|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 4:29 am
ZebraDeath komórki im zamokły, nie mamy kontaktu. ale bądźmy pełni nadzei, moi kamraci, chłopcy na pewno wrócą. (bo wiedzą co ich czeka, jak NIE WRÓCĄ) sniiiiffff... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 4:31 am
EvilYuki ZebraDeath komórki im zamokły, nie mamy kontaktu. ale bądźmy pełni nadzei, moi kamraci, chłopcy na pewno wrócą. (bo wiedzą co ich czeka, jak NIE WRÓCĄ) sniiiiffff... emo Ropucha na bocianim gnieździe pewnie by ich wypatrzyła........ niech ktoś wbija na jej miejsce, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 4:32 am
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath komórki im zamokły, nie mamy kontaktu. ale bądźmy pełni nadzei, moi kamraci, chłopcy na pewno wrócą. (bo wiedzą co ich czeka, jak NIE WRÓCĄ) sniiiiffff... emo Ropucha na bocianim gnieździe pewnie by ich wypatrzyła........ niech ktoś wbija na jej miejsce, co? ja nie mogę, zbyt emocjonalnie to przeżywam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 4:32 am
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath komórki im zamokły, nie mamy kontaktu. ale bądźmy pełni nadzei, moi kamraci, chłopcy na pewno wrócą. (bo wiedzą co ich czeka, jak NIE WRÓCĄ) sniiiiffff... emo Ropucha na bocianim gnieździe pewnie by ich wypatrzyła........ niech ktoś wbija na jej miejsce, co? *krzyk z kajuty* Na mnie nie licz. Jestem niedysponowany. Yuki niech wejdzie. zalezy jej w koncu na Jeremim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 4:34 am
Kasmizar ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath komórki im zamokły, nie mamy kontaktu. ale bądźmy pełni nadzei, moi kamraci, chłopcy na pewno wrócą. (bo wiedzą co ich czeka, jak NIE WRÓCĄ) sniiiiffff... emo Ropucha na bocianim gnieździe pewnie by ich wypatrzyła........ niech ktoś wbija na jej miejsce, co? *krzyk z kajuty* Na mnie nie licz. Jestem niedysponowany. Yuki niech wejdzie. zalezy jej w koncu na Jeremim. majtek, wynocha. to tylko 17 metrów. niedysponowana to jestem ja. Evil zbyt przeżywa *wykop z kajuty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 4:36 am
ZebraDeath majtek, wynocha. to tylko 17 metrów. niedysponowana to jestem ja. Evil zbyt przeżywa *wykop z kajuty* emo gdzie jest mój Jeremy...? Nie mogę bez niego spacować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 4:37 am
EvilYuki ZebraDeath majtek, wynocha. to tylko 17 metrów. niedysponowana to jestem ja. Evil zbyt przeżywa *wykop z kajuty* emo gdzie jest mój Jeremy...? Nie mogę bez niego spacować... ale mordować możesz? *nadzieja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 5:04 am
ZebraDeath majtek, wynocha. to tylko 17 metrów. niedysponowana to jestem ja. Evil zbyt przeżywa *wykop z kajuty* *bec* pada na pokład, nie rusze sie. Wracam do Siebie. *pelza do Siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 5:22 am
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath majtek, wynocha. to tylko 17 metrów. niedysponowana to jestem ja. Evil zbyt przeżywa *wykop z kajuty* emo gdzie jest mój Jeremy...? Nie mogę bez niego spacować... ale mordować możesz? *nadzieja* mordować mogę zawsze, jestem Demonicą Juką.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 5:40 am
EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath majtek, wynocha. to tylko 17 metrów. niedysponowana to jestem ja. Evil zbyt przeżywa *wykop z kajuty* emo gdzie jest mój Jeremy...? Nie mogę bez niego spacować... ale mordować możesz? *nadzieja* mordować mogę zawsze, jestem Demonicą Juką. To i na bociane gniazdo wleziesz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 6:51 am
patrzcie, tchórzliwe mewie tyłki, jak sie wchodzi na Bocianie Gniazdo!
*chwyta maszt obiema rękami i pełźnie po nim w górę*
cieniasy! Tchórze! szczury lądowe!!!!!!!!
*patrzy w dół - oooo, wysoko...i te fale.... -zamyka oczy i kontnuuje*
wcale nie chce mi sie rzygać...nie chce mi sie rzygać... nie chce mi sie rzygać...
*włazi na bocianie gniazdo i pada wycieńczona*
Ruuuuuuummuuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 7:35 am
ZebraDeath Kasmizar Zadnego mleka! scream JAk mnie chcecie otruc, to od razu zaaplikujcie sztyulet w plecy, a nie sie bawicie w mleko i ciasteczka scream kto by ciebie chciał mordować!? mleko jest na kaca i dla Kapitaniątka. ja cie rozumiem, majtku, sama mało przez przypadek nie popełniłam samobójstwa przez omyłkowe wypicie maślanki, ale pirat z kacem na pełnym morzu równa się zatopiona łajba. NASZA ŁAJBA. A Tomasz i Jeremi umieją pływać, nic im sie nie stanie po takim treningu... a makaron rzeczwiscie, powinni kupić... Kapitaniątko, czyli ja jestem już ciocią nr.2 ?? pirate pirate ciocia3... bo degenerat jest wujek2, a jak wybral ciocie to sie nie zgodzila i nie jest, a wkoncu pominelam 2, jakby wujkowi cos sie nawinelo/nie lubie zbytnio samego mleka confused niechno ktos skoczy po czekolade albo kakao cool /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 7:39 am
ZebraDeath patrzcie, tchórzliwe mewie tyłki, jak sie wchodzi na Bocianie Gniazdo! *chwyta maszt obiema rękami i pełźnie po nim w górę* cieniasy! Tchórze! szczury lądowe!!!!!!!! *patrzy w dół - oooo, wysoko...i te fale.... -zamyka oczy i kontnuuje* wcale nie chce mi sie rzygać...nie chce mi sie rzygać... nie chce mi sie rzygać... *włazi na bocianie gniazdo i pada wycieńczona* Ruuuu uuummuuu...wdrapuje sie w 5 sekund na bocianie gniazdo z taczka rumu uprzednio wypijajac mleko(gdzie jest to kakao evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 10:13 am
zejdz do kuchni i sobie wez malolacie...albo popros ciocie, moze byc i wujek...
4 beczka na lewo od schodow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 10:16 am
_b_u_r_a_k_ zejdz do kuchni i sobie wez malolacie...albo popros ciocie, moze byc i wujek... 4 beczka na lewo od schodow... rolleyes juz ide... kupcie mi latajace i gadajacego psa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |