Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Gaia-s kérdések Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 ... 30 31 32 33 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Milyen böngészőt használsz?
Internet explorer 6 (=maradi vagyok)
6%
 6%  [ 8 ]
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...)
8%
 8%  [ 10 ]
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok)
1%
 1%  [ 2 ]
Firefox (=újító vagyok)
65%
 65%  [ 79 ]
Opera (=különc vagyok)
3%
 3%  [ 4 ]
Safari (=Mac-es vagyok)
0%
 0%  [ 0 ]
Mást (=egyedi vagyok)
14%
 14%  [ 18 ]
Total Votes : 121

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Fri May 16, 2008 12:09 pm

V2 profilban akármennyi flash lejátszót rakhatsz (oldschoolba csak egyet). (Lásd: shikyo aoi profilja whee )
Van több flashlejátszó is, amiből válogathatsz smile pl fun soundplayer makerrel csinálhatsz többfélét.
Edit layout
content
add - media
megjelenik egy új blokk - ott rákattintasz az "editre"
és belinkeled.
kb ennyi
PostPosted: Fri May 16, 2008 2:54 pm

softwarekiller
V2 profilban akármennyi flash lejátszót rakhatsz (oldschoolba csak egyet). (Lásd: shikyo aoi profilja whee )
Van több flashlejátszó is, amiből válogathatsz smile pl fun soundplayer makerrel csinálhatsz többfélét.
Edit layout
content
add - media
megjelenik egy új blokk - ott rákattintasz az "editre"
és belinkeled.
kb ennyi

Köszi a tanácsot. Sajnos nem teszett és akadozott ezért nem tudtam feltenni zenéket. De helyette találtam a playlist.com-ot ahol igaz, csak külföldi zenét játszik, de még így is jó. Köszönöm a segítséget! rofl rofl

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Sat May 17, 2008 2:47 am

nincs mit biggrin
PostPosted: Sat May 17, 2008 1:30 pm

Mondjuk annyit szeretnék kérdezni, hogy Hogyan lehet a barátok szövegeit ugyan úgy "ábrázolni" mint itt? És nem tudom megváltoztatni a kereteket amik körülötem vannak? A tegteg.orp(vagy mit tom most mi)-n már próbálkoztam pár beállítással de borzalmas vége lett gonk gonk
Előre is köszi rofl rofl

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Jun 02, 2008 9:10 am

Medvelaszlo
Mondjuk annyit szeretnék kérdezni, hogy Hogyan lehet a barátok szövegeit ugyan úgy "ábrázolni" mint itt? És nem tudom megváltoztatni a kereteket amik körülötem vannak? A tegteg.orp(vagy mit tom most mi)-n már próbálkoztam pár beállítással de borzalmas vége lett gonk gonk
Előre is köszi rofl rofl

Mivan ? Ennyire nehéz válaszolni a kérdésemre?
gonk gonk gonk
PostPosted: Mon Jun 02, 2008 11:43 am

Nem... csak gondoltam, hátha más jobban tudja, de lehet hogy ez a szubfórum csak két állandó látogatóval rendelkezik... sweatdrop
Na, neked V2 (Current) profilod van.
Ha a tektek.org-ról olyan témát szedtél, ami Oldschool /Classic, annak tényleg csúnya vége lesz..
A te profilodon a Current / New version profile témák működnek. Persze, ha megtetszik egy Classic téma, egyszerűen csak át kell állítanod a profilt Oldschoolra az Account beállításai között.
Na, a szövegbuborékokat látom ki tudod rakni, de szerintem te a hozzászólásokat (Comments) akarod így megjeleníteni... na, ehhez már css-ezni kell... A "dobozokat" is átalakíthatod, nézd meg mondjuk az én profilomat..
lesd meg a tektek témái között a pendigeseket is, bár nem mind működik teljesen, de hátha

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Jun 02, 2008 3:16 pm

softwarekiller
Nem... csak gondoltam, hátha más jobban tudja, de lehet hogy ez a szubfórum csak két állandó látogatóval rendelkezik... sweatdrop
Na, neked V2 (Current) profilod van.
Ha a tektek.org-ról olyan témát szedtél, ami Oldschool /Classic, annak tényleg csúnya vége lesz..
A te profilodon a Current / New version profile témák működnek. Persze, ha megtetszik egy Classic téma, egyszerűen csak át kell állítanod a profilt Oldschoolra az Account beállításai között.
Na, a szövegbuborékokat látom ki tudod rakni, de szerintem te a hozzászólásokat (Comments) akarod így megjeleníteni... na, ehhez már css-ezni kell... A "dobozokat" is átalakíthatod, nézd meg mondjuk az én profilomat..
lesd meg a tektek témái között a pendigeseket is, bár nem mind működik teljesen, de hátha

Köszönöm! És alig egy HÓNAPOT vártam erre.
Amúgy kire gondoltál "2 látogató tag"-ra?
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 7:15 am

xd a két látogató...
ide te írtál, meg én... az eddig mennyi is?... rolleyes
a válaszra 17 napot vártál (alig több, mint fél hónap xd , 17-től számítva 2-ig két hét és három nap)
Bocsánat érte. sweatdrop de remélemm tudtam segíteni a válaszommal.
Amúgy erre van egy topikunk is ebben a szubfórumban, Személyre szabott PROFIL? címen. Bár ott sincs információdömping, de hátha találsz valamit. Profil buherálásához kódok (angol) linkje is van - első post.

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 9:53 am

Utólag is bocsi. sweatdrop
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 1:57 pm

Jaj kedveseim nincs semmi baj. Én is hibás vagyok azon a téren hogy nem ott kérdeztem. sweatdrop De nem akartam oda rakni hisz ide van rakva a cím : Gaia-s kérdések. Én meg voltam olyan marha hogy ide írtam. Legközelebb jobban oda figyelek. Jo? wink whee

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 2:43 pm

Nem gond, a topik címe tényleg ez, és én adtam neki. De igazából az egész subforum is kaphatta volna ezt a címet. Eredetileg csak ez a topik volt kint a főoldalon. Később nyitottunk neki alfórumot, mert mindenki mindenről kérdezett, és legegyszerűbb, ha a legfontosabb tudnivalókat, témákat külön topikokban tárgyaljuk, így mindenki megtalálja, amit keres (na ja.. ideális esetben - ezzel nem rád célzok, ez a topik kivétel). Szóval lett Gaia kérdések-válaszok alfórum, és nyitottunk egy rakat topikot, ami a Gaiaval kapcsolatban felmerülő kérdésekre ad választ (boltok, cash, stb) Ez a topik megmaradt általános kérdések topiknak, tehát ha valamit nem találsz meg, itt kérdezd meg. Szóval jó helyen kérdeztél 3nodding Csak mondtam, hogy erről a témáról is van egy kihalt topikunk, ahol esetleg találhatsz segítséget biggrin
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 2:50 pm

softwarekiller
Nem gond, a topik címe tényleg ez, és én adtam neki. De igazából az egész subforum is kaphatta volna ezt a címet. Eredetileg csak ez a topik volt kint a főoldalon. Később nyitottunk neki alfórumot, mert mindenki mindenről kérdezett, és legegyszerűbb, ha a legfontosabb tudnivalókat, témákat külön topikokban tárgyaljuk, így mindenki megtalálja, amit keres (na ja.. ideális esetben - ezzel nem rád célzok, ez a topik kivétel). Szóval lett Gaia kérdések-válaszok alfórum, és nyitottunk egy rakat topikot, ami a Gaiaval kapcsolatban felmerülő kérdésekre ad választ (boltok, cash, stb) Ez a topik megmaradt általános kérdések topiknak, tehát ha valamit nem találsz meg, itt kérdezd meg. Szóval jó helyen kérdeztél 3nodding Csak mondtam, hogy erről a témáról is van egy kihalt topikunk, ahol esetleg találhatsz segítséget biggrin

Tiszta sakk! Ozd meg és uralkodj.
Amúgy lehet hogy tényleg kicsit sokat írok ezért vagyunk általában csak ketten..... sweatdrop

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 3:01 pm

Nem is annyira az "osztd meg", inkább az áttekinthetőség szükségessége. Ha valaki kérdezett mondjuk a Cashről ( biggrin ) három oldallal és 2 héttel később valaki ugyanazt megkérdezi, akkor hova irányítsam? biggrin Mindig vannak újak a Gaia, erre gondolni kellett. Ha fixre csinálunk leírásokat az oldalról, egy csomó hülye kérdést megspórolunk. Ha egy-két elvetemült mégis felteszi (kedvenc: "hogy szerezzek gyorsan goldot?"), akkor lehet mutogatni, hogy "Hülye, ott van, miért nem olvastad el?" Persze nincs minden kérdésre kész válasz, de általában segítőkész emberek vannak errefelé (még rajtam kívül.. wink ) Most nincs belőlük túltengés, de a régi motorosoktól PM-ben is kérdezhetsz. Persze csak tényleg komoly zűr esetén, amire nem találsz választ és életbevágó biggrin
A sokat beszélésről meg Malrenit kell kérdezni xd Nézd meg a hozzászólásainak számát...
PostPosted: Wed Jun 04, 2008 8:44 am

softwarekiller
Nem is annyira az "osztd meg", inkább az áttekinthetőség szükségessége. Ha valaki kérdezett mondjuk a Cashről ( biggrin ) három oldallal és 2 héttel később valaki ugyanazt megkérdezi, akkor hova irányítsam? biggrin Mindig vannak újak a Gaia, erre gondolni kellett. Ha fixre csinálunk leírásokat az oldalról, egy csomó hülye kérdést megspórolunk. Ha egy-két elvetemült mégis felteszi (kedvenc: "hogy szerezzek gyorsan goldot?"), akkor lehet mutogatni, hogy "Hülye, ott van, miért nem olvastad el?" Persze nincs minden kérdésre kész válasz, de általában segítőkész emberek vannak errefelé (még rajtam kívül.. wink ) Most nincs belőlük túltengés, de a régi motorosoktól PM-ben is kérdezhetsz. Persze csak tényleg komoly zűr esetén, amire nem találsz választ és életbevágó biggrin
A sokat beszélésről meg Malrenit kell kérdezni xd Nézd meg a hozzászólásainak számát...

1 Teljesen hasonlít a sakra. Amúgy meg ügyes szervezkedés.
2 Amióta fenn vagyok nálatok szinte csak én szólokbe mindennap. Hehe whee

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Wed Jun 04, 2008 11:16 am

-> 2. tény biggrin ezek szerint nincs senkinek kérdése, mindenki mindent tud... ilyen zsenik járnak köztünk... meg kell ismerkednünk velük xd
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 ... 30 31 32 33 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces