmény akár április 1-jén, akár bármikor máskor is történhet, szóval mit tudhattam én először, hogy mennyire komoly, vagy sem. Szóval gondolom, remélem értitek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 21, 2010 5:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 21, 2010 8:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 21, 2010 12:06 pm
Vajon mikor jön valaki hogy megkérdezze hogy milyen italt kérek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 21, 2010 2:43 pm
Momentán senki nem fog jönni egyelőre, mert majd egy éve senki nem tért ide be, úgyhogy a két felszolgáló, már nem dolgozik itt. Seru felakasztotta magát. Mina, pedig elment ***válkodni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 21, 2010 3:06 pm
ez azt jelenti nem kapom meg a fröccsömet eek és maradt szabad hely a melóra eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 5:48 am
Ahh... a hírszerzés! Rossz emberektől beszélt! Mina és Seru él és virul, éppen munkát keresnek és mikor megtudták, hogy talán a Macska felvirágzik, visszatértek. Máris kérhettek tőlük egy finom tojást frissítőül! biggrin
További információ az első oldalon!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 6:18 am
Úgy látszik mégis foglalt a hely akkor kérnék egy pezsgőt és Mina pedig az ölemre twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 6:26 am
Nincs pezsgő, csak tojás, egyelőre. biggrin Mina meg... nem ül az öledbe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 7:42 am
Am...am.. én szeretnék rendelni Epres shake-t 4laugh és mellé 3 tojit 3nodding redface (1/a, 8/b, 3/,C) És-és szeretném ha Seru hozná ki nekem redface Amúgy lehet még rajzokat küldeni? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 8:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 8:11 am
Rajzokat, természetesen lehet továbbra is küldeni, amennyiben azok megfelelnek az az első oldalon kitett feltételeknek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|