|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 1:10 pm
Agria Iwa__4grozna czemu nie chcesz być ciocią (wiem że ten fakt postarza ale przy takiej rodzince to sama przyjmność mrgreen chodzi o mnie, o wilkusa czy o nas?? o te osoby które owca wymieniła blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 1:18 pm
Iwa__4grozna Agria Iwa__4grozna czemu nie chcesz być ciocią (wiem że ten fakt postarza ale przy takiej rodzince to sama przyjmność mrgreen chodzi o mnie, o wilkusa czy o nas?? o te osoby które owca wymieniła blaugh jakie wymielila?? to ja wymienialam scream stare pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 1:24 pm
Agria Iwa__4grozna [ o te osoby które owca wymieniła blaugh jakie wymielila?? to ja wymienialam scream stare pirate dobra mniejsza z tym ale chodzi o to ze szkoda żeby rezygnowała z takiej rodzinki (wkońcu jak jest cioicią to oni są dla niej też rodzina co nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 1:34 pm
Iwa__4grozna Agria Iwa__4grozna [ o te osoby które owca wymieniła blaugh jakie wymielila?? to ja wymienialam scream stare pirate dobra mniejsza z tym ale chodzi o to ze szkoda żeby rezygnowała z takiej rodzinki (wkońcu jak jest cioicią to oni są dla niej też rodzina co nie blaugh raczej... ale niech odejdzie jak chce stare nie bede plakac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 1:45 pm
Agria Iwa__4grozna Agria Iwa__4grozna [ o te osoby które owca wymieniła blaugh jakie wymielila?? to ja wymienialam scream stare pirate dobra mniejsza z tym ale chodzi o to ze szkoda żeby rezygnowała z takiej rodzinki (wkońcu jak jest cioicią to oni są dla niej też rodzina co nie blaugh raczej... ale niech odejdzie jak chce stare nie bede plakac blaugh skoro podchodzisz do tego z takim nastawieniem to nie oczekuj że będzie chciała zostać tą ciocią xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:02 am
Zadnego mleka! scream JAk mnie chcecie otruc, to od razu zaaplikujcie sztyulet w plecy, a nie sie bawicie w mleko i ciasteczka scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 2:02 am
Kasmizar Zadnego mleka! scream JAk mnie chcecie otruc, to od razu zaaplikujcie sztyulet w plecy, a nie sie bawicie w mleko i ciasteczka scream kto by ciebie chciał mordować!? mleko jest na kaca i dla Kapitaniątka. ja cie rozumiem, majtku, sama mało przez przypadek nie popełniłam samobójstwa przez omyłkowe wypicie maślanki, ale pirat z kacem na pełnym morzu równa się zatopiona łajba. NASZA ŁAJBA. A Tomasz i Jeremi umieją pływać, nic im sie nie stanie po takim treningu... a makaron rzeczwiscie, powinni kupić... Kapitaniątko, czyli ja jestem już ciocią nr.2 ?? pirate pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 2:12 am
Iwa__4grozna owiec2 Agria owiec2 Agria Owiec rezygnuje ze stanowiska cioci ehhh... taa nie to nie blaugh rofl ot tiz prawda czemu nie chcesz być ciocią (wiem że ten fakt postarza ale przy takiej rodzince to sama przyjmność mrgreen srednio odpowiada mi towazystwo wymienionych w powyzszych postach wujkow tudziez cioci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 2:20 am
to od razu powiedz, kto, to będziemy ci z topiców schodzić... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 2:21 am
ZebraDeath to od razu powiedz, kto, to będziemy ci z topiców schodzić... stare a czy ja mowie ze musicie? wolny kraj kazdy robi co mu sie podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 2:23 am
owiec2 ZebraDeath to od razu powiedz, kto, to będziemy ci z topiców schodzić... stare a czy ja mowie ze musicie? wolny kraj kazdy robi co mu sie podoba. (ha ha ha ha ha) - to a propos wolnego kraju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 2:26 am
ZebraDeath owiec2 ZebraDeath to od razu powiedz, kto, to będziemy ci z topiców schodzić... stare a czy ja mowie ze musicie? wolny kraj kazdy robi co mu sie podoba. (ha ha ha ha ha) - to a propos wolnego kraju dobra to faktycznie nie bylo dobre uzycie slow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 2:49 am
ZebraDeath Kasmizar Zadnego mleka! scream JAk mnie chcecie otruc, to od razu zaaplikujcie sztyulet w plecy, a nie sie bawicie w mleko i ciasteczka scream kto by ciebie chciał mordować!? mleko jest na kaca i dla Kapitaniątka. ja cie rozumiem, majtku, sama mało przez przypadek nie popełniłam samobójstwa przez omyłkowe wypicie maślanki, ale pirat z kacem na pełnym morzu równa się zatopiona łajba. NASZA ŁAJBA. A Tomasz i Jeremi umieją pływać, nic im sie nie stanie po takim treningu... a makaron rzeczwiscie, powinni kupić... Kapitaniątko, czyli ja jestem już ciocią nr.2 ?? pirate pirate Czy Tomasz i Jeremy jużwrócili z moim makaronem? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 4:16 am
EvilYuki ZebraDeath Kasmizar Zadnego mleka! scream JAk mnie chcecie otruc, to od razu zaaplikujcie sztyulet w plecy, a nie sie bawicie w mleko i ciasteczka scream kto by ciebie chciał mordować!? mleko jest na kaca i dla Kapitaniątka. ja cie rozumiem, majtku, sama mało przez przypadek nie popełniłam samobójstwa przez omyłkowe wypicie maślanki, ale pirat z kacem na pełnym morzu równa się zatopiona łajba. NASZA ŁAJBA. A Tomasz i Jeremi umieją pływać, nic im sie nie stanie po takim treningu... a makaron rzeczwiscie, powinni kupić... Kapitaniątko, czyli ja jestem już ciocią nr.2 ?? pirate pirate Czy Tomasz i Jeremy jużwrócili z moim makaronem? emo Ani widu, ani słychu. Nie ma ich, poczekaj jakiś czas przecież makaron na dnie morza, nie tak łatwo znaleść pirate rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 4:24 am
Kasmizar EvilYuki ZebraDeath Kasmizar Zadnego mleka! scream JAk mnie chcecie otruc, to od razu zaaplikujcie sztyulet w plecy, a nie sie bawicie w mleko i ciasteczka scream kto by ciebie chciał mordować!? mleko jest na kaca i dla Kapitaniątka. ja cie rozumiem, majtku, sama mało przez przypadek nie popełniłam samobójstwa przez omyłkowe wypicie maślanki, ale pirat z kacem na pełnym morzu równa się zatopiona łajba. NASZA ŁAJBA. A Tomasz i Jeremi umieją pływać, nic im sie nie stanie po takim treningu... a makaron rzeczwiscie, powinni kupić... Kapitaniątko, czyli ja jestem już ciocią nr.2 ?? pirate pirate Czy Tomasz i Jeremy jużwrócili z moim makaronem? emo Ani widu, ani słychu. Nie ma ich, poczekaj jakiś czas przecież makaron na dnie morza, nie tak łatwo znaleść pirate rofl twisted komórki im zamokły, nie mamy kontaktu. ale bądźmy pełni nadzei, moi kamraci, chłopcy na pewno wrócą. (bo wiedzą co ich czeka, jak NIE WRÓCĄ)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |