|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2012 11:36 am
Malreni Hát, igazából tegnap történt a lényeg, de mire végigolvassátok ezt, meg fogjátok érteni, hogy miért nem tegnap írtam meg. Szóval, tegnap ülök a gép előtt, csinálom a dolgom, egyszer csak a monitor képe elkezd összeszűkülni. Már így is volt egy kis hibája, azt hittem, valami érintkezési probléma, rá akarok csapni, hogy helyre rázódjon, ekkor látom meg, hogy sűrű füst jön a monitorból... Monitor kinyom, gép kinyom, áramtalanítás... Ma kénytelen voltam egy új monitort venni, de mindenhol csak 16:9-es képarányú volt... Most próbálom megszokni... De legalább csak a monitor veszett oda... nálunk suliban volt, hogy ugyan ez történt, de ott lecsapta a biztosítékot és szikrázott is párat. Sok szerencsét a megszokásához! Figyeld meg,ha meg később 4:3-ashoz fogsz leülni akkor már az lesz a szokatlan. cat_smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2012 11:45 am
Az Timmy Malreni Hát, igazából tegnap történt a lényeg, de mire végigolvassátok ezt, meg fogjátok érteni, hogy miért nem tegnap írtam meg. Szóval, tegnap ülök a gép előtt, csinálom a dolgom, egyszer csak a monitor képe elkezd összeszűkülni. Már így is volt egy kis hibája, azt hittem, valami érintkezési probléma, rá akarok csapni, hogy helyre rázódjon, ekkor látom meg, hogy sűrű füst jön a monitorból... Monitor kinyom, gép kinyom, áramtalanítás... Ma kénytelen voltam egy új monitort venni, de mindenhol csak 16:9-es képarányú volt... Most próbálom megszokni... De legalább csak a monitor veszett oda... nálunk suliban volt, hogy ugyan ez történt, de ott lecsapta a biztosítékot és szikrázott is párat. Sok szerencsét a megszokásához! Figyeld meg,ha meg később 4:3-ashoz fogsz leülni akkor már az lesz a szokatlan. cat_smile És az irónia! Holnap mehetek vissza becseréltetni a monitort, mert nem működik az összes gomb az alján. Nem tudom visszavenné a fényerőt... Olyan erősen süti a szemem, hogy megfájdult a fejem pár perc után...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2012 12:26 pm
Ma az történt, hogy meglátogattak minket a nagyszüleim. Komoly fejmosásra számítottam, erre kaptam tőlük 2e-t Mikulásra.
O____o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2012 7:53 am
Ma éjjel az Evangelion 3.0-ról álmodtam, hogy végre láthatom... Mikor felkeltem, egy új camrip fogadott!!! Előre megálmodtam! Dzsízüsz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2012 2:45 pm
Ma befejeztem a karácsonyi sütik díszítését. Ismét csináltam zombi- és sztripper-bárányt. whee
Karácsonyi készültség ~95%
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2012 1:09 pm
Ma este hazafele menet találtunk egy telefont az út közepén. Felhívtuk az első számot amire úgy következtettünk, hogy elérhető lesz és ennek örömére elénk jött a tulajdonos és kaptunk tőle egy ezrest, mint becsületes megtalálók. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2012 11:22 am
Az Timmy Ma este hazafele menet találtunk egy telefont az út közepén. Felhívtuk az első számot amire úgy következtettünk, hogy elérhető lesz és ennek örömére elénk jött a tulajdonos és kaptunk tőle egy ezrest, mint becsületes megtalálók. cat_3nodding Ez tényleg rendes volt tőletek! 3nodding ON:Ma még "csak" 6 fajta (HÁZI) sütemény van itthon (7 ha a habcsókomat is számítjuk, de azt elraktam tartalékba). Holnap lesz +1.... A keddtől pedig együtt rettegünk édesanyámmal, mert már most sem férünk a hűtőbe, nagyimtól meg kb 2 füles-szatyornyi cuccal szoktunk hazajönni... First world problems biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2012 4:52 am
Itt most bejgli és pogácsa sütés van/volt(?), lapátoltam, cica alszik itt a nappaliban (egyik szomszéd pár leutazott egyikük szülővárosába) és a rendszergazda aki összerakta az új gépem 1-2 óra múlva jön elvileg, leszállítja a gépet (igen, bevállalta a mai napot). smile Fadíszítés délután lesz. Timmy: nekem anno az elszórt igazolványaimat találta meg valaki anno, lakcímkártya alapján feljött elhozta és adtunk pénzt a megtalálásért. Rendes volt tőle biggrin És ezúton is Boldog Karácsonyt mindenkinek (itt is) heart smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2012 10:15 am
Ma az történt, hogy...
bejelentkeztem és láttam, hogy 6 ajándék fogad. O__o
Jó ez az event. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2012 10:30 am
Ma elhatároztam, hogy korizok, de itthon ragadtam... Borús idő, lankadtság... Na de holnap tényleg. 3nodding Nappali fényben több kedvem is van hozzá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2012 9:56 am
Miért van az, hogy egész álló kurva nap nem megy ki nagyapám a konyhába, hirtelen mégis dolga akad, amikor ÉN vagyok OTT!? Ez hosszútávon kibaszott idegesítő...
edit: Hát ezt nem hiszem el... Vacsorát akartam csinálni magamnak, erre nagyapám KITÚRT a konyhából! Kurva fontos most hírtelen elkezdeni megsütnie azt a szaros oldalast, ami amúgy EGÉSZ NAP ott rohadt a tepsiben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2013 4:48 am
Ma volt az írásbeli nyelvvizsgám angolból, és az íráskészség részben a fogalmazástól féltem a legjobban, mert ott aztán bármit kérdezhetnek, amihez nem biztos, hogy hozzá tudok szólni...de! most a téma a "legjobb weboldal, amit valaha láttam" volt *-* sose örültem még ennyire, hogy a gaia angol xp I heart Gaia online biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2013 5:01 am
Yuki Naoto Ma volt az írásbeli nyelvvizsgám angolból, és az íráskészség részben a fogalmazástól féltem a legjobban, mert ott aztán bármit kérdezhetnek, amihez nem biztos, hogy hozzá tudok szólni...de! most a téma a "legjobb weboldal, amit valaha láttam" volt *-* sose örültem még ennyire, hogy a gaia angol xp I heart Gaia online biggrin Hehe grat biggrin Én már megjártam pár angol szóbelit és volt amikor nekem is mázlim volt, pl az idegenforgalmi nyelvvizsgánál két téma volt, egyiket tudtam másikat alig és persze hogy az előbbit választottam 3nodding Itt meg... cicafogadás, mmo-zás. Tegnap meg fociverseny volt a volt sulimban, benéztem, jó volt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2013 6:01 am
Yuki Naoto Ma volt az írásbeli nyelvvizsgám angolból, és az íráskészség részben a fogalmazástól féltem a legjobban, mert ott aztán bármit kérdezhetnek, amihez nem biztos, hogy hozzá tudok szólni...de! most a téma a "legjobb weboldal, amit valaha láttam" volt *-* sose örültem még ennyire, hogy a gaia angol xp I heart Gaia online biggrin de jó biggrin biztos meglesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|