Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 50 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Mon Dec 10, 2012 11:36 am

Malreni
Hát, igazából tegnap történt a lényeg, de mire végigolvassátok ezt, meg fogjátok érteni, hogy miért nem tegnap írtam meg. Szóval, tegnap ülök a gép előtt, csinálom a dolgom, egyszer csak a monitor képe elkezd összeszűkülni. Már így is volt egy kis hibája, azt hittem, valami érintkezési probléma, rá akarok csapni, hogy helyre rázódjon, ekkor látom meg, hogy sűrű füst jön a monitorból... Monitor kinyom, gép kinyom, áramtalanítás... Ma kénytelen voltam egy új monitort venni, de mindenhol csak 16:9-es képarányú volt... Most próbálom megszokni...

De legalább csak a monitor veszett oda... nálunk suliban volt, hogy ugyan ez történt, de ott lecsapta a biztosítékot és szikrázott is párat. Sok szerencsét a megszokásához! Figyeld meg,ha meg később 4:3-ashoz fogsz leülni akkor már az lesz a szokatlan. cat_smile
PostPosted: Mon Dec 10, 2012 11:45 am

Az Timmy
Malreni
Hát, igazából tegnap történt a lényeg, de mire végigolvassátok ezt, meg fogjátok érteni, hogy miért nem tegnap írtam meg. Szóval, tegnap ülök a gép előtt, csinálom a dolgom, egyszer csak a monitor képe elkezd összeszűkülni. Már így is volt egy kis hibája, azt hittem, valami érintkezési probléma, rá akarok csapni, hogy helyre rázódjon, ekkor látom meg, hogy sűrű füst jön a monitorból... Monitor kinyom, gép kinyom, áramtalanítás... Ma kénytelen voltam egy új monitort venni, de mindenhol csak 16:9-es képarányú volt... Most próbálom megszokni...

De legalább csak a monitor veszett oda... nálunk suliban volt, hogy ugyan ez történt, de ott lecsapta a biztosítékot és szikrázott is párat. Sok szerencsét a megszokásához! Figyeld meg,ha meg később 4:3-ashoz fogsz leülni akkor már az lesz a szokatlan. cat_smile

És az irónia! Holnap mehetek vissza becseréltetni a monitort, mert nem működik az összes gomb az alján. Nem tudom visszavenné a fényerőt... Olyan erősen süti a szemem, hogy megfájdult a fejem pár perc után...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Dec 10, 2012 12:26 pm

Ma az történt, hogy meglátogattak minket a nagyszüleim.
Komoly fejmosásra számítottam, erre kaptam tőlük 2e-t Mikulásra.

O____o
PostPosted: Sat Dec 15, 2012 7:53 am

Ma éjjel az Evangelion 3.0-ról álmodtam, hogy végre láthatom... Mikor felkeltem, egy új camrip fogadott!!! Előre megálmodtam! Dzsízüsz!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Dec 18, 2012 2:45 pm

Ma befejeztem a karácsonyi sütik díszítését. Ismét csináltam zombi- és sztripper-bárányt. whee

Karácsonyi készültség ~95%
PostPosted: Thu Dec 20, 2012 1:09 pm

Ma este hazafele menet találtunk egy telefont az út közepén. Felhívtuk az első számot amire úgy következtettünk, hogy elérhető lesz és ennek örömére elénk jött a tulajdonos és kaptunk tőle egy ezrest, mint becsületes megtalálók. cat_3nodding

Az Timmy

Kind Miko

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Dec 23, 2012 11:22 am

Az Timmy
Ma este hazafele menet találtunk egy telefont az út közepén. Felhívtuk az első számot amire úgy következtettünk, hogy elérhető lesz és ennek örömére elénk jött a tulajdonos és kaptunk tőle egy ezrest, mint becsületes megtalálók. cat_3nodding

Ez tényleg rendes volt tőletek! 3nodding

ON:
Ma még "csak" 6 fajta (HÁZI) sütemény van itthon (7 ha a habcsókomat is számítjuk, de azt elraktam tartalékba). Holnap lesz +1.... A keddtől pedig együtt rettegünk édesanyámmal, mert már most sem férünk a hűtőbe, nagyimtól meg kb 2 füles-szatyornyi cuccal szoktunk hazajönni...

First world problems biggrin
PostPosted: Mon Dec 24, 2012 4:52 am

Itt most bejgli és pogácsa sütés van/volt(?), lapátoltam, cica alszik itt a nappaliban (egyik szomszéd pár leutazott egyikük szülővárosába) és a rendszergazda aki összerakta az új gépem 1-2 óra múlva jön elvileg, leszállítja a gépet (igen, bevállalta a mai napot). smile Fadíszítés délután lesz.
Timmy: nekem anno az elszórt igazolványaimat találta meg valaki anno, lakcímkártya alapján feljött elhozta és adtunk pénzt a megtalálásért. Rendes volt tőle biggrin
És ezúton is Boldog Karácsonyt mindenkinek (itt is) heart smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Dec 26, 2012 10:15 am

Ma az történt, hogy...

bejelentkeztem és láttam, hogy 6 ajándék fogad. O__o

Jó ez az event. biggrin
PostPosted: Sat Dec 29, 2012 10:30 am

Ma elhatároztam, hogy korizok, de itthon ragadtam... Borús idő, lankadtság...
Na de holnap tényleg. 3nodding Nappali fényben több kedvem is van hozzá.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Dec 30, 2012 9:56 am

Miért van az, hogy egész álló kurva nap nem megy ki nagyapám a konyhába, hirtelen mégis dolga akad, amikor ÉN vagyok OTT!? Ez hosszútávon kibaszott idegesítő...

edit:
Hát ezt nem hiszem el... Vacsorát akartam csinálni magamnak, erre nagyapám KITÚRT a konyhából! Kurva fontos most hírtelen elkezdeni megsütnie azt a szaros oldalast, ami amúgy EGÉSZ NAP ott rohadt a tepsiben.
PostPosted: Sat Jan 26, 2013 4:48 am

Ma volt az írásbeli nyelvvizsgám angolból, és az íráskészség részben a fogalmazástól féltem a legjobban, mert ott aztán bármit kérdezhetnek, amihez nem biztos, hogy hozzá tudok szólni...de! most a téma a "legjobb weboldal, amit valaha láttam" volt *-*
sose örültem még ennyire, hogy a gaia angol xp
I heart Gaia online biggrin

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Jan 26, 2013 5:01 am

Yuki Naoto
Ma volt az írásbeli nyelvvizsgám angolból, és az íráskészség részben a fogalmazástól féltem a legjobban, mert ott aztán bármit kérdezhetnek, amihez nem biztos, hogy hozzá tudok szólni...de! most a téma a "legjobb weboldal, amit valaha láttam" volt *-*

Hehe grat biggrin Én már megjártam pár angol szóbelit és volt amikor nekem is mázlim volt, pl az idegenforgalmi nyelvvizsgánál két téma volt, egyiket tudtam másikat alig és persze hogy az előbbit választottam 3nodding

Itt meg... cicafogadás, mmo-zás. Tegnap meg fociverseny volt a volt sulimban, benéztem, jó volt smile
PostPosted: Sun Jan 27, 2013 6:01 am

Yuki Naoto
de jó biggrin biztos meglesz.

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Sun Jan 27, 2013 6:04 am

III Slash III
de jó biggrin biztos meglesz.

remélem biggrin
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 50 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games