|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 20, 2008 7:53 am
Mësuesi
Lehet találgatni, de nagyon átlátszó mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 20, 2008 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 20, 2008 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 1:55 am
Albánul tanító(nő)... ez lennél te? xd
|
 |
 |
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 9:12 am
Hehe rólad jutott az eszembe blaugh ötös ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 2:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 29, 2008 1:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 30, 2008 1:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 30, 2008 3:04 pm
ez kérdés akar lenni??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 31, 2008 1:41 am
Ez szerintem egy fel szólítás arra, hogy mi is adjunk bele.....Hmmm.....van is néhány ötletem.... 1:bessz 2:kontingens 3:konjuktúra
(ui:jól írtam mindegyiket 3 szor ellenőriztem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 31, 2008 5:33 am
Elleine találd ki mire gondolok azzal amit leírok, keressétek meg a valós jelentését annak amit mondok, gondolhatok tájra, tárgyra, akármire
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 31, 2008 5:41 am
Medvelaszlo Ez szerintem egy fel szólítás arra, hogy mi is adjunk bele.....Hmmm.....van is néhány ötletem.... 1:bessz 2:kontingens 3:konjuktúra (ui:jól írtam mindegyiket 3 szor ellenőriztem) Nem felszólítás volt, de örülök neki, ha más is ad pár kérdést /mint azt a kezdésnél is mondtam/. Csak az utóbbi időben nemisigen tudtam jó kérdést, és azt se tudtam hol áll a fejem mrgreen 1:bessz A tőzsdeszakmában az árfolyamok és a forgalom együttes és folyamatos romlása a tőzsdepiacon. A többit hagyom a többieknek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 31, 2008 7:57 am
Medvelaszlo Ez szerintem egy fel szólítás arra, hogy mi is adjunk bele.....Hmmm.....van is néhány ötletem.... 1:bessz 2:kontingens 3:konjuktúra (ui:jól írtam mindegyiket 3 szor ellenőriztem) Kontingens: Kvóta (megengedett létszám, mennyiség) Konjunktúra: Bizonyos körülmények, események kedvező találkozása
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 31, 2008 8:06 am
Még mindíg várom a választ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 31, 2008 8:09 am
Elleine Medvelaszlo Ez szerintem egy fel szólítás arra, hogy mi is adjunk bele.....Hmmm.....van is néhány ötletem.... 1:bessz 2:kontingens 3:konjuktúra (ui:jól írtam mindegyiket 3 szor ellenőriztem) Nem felszólítás volt, de örülök neki, ha más is ad pár kérdést /mint azt a kezdésnél is mondtam/. Csak az utóbbi időben nemisigen tudtam jó kérdést, és azt se tudtam hol áll a fejem mrgreen 1:bessz A tőzsdeszakmában az árfolyamok és a forgalom együttes és folyamatos romlása a tőzsdepiacon. A többit hagyom a többieknek blaugh Csak mellékesen: van Medve is. A Medve a csökkenő árfolyamok jele. (Középsuliban tőzsdéztem egy kicsit. ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |