|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 30, 2013 1:48 pm
Ma az történt hogy megnéztem a Másnaposok Harmadik részét A film nagyon jó volt...űbereli az első valamint második részt, izgalmas , pörgős és vicces...viszont az nagyon zavart hogy ott nézett mindenkit a személyzet éjel látós kamerával , nehogy valaki videózzon...ettől nem éreztem annyira jól magam és nem tudtam beleélni magam a filmbe mert tudtam hogy figyelnek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 07, 2013 4:51 am
Ma okj vizsgáztam és még hétfőn is fogok sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 07, 2013 6:43 am
Hime_Yura Ma okj vizsgáztam és még hétfőn is fogok sad hogy sikerült? Sok sikert a hétfőihez!!! 3nodding emotion_hug
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 08, 2013 1:05 am
Yuki Naoto Hime_Yura Ma okj vizsgáztam és még hétfőn is fogok sad hogy sikerült? Sok sikert a hétfőihez!!! 3nodding emotion_hug Nagyjából jól ment, 4 szóbeli közül csak 1-et rontottam el nagyon D: Ha minden jól megy, akkor hétfőn elvégzem az okj-t emotion_c8 Köszönöm Yuki crying emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 09, 2013 2:44 am
Ma ünnepeljük a 3. évfordulónkat és elmegyünk mozizni, meg a kedvenc teaházunkba, a Carpe diem-be. ha egyszer erre jártok nézzetek be odamert remek hely biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 09, 2013 9:14 am
Nos ami eddig történtek velem: - Elhagytam Magyarországot ezzel a barátaimat is... Hiányoztok Malreni, Molylepke és AzTimmy, de mások is cat_crying cat_crying crying - Lett egy remek állásom egy hotelnél ahol is van 32 golf pálya és azokat tartom rendben kiemelkedően jobban mint a többiek (biztos bele fáradtak) - Szereztem egy lakást. Albérlet, de olcsó, kicsi de egyre jobban otthonosabb. - Szereztem egy autót! Teljesen az enyém, egy Peugeot (Bözsinek hívom)
Iszonyat magányos vagyok mert még a netett nem kötötték be és nagyon sokszor nem tudok itt lenni. Néha eljövök a kunizomhoz náluk van net és egy ideig itt is "laktam". Szerencsém van hogy itt vannak nekem ők, de nagyon kevés és nem ugyan az otthon Magyarországon crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 09, 2013 1:17 pm
Ma megkérte a párom a kezemet whee biggrin emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 10, 2013 4:21 am
Medvelaszlo Nos ami eddig történtek velem: - Elhagytam Magyarországot ezzel a barátaimat is... Hiányoztok Malreni, Molylepke és AzTimmy, de mások is cat_crying cat_crying crying - Lett egy remek állásom egy hotelnél ahol is van 32 golf pálya és azokat tartom rendben kiemelkedően jobban mint a többiek (biztos bele fáradtak) - Szereztem egy lakást. Albérlet, de olcsó, kicsi de egyre jobban otthonosabb. - Szereztem egy autót! Teljesen az enyém, egy Peugeot (Bözsinek hívom) Iszonyat magányos vagyok mert még a netett nem kötötték be és nagyon sokszor nem tudok itt lenni. Néha eljövök a kunizomhoz náluk van net és egy ideig itt is "laktam". Szerencsém van hogy itt vannak nekem ők, de nagyon kevés és nem ugyan az otthon Magyarországon crying crying crying Atyaég, akkor már egész jól alakulnak a dolgaid. biggrin Kicsit még kihúzod és akkor már háváj-dizsi. xd Hajrá-hajrá, én drukkolok! whee És üdvözlöm Bözsit! Yuki Naoto Ma megkérte a párom a kezemet whee biggrin emotion_bigheart Holy ********, GRATULÁLOK!! Volt letérdelés meg gyűrű is? emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 10, 2013 4:38 am
Molylepke Yuki Naoto Ma megkérte a párom a kezemet whee biggrin emotion_bigheart Holy ********, GRATULÁLOK!! Volt letérdelés meg gyűrű is? emotion_kirakira Köszönöm szépen redface Letérdelés hely hiányában nem volt (ugyanis teamécsesekből ki volt rakva egy kérdőjel a sötét szobában), de gyűrű az van 3nodding nagyon nagy meglepetés volt whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 11, 2013 12:14 am
Yuki: Itt is gratulálok nektek!! *___*
Én meg nem ma, de tegnap sikeresen levizsgáztam és megkaptam az OKJ-s bizonyítványomat is :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 11, 2013 3:23 am
Hime_Yura Yuki: Itt is gratulálok nektek!! *___* Én meg nem ma, de tegnap sikeresen levizsgáztam és megkaptam az OKJ-s bizonyítványomat is :3 Itt is köszönjük emotion_hug És én is gratulálok Neked a sikeres OKJ-s vizsgádhoz! emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 11, 2013 9:19 am
Yuki Naoto Ma megkérte a párom a kezemet whee biggrin emotion_bigheart Jaj, annyira örülök! biggrin Gratulálok! biggrin (Malreni vagyok, amúgy.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 11, 2013 12:10 pm
Hime_Yura Yuki: Itt is gratulálok nektek!! *___* Én meg nem ma, de tegnap sikeresen levizsgáztam és megkaptam az OKJ-s bizonyítványomat is :3 Gratulálok! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 11, 2013 11:24 pm
Malreni Jaj, annyira örülök! biggrin Gratulálok! biggrin Nagyon szépen köszönöm! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 13, 2013 12:29 pm
Yuki Naoto Ma megkérte a párom a kezemet whee biggrin emotion_bigheart Gratulálok! akkor már még eggyel bővültek itt a menyasszonyok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |