Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [|«] [<<] [<] 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 50 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Iwa__4grozna

PostPosted: Mon Apr 10, 2006 9:32 am

ehh sweatdrop musze nadrobić moje zaległości w mandze
PostPosted: Mon Apr 10, 2006 1:30 pm

jestem w trakcie ogladania GantZ'a...jest cudowne...sylwetki bohaterow i ich portretow psychologicznych...obejrzec koniecznie...dla ludzi lubiacych krawe sceny glebokie rozmyslania i odrobine sexu zawsze w cenie.,..seria wstrzasajaca nie da sie obok niej przejsc obojetnie a opening daje czadu rofl

Vykk

Iwa__4grozna

PostPosted: Mon Apr 10, 2006 1:33 pm

Vykk
jestem w trakcie ogladania GantZ'a...jest cudowne...sylwetki bohaterow i ich portretow psychologicznych...obejrzec koniecznie...dla ludzi lubiacych krawe sceny glebokie rozmyslania i odrobine sexu zawsze w cenie.,..seria wstrzasajaca nie da sie obok niej przejsc obojetnie a opening daje czadu rofl

hmm. a skąd moge to wytrzasnąć nic nie płacąc xd ?
PostPosted: Mon Apr 10, 2006 1:37 pm

Iwa__4grozna
Vykk

nie to zebym propagowal piractwo ale www.mininova.com xd zapewne wypadaloby w slowach kluczowych wpisac GantZ pirate i zaczac sciagac

Vykk

Iwa__4grozna

PostPosted: Mon Apr 10, 2006 1:41 pm

Vykk
Iwa__4grozna
Vykk

nie to zebym propagowal piractwo ale www.mininova.com xd zapewne wypadaloby w slowach kluczowych wpisac GantZ pirate i zaczac sciagac

dzięki 4laugh
PostPosted: Tue Apr 11, 2006 5:28 am

[ Message temporarily off-line ]

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

EvilYuki
Crew

PostPosted: Tue Apr 11, 2006 7:07 am

PostPosted: Tue Apr 11, 2006 7:22 am

Vykk

Raticiel

PostPosted: Tue Apr 11, 2006 11:25 pm

A ja sie wczoraj wreszcie wzielam za tego Alchemista (wypadaloby kiedys xd ) i prosze, balam sie ze mnie odrzuci, a tu patrz! Naprawde spodobalo mi sie! 4laugh heart xd sweatdrop fajne, fajne... najbardziej rozbraja mnie Al i to jak jego glos komponuje sie z sylwetka mrgreen zanosi sie kawal fajnej animki na pozne, wiosenne wieczory biggrin
i nie wiem czemu mam wrazenie, ze ja skads znam ten opening... jest jakas piosenka o niemal identycznej melodii ale za cholere nie pamietam co to xd
PostPosted: Tue Apr 11, 2006 11:28 pm

na polce z plytami wala mi sie tez takie cos jak Gungrave, mam od kolegi, i jest to dla mnie edna wielka enigma... wie ktos moze co to i czy warto? (ups, czy warto kazdy powinien sam oceniac pirate )

Raticiel

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Wed Apr 12, 2006 3:14 am

Raticiel
na polce z plytami wala mi sie tez takie cos jak Gungrave, mam od kolegi, i jest to dla mnie edna wielka enigma... wie ktos moze co to i czy warto? (ups, czy warto kazdy powinien sam oceniac pirate )
Gdzies o tym juz slyszalam, ale nie wiem czy dobrze kojarze anime sweatdrop
PostPosted: Wed Apr 12, 2006 6:40 am

RUFUS.ABBYSINIAN

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Wed Apr 12, 2006 12:47 pm

PostPosted: Wed Apr 12, 2006 1:01 pm

RUFUS.ABBYSINIAN

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [|«] [<<] [<] 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 50 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games