|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:32 am
ehh sweatdrop musze nadrobić moje zaległości w mandze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 1:30 pm
jestem w trakcie ogladania GantZ'a...jest cudowne...sylwetki bohaterow i ich portretow psychologicznych...obejrzec koniecznie...dla ludzi lubiacych krawe sceny glebokie rozmyslania i odrobine sexu zawsze w cenie.,..seria wstrzasajaca nie da sie obok niej przejsc obojetnie a opening daje czadu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 1:33 pm
Vykk jestem w trakcie ogladania GantZ'a...jest cudowne...sylwetki bohaterow i ich portretow psychologicznych...obejrzec koniecznie...dla ludzi lubiacych krawe sceny glebokie rozmyslania i odrobine sexu zawsze w cenie.,..seria wstrzasajaca nie da sie obok niej przejsc obojetnie a opening daje czadu rofl hmm. a skąd moge to wytrzasnąć nic nie płacąc xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 1:37 pm
Iwa__4grozna Vykk jestem w trakcie ogladania GantZ'a...jest cudowne...sylwetki bohaterow i ich portretow psychologicznych...obejrzec koniecznie...dla ludzi lubiacych krawe sceny glebokie rozmyslania i odrobine sexu zawsze w cenie.,..seria wstrzasajaca nie da sie obok niej przejsc obojetnie a opening daje czadu rofl hmm. a skąd moge to wytrzasnąć nic nie płacąc xd ? nie to zebym propagowal piractwo ale www.mininova.com xd zapewne wypadaloby w slowach kluczowych wpisac GantZ pirate i zaczac sciagac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 1:41 pm
Vykk Iwa__4grozna Vykk jestem w trakcie ogladania GantZ'a...jest cudowne...sylwetki bohaterow i ich portretow psychologicznych...obejrzec koniecznie...dla ludzi lubiacych krawe sceny glebokie rozmyslania i odrobine sexu zawsze w cenie.,..seria wstrzasajaca nie da sie obok niej przejsc obojetnie a opening daje czadu rofl hmm. a skąd moge to wytrzasnąć nic nie płacąc xd ? nie to zebym propagowal piractwo ale www.mininova.com xd zapewne wypadaloby w slowach kluczowych wpisac GantZ pirate i zaczac sciagac dzięki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 5:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 11:25 pm
A ja sie wczoraj wreszcie wzielam za tego Alchemista (wypadaloby kiedys xd ) i prosze, balam sie ze mnie odrzuci, a tu patrz! Naprawde spodobalo mi sie! 4laugh heart xd sweatdrop fajne, fajne... najbardziej rozbraja mnie Al i to jak jego glos komponuje sie z sylwetka mrgreen zanosi sie kawal fajnej animki na pozne, wiosenne wieczory biggrin i nie wiem czemu mam wrazenie, ze ja skads znam ten opening... jest jakas piosenka o niemal identycznej melodii ale za cholere nie pamietam co to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 11:28 pm
na polce z plytami wala mi sie tez takie cos jak Gungrave, mam od kolegi, i jest to dla mnie edna wielka enigma... wie ktos moze co to i czy warto? (ups, czy warto kazdy powinien sam oceniac pirate )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 3:14 am
Raticiel na polce z plytami wala mi sie tez takie cos jak Gungrave, mam od kolegi, i jest to dla mnie edna wielka enigma... wie ktos moze co to i czy warto? (ups, czy warto kazdy powinien sam oceniac pirate ) Gdzies o tym juz slyszalam, ale nie wiem czy dobrze kojarze anime sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|