|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:39 am
תגידו, יש אפשרות להזמין מאפינימים טעימים?^^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:09 am
Moony girl תגידו, יש אפשרות להזמין מאפינימים טעימים?^^^ blaugh בגלל שהשפים יושנים, אני הכנתי לך=] וגם מילצרתי אותך xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:19 am
אמממ.... אתם יודעים מה צריך בכל בר טוף !!!???
להקה !!! wink Whada U say ??? ha ha ha ? PRETTY PLEASEEEEEEEEEEEEEEEE.....
עיניי כלבלב ם_ם עיניי דומו domokun בלעעעעעעעעעעעעעע..... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:11 am
כן כן כן!!! איך אתם רוצים שאני אעבוד במסעדה השוממת הזאת?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:39 pm
*עולה על הבמה* *פותח קייס פלסטיק שחור לגיטרה* *מוציא גיבסון גותיק וי* *מתחיל לנגן*
תראו מה אני מביא למסיבה !!!
*מתחיל לשיר*
(שיר לא משו , אבל נדלקתי עליו בזמן האחרון !!! ^_^ )
אני לא רוצה להגיד לה לא לא " כל מה שאני חושב היא תרביץ לי היא תבעט וזה כואב אולי אשכב על הגב אולי לא איך הזמן עובר היא תבין היא תלך למצוא אחר
אני לא עצוב שהיא הלכה מכאן אני לא עצוב אני משועמם יותר מדי יותר מדי יותר מדי יותר מדי יותר מדי
אני לא רוצה להגיד לה לא לא אני לא אוהב היא תבעט בי היא תרביץ וזה כואב אולי אפול על הראש אולי לא אני לא חוזר היא תבין היא תלך למצוא אחר
אני לא עצוב שהיא הלכה מכאן אני לא עצוב אני משועמם יותר מדי יותר מדי יותר מדי יותר מדי יותר מדי
אני בוכה אני חושב שאני אוהב " יותר מדי.
E/A/E/A/F#/D/E X2 E/C#M/G#/A/ E X2
פזמון: E/C#M/G#/A/E X3 F#/G#/F#/A
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:07 am
E/A/E/A/F#/D/E X2 E/C#M/G#/A/ E X2
זה אקורידים, נכון?
אני יודעת לנגן פסנתר...מישו מעוניין? אולי על סינטיסייזר?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:33 am
שלום אנשים יקרים! שבתי ממרחקים! *מתיישבת על אחד הכסאות*
להקה זה אחלה.. אני בעד... נמנמ.. 3nodding
אני לא אהיה פה הרבה זמן.. יש לי תוכניות להערב. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:09 am
JhoneyG *עולה על הבמה* *פותח קייס פלסטיק שחור לגיטרה* *מוציא גיבסון גותיק וי* *מתחיל לנגן* תראו מה אני מביא למסיבה !!! *מתחיל לשיר* (שיר לא משו , אבל נדלקתי עליו בזמן האחרון !!! ^_^ ) אני לא רוצה להגיד לה לא לא " כל מה שאני חושב היא תרביץ לי היא תבעט וזה כואב אולי אשכב על הגב אולי לא איך הזמן עובר היא תבין היא תלך למצוא אחר אני לא עצוב שהיא הלכה מכאן אני לא עצוב אני משועמם יותר מדי יותר מדי יותר מדי יותר מדי יותר מדי אני לא רוצה להגיד לה לא לא אני לא אוהב היא תבעט בי היא תרביץ וזה כואב אולי אפול על הראש אולי לא אני לא חוזר היא תבין היא תלך למצוא אחר אני לא עצוב שהיא הלכה מכאן אני לא עצוב אני משועמם יותר מדי יותר מדי יותר מדי יותר מדי יותר מדי אני בוכה אני חושב שאני אוהב " יותר מדי. E/A/E/A/F#/D/E X2 E/C#M/G#/A/ E X2 פזמון: E/C#M/G#/A/E X3 F#/G#/F#/A eek יש לך גיבסון?.....ואוו...הן מעולות...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:11 am
האמת, אני בספק.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:59 pm
*מצטרף לג'וני עם הגיבסון אס ג'י ספיישל...* (אין עדיין אבל יהיה עוד חצי שנה...)...אכן כן, עצוב...
*בוהה באקורדים לדקה, מתעשת ומתחיל לנגן*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:08 pm
(( וואי ! לא הייתי פה המון זמן ! אבל אני מקמבק כמו צביקי פיקי ! אז חזרתי, אהה, דרך אגב, שתקלטו איזה גיטרה הולכת להיות לי -  אני גאה בעצמי. בקיצור, מה היה שלא הייתי ?? אני זז לישון, נדבר מחר. ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:52 pm
לא יודעת מה היה, כי גמני לא הייתי. אני רק תוהה מי אתה.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:35 am
little kitten! לא יודעת מה היה, כי גמני לא הייתי. אני רק תוהה מי אתה.. sweatdrop זה עומר... OmerShatz לשעבר
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:37 am
D Girl little kitten! לא יודעת מה היה, כי גמני לא הייתי. אני רק תוהה מי אתה.. sweatdrop זה עומר... OmerShatz לשעבר הו... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |