Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Oct 05, 2004 10:55 am

Czarny

Niezupełnie na zasadzie maili, ale nie wnikajmy w takie s(tr)zczegóły blaugh

Ja mam pytanko techniczne: Do przeglądania stron www od pewnego czasu używam praktycznie tylko Mozilli - czy istnieje jakaś różnica w częstotliwości random eventów dla użytkowników innych programów niż IE, czy to jest wszystko to samo?

Jeżeli chodzi o mozille to raczej nie ma różnicy, co do pozostałych przeglądarek, to odpowiem Ci wkrótce bo na razie trwają obserwacje w tym kierunku wink
PostPosted: Wed Oct 06, 2004 12:18 am

dobra jestem ciemny i juz ale mam kolejne pytanie kolezanka daje mi goldy na questa no i otwiera mi sie to okny w banku gambio i ja nie wiem co dalej robic bo obrazek na pierwszej stronie przewodnika nie chce sie pokazac a ja jestem za ciemny zeby sie samemu dowiedziec wiec prosze o pomoc crying sweatdrop redface

evilkaa

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Oct 06, 2004 1:16 am

Silver_day
dobra jestem ciemny i juz ale mam kolejne pytanie kolezanka daje mi goldy na questa no i otwiera mi sie to okny w banku gambio i ja nie wiem co dalej robic bo obrazek na pierwszej stronie przewodnika nie chce sie pokazac a ja jestem za ciemny zeby sie samemu dowiedziec wiec prosze o pomoc crying sweatdrop redface

w banku wciskasz "pending trades" (albo po prostu klikasz chmurkę z handlem przy avatarku jeśli się pojawi) i wybierasz z listy handel z koleżanką. Potem wpisujesz hasło w odpowiednie pole i wciskasz pierwszy pod nim guziczek (nie jestem pewna, ale jest to prawdopodobnie: "confirm & send the trade", albo coś w tym stylu)
[uwaga: guziczek musisz wybrac myszką a nie po prostu wcisnac enter). Potem jak koleżanka będzie dostępna, potwierdzi trade i goldy wpłyną na Twoje konto
PostPosted: Fri Oct 08, 2004 9:28 am

kurde journlas niby działa... założyłem sobie i umieściłem pierwszy wpis...
kłopot w tym ze nie wiem jak umieścić odnośnim do journala w tym miescu gdzie jest guziczek profile czy PM... sprawdziłem w journal preferense i edit profile, i nie znalazłem opcji... (chyba ze jóż naprawdę jestem ślepy i ciemniak z e mnie....) porozglądałem się i inni którzy mają journal mają taki odnośnik..... gdzie to kurde ustawić????

Co ciekawe jak sie kliknie na guziczek profile pod moim dymkiem to tam jest odnośnik do journalla..... stressed

Christoff_Gangrell

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Oct 08, 2004 10:17 am

Christoff_Gangrell
kurde journlas niby działa... założyłem sobie i umieściłem pierwszy wpis...
kłopot w tym ze nie wiem jak umieścić odnośnim do journala w tym miescu gdzie jest guziczek profile czy PM... sprawdziłem w journal preferense i edit profile, i nie znalazłem opcji... (chyba ze jóż naprawdę jestem ślepy i ciemniak z e mnie....) porozglądałem się i inni którzy mają journal mają taki odnośnik..... gdzie to kurde ustawić????

Co ciekawe jak sie kliknie na guziczek profile pod moim dymkiem to tam jest odnośnik do journalla..... stressed

Nie prowadzę journala więc nie bardzo wiem jak Ci pomóc sweatdrop Musisz zapytać użytkowników którzy już się tym bawili i mają taki link pod swoimi chmurkami.

Może ten topik na coś Ci się przyda-Topik o problemach z journals
PostPosted: Fri Oct 08, 2004 11:16 am

jak zrobić dotację na gai??? tzn te 2500?

Night_Queen

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Oct 08, 2004 11:19 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Oct 09, 2004 3:46 am

Czy mi się tylko zdaje, czy nikt jeszcze nie podziękowal za tenze wspanialy, POLSKI (english suxxx, madafaka >_<) poradnik? :3 Coz, ktos musi być pierwszy...
DZIEKJUUUU~! whee *kef kef* Seryjnie, okazał się bardzo pomocny, moja pusta lepetyna nachapala pare ziarenek wiedzy, tylko czekac az wykielkują... Szczegolnie genialaniasty jest avatar simulator, ulozylam sobie wszechwymiatajacego avatara, wystarczy tylko skompletowac stuff (za rok, moze dwa...)!

BTW: Momento... 2,5$ to 10 zl, nie? *idzie przetrzasac skarbonke*

Wybaczcie offtopowy kawalek posta, sprawdzam, czy dzialaja mi polskie znaki: ążśźęćół.

Cornelia Erhashi

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Oct 09, 2004 4:43 am

Cornelia Erefashi
Czy mi się tylko zdaje, czy nikt jeszcze nie podziękowal za tenze wspanialy, POLSKI (english suxxx, madafaka >_<) poradnik? :3 Coz, ktos musi być pierwszy...
DZIEKJUUUU~! whee *kef kef* Seryjnie, okazał się bardzo pomocny, moja pusta lepetyna nachapala pare ziarenek wiedzy, tylko czekac az wykielkują... Szczegolnie genialaniasty jest avatar simulator, ulozylam sobie wszechwymiatajacego avatara, wystarczy tylko skompletowac stuff (za rok, moze dwa...)!

BTW: Momento... 2,5$ to 10 zl, nie? *idzie przetrzasac skarbonke*

Wybaczcie offtopowy kawalek posta, sprawdzam, czy dzialaja mi polskie znaki: ążśźęćół.

chociaz jedna wdzieczna czytelniczka wink Ciesze sie, ze informacje w nim zawarte przydaly Ci sie 3nodding
PostPosted: Sat Oct 09, 2004 12:53 pm

tylko mam taką małąprośbe mozna mi to wytłumaczyc jak krowie na granicy jak mam to zrobic, żeby przekazac tę kase mam tu na mysli goldy???

Night_Queen

Kukus

PostPosted: Sat Oct 09, 2004 4:47 pm

Night_Queen
tylko mam taką małąprośbe mozna mi to wytłumaczyc jak krowie na granicy jak mam to zrobic, żeby przekazac tę kase mam tu na mysli goldy???
Księżniczko... tej dotacji dokonuje się przy pomocy realnych pieniędzy... na konto realnych twórców GAIi... nie w goldach ona jest, a w $ [dolarach amerykańskich]
PostPosted: Sun Oct 10, 2004 3:06 am

Kukus
Night_Queen
Księżniczko... tej dotacji dokonuje się przy pomocy realnych pieniędzy... na konto realnych twórców GAIi... nie w goldach ona jest, a w $ [dolarach amerykańskich]

tak tylko chciałam sie upewnic...

Night_Queen

Christoff_Gangrell

PostPosted: Tue Oct 12, 2004 6:40 am

Dobra to co by nie było:
Ja równoież BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ za całą pomoc....
Gdyby nie Omega i parę innych osób to nadal nie wiedziałbym jak zrobić questa z obrazkami i paru innych żeczy kóre tewraz wydają mi sie podstawowe i banalne....^^ i dzieks za linka do topuica o journals jeszce nie znalazłem odpowiedzi na mój problem ale to pewnie kwestia czasu ^^
DZIĘKUJĘ BARDZO JESZCZE RAZ (DOMOU ARIGATOU GOZAIMASU!!!)
PostPosted: Tue Oct 12, 2004 6:45 am

lol... pomylka.. mnie tu nie ma sweatdrop

Lethiel

Tipsy Lunatic

Qatryk

PostPosted: Wed Oct 13, 2004 8:46 am

Z kąd wziąść mummy mask (nie z marketu bo on jest zepsuty [przynajmniej u mnie stare ] )
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces