|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 12:34 pm
-szóval... miért is rohantál el? ezt még nem sikerült kiderítenem.. *arnold odaér....* -szervusz Napsugár vagyok az északi tündérklánból smile -visszatérve hozzád medvelászló várom a válaszod....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 12:44 pm
*-Szia Napsugár!! Örülök hogy megismerhettelek...Én mint halhattad Arnold volnék, és ebben a faluban élek...neked is mondanám, hogy van egy kis házam a falu tava melett, lenne kedved csatlakozni hozzánk? Kapnál enni, inni, van alvóhely neked is, és adhatnék pár varázsitalt, ha van rá szükséged, mert hisz én vagyok a falu Varásdoktora. Nos? mit szólsz hozzá?*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 12:49 pm
*-ööö....izé....Hát az úgy volt.... Ja bemutatom Arnoldot, ő egy igazán nagyszerű.... -Varázslódoktor. Bizstos jol vagy? -Igen, igen! Varázslódoktor és megyünk délnek keresni neki valamilyen növényt. Amúgy ja... -Ne próbálj eltérni a tárgytól. Miért mentél el? Medvelászló nagyot húzott a sörből és rá tekintett a tündére. -Nos elöször is. Ilyen még nem történt velem. Másodszor. Soh többé nem fogok beleülni egy bőr fotelbe sem. Harmadszor.....-itt vett egy kis levegőt- nekünk trolloknak az a férfiasság jele ha a hátunkon sok a szőr. Most én egy kis pejhes babának számítok. Nem is elég, hogy elűztek engem othonról még ez is.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 1:11 pm
*-Hát jólvan skacok, szerintem térjünk aludni, holnap reggel majd mindent megbeszélünk... Hát hárman elindultunk a házamba, ettünk-ittunk majd mindhárman aludni tértünk...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 1:14 pm
submitking911 *-Hát jólvan skacok, szerintem térjünk aludni, holnap reggel majd mindent megbeszélünk... Hát hárman elindultunk a házamba, ettünk-ittunk majd mindhárman aludni tértünk...* (Azért te is próbálhatnál kicsit többet írni)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 4:45 pm
*-Valami nem hagy aludni, valami rosszat sejtek...Te jó ég!! férrenéztem a szereket!!! jajj de nehogy meghalják...(Medvelászló felhorkant) Rosszat néztem... nem 3 napig lehet gondolatolvasó képessége, hanem természefeletti erőt kap az aki megissza...(Arnold elkezdett kotyvasztani a reggeli nagy úthoz)....reggel tájékoztatnom kell őket....és ahogy tudom, medvelászlónak lesz egy meglepetésem...örülni fog ennek a szernek, (halk kacaj, majd némi munka után Arnold is nyugovóra tért)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 1:30 am
*napsugár csatlakozik a két fiúhoz és együtt megy velük arnold házába... mikor belépnek a házba az első dolog ami feltűnik neki h minden óriási... kívülről nem tűnt neki ekkorának az épület... az asztal a székek az ágy is óriási, mind arnoldhoz méretezve. és azok az illatok amik bent terjengtek... a különböző füvekből és virágokból áradó illatok csak úgy fejbe vágták a lányt mikor belépett... de tetszett neki a látvány, minden teleaggatva érdekes és még sose látott növényekkel és furábbnál furább tárgyakkal amiket lehet h jobb h nem is tud h micsodák... -öhmm.... Arnold lehet egy kérdésem? ha szépen megkérlek tudnál engem egy kicsit oktatni?? a varázslathoz értek egy kicsit de ez teljesen más "mágia"... -a lány szép nagy bociszemekkel pislogott a fiúra-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 4:00 am
*-Persze napsugar!! Szívesen tanítalak, mire lennél kíváncsi? -Erőnövelő, gyors regeneráló szerek, romboló varázsok,...rengeteg minden létezik a varás és a mágia terén, és a különböző gyógyitalok terén is sokminden van, bármire megtaníthatlak, csak tudd alkalmazni a megfelelő időben... Hallgatom kérdéseidet!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 9:21 am
-engem mások irányítása érdekelne és persze a gyógyítás.... már a falunkban is tanulmányoztam egyes növények hatását, de a könyveink nem voltak vmi tartalmasak... de szinte minden érdekelne egy alapszinten.... *és hosszasan beszélgettek a különböző gyógynövényekről és varázsszerekről még végül elálmosodtak és lefeküdtek aludni... Az éjszaka folyamán napsugár hirtelen felriadt vmi zajra.... vmi csörömpölésre.... de amien gyorsan felébredt olyan gyorsan vissza is aludt, és nem törődött a zajokkal....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 10:46 am
*-Látom, hogy jól ellesztek. Nekem itt nagyon fura illat van. Asszem én kint alszok.... -Biztos? Kényelmes a vendég ágyam. -Egy személyes kétfőnek, vagy francia ágy?- faggata Medvelászló -Egy személyes..... -Jó éjt!- Ezzel becsukta a bejáratiajtót és a közeli fához ment aludni. Egy fűszállat bevett a szájába és a csillagokat nézte. Tudta nehéz út vár majd rájuk. Hallott némi csörömpölést és zajongást, de nem nagyon foglalkozott vele. "Nagyon sok üvege van"mondta magában. Azzal nyugovóra tért.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 13, 2008 12:30 am
*-Ha továbbra is így csörömpölök, felébrednek...nem akarok lebukni... (Reggel van és reggelizünk) -Medvelászló, lenne egy kis ajándékom a számodra! -Mi is lenne az? -Egy szőrnövekedés serkentő varázsital, amitől vissza nőhet a hátadon a szőr, ahogy halottam azt a fura és vicces (hihi) történetet.... -Jajj de vicces, de köszönöm... Medvelászló meg is itt a varázsszert és el is kezdett növekedni a szőr a hátán -HURRÁ!!!! VÉGRE VISSZANŐ!!!! -És neked, Napsugár, készítettem hosszas nagyon hosszas és nehéz munkával, egy elmebefojásoló szert, még nagyon friss, úgyhogy a hatása úgy 5-6 napig tart, de ha útrakelünk, van egy másik növény amivel a Tartóssága és az ereje is növelhető!! és persze a gyógyitalok, gyors regenerálódás, bármilyen nemsúlyos sérüléshez.... Napsugár Szóhoz sem jut a meglepettségtől -HURRÁ!!!! VÉGRE VISSZANŐ A SZŐR!!!!!!!!! (Elkeztünk szép lassan összepakolni és megbeszéljük az utitervet a "Branius" állítólagos fel-lelőhelyéhez)**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 13, 2008 7:04 am
OFF Ne haragudjatok, bekrepált a gépem, és 2 napig szervizben volt. crying Nem voltam netközelben, pedig akartam írni. gonk OFF vége
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 13, 2008 12:36 pm
angelscrime OFF Ne haragudjatok, bekrepált a gépem, és 2 napig szervizben volt. crying Nem voltam netközelben, pedig akartam írni. gonk OFF vége Akkor ne sírj hanem érj utol minket! Még segítek is benne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 13, 2008 1:18 pm
*-arnold!!!! köszönöm... ez egyszerűen csodás..., de inkább majd később vetem be... ez túl értékes ahhoz h most elhasználjam... 4laugh elkezdi pakolgatni a cuccait miközben a két fiúval épp az utitervről társalognak -szerintem nyugat felé kéne menni -közölte arnold -de akkor át kell mennünk a faun erdején nem?? -úgy tudom igen... -az biztos nem lesz egyszerű szólok előre, mi tündérek nem nagyon jövünk ki a faunokkal sweatdrop ez egy hosszú és nagggyon régi történet.. majd inkább máskor mesélem el.. Napsugár csendesen tovább pakolászta a cuccait így nem vette észre a két fiú összepillantását...*
(üdv újra itt Angelscrime.... biggrin am sztem jó lenne ha te is csinálnál egy karakterlapot... ott van az új játékos keresésnél h mien adatok kellenek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 13, 2008 1:55 pm
*-Szívesen Napsugár, ha eljön az ideje, akkor használd fel, és ha kérdhetem, mert úgy is hosszú út vár ránk, elmeséled hogy eggyáltalán mik azok a faunok?, mit ártottatok egymásnak? (Útnak indultunk) -Nagyon hosszú lenne elmesélni!!--Közölte Napsugár. -Rendben. nem szeretnék egy tündérrel összeveszni, akkor nem szóltam, de ha nem haragszol, el-el tűnögetek, mert még sok jegyzetelni valóm van, és szedegetnem is kell, hogy legyen miből-mit készítenem. -Te jegyzeteled a növényeket?--Kérdi Napsugár. -Igen, számomra ezek a jegyzetek naggyon fontosak...Mondta Arnold. (Arnold amint kimondta az utolsó betűt, el is illant jegyzetelni és szedett némi bogyókat, növényeket) ((Napsugár odament Medvelászlóhoz és beszélgettek, ki tudja hogy miről...))*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |