|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 10:25 am
don't worry, mój piracie cool *wyrzuca za burtę Tomka i Jeremiego* chłopcy poszli po zakupy. kupią jeszcze bułki, masło i rum heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 10:32 am
ZebraDeath don't worry, mój piracie cool *wyrzuca za burtę Tomka i Jeremiego* chłopcy poszli po zakupy. kupią jeszcze bułki, masło i rum heart a makaron? Kupią makaron? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 11:34 am
Agria ZebraDeath owiec2 ZebraDeath owiec2 ZebraDeath ale reszta nie patrzy!!! *wstydliwie pokazuje* (bede miała traume... crying ) umyjcie sie a nie mi gudkami kurzu swiecie jakie kurz!? gdzie!? to wodorosty!!!!!!!!!!!! bo dostaniecie bana za wypychanie stanika wodorostami. wlasnie powstal nowy paragraf. nie wypychałam....to od pływania w bałtyku.....zakwitł...serio! a do oclenia, to tylko Agrię mam, Kapitaniątko moje jedyne, kochane, milusie, urocze...!!! heart heart heart slucham ciociu!! whee masz tylko jedna ciocie i zapamietaj to sobie do smierci, ze mnie masz brac zly przyklad blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 11:37 am
*moj Krakenik, maly Karakenik!!* xp chetnie wyborie sie po rum!! pirate mrgreen dzis narysowalam swoja kajute!!! pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 11:39 am
Owiec Agria ZebraDeath owiec2 ZebraDeath jakie kurz!? gdzie!? to wodorosty!!!!!!!!!!!! bo dostaniecie bana za wypychanie stanika wodorostami. wlasnie powstal nowy paragraf. nie wypychałam....to od pływania w bałtyku.....zakwitł...serio! a do oclenia, to tylko Agrię mam, Kapitaniątko moje jedyne, kochane, milusie, urocze...!!! heart heart heart slucham ciociu!! whee masz tylko jedna ciocie i zapamietaj to sobie do smierci, ze mnie masz brac zly przyklad blaugh mam 3 ciocie!! blaugh mam ciebie, ciocie ZebreDeath i Evil Yuki blaugh blaugh blaugh i 4 wujkow: wujka Jarka, wujka degenerata, wujka Gem_me i wujka Kasmizara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 11:39 am
Agria *moj Krakenik, maly Karakenik!!* xp chetnie wyborie sie po rum!! pirate mrgreen dzis narysowalam swoja kajute!!! pirate mrgreen nauka sie zajmij a nie rysowaniem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 11:40 am
Agria Owiec Agria ZebraDeath owiec2 ZebraDeath jakie kurz!? gdzie!? to wodorosty!!!!!!!!!!!! bo dostaniecie bana za wypychanie stanika wodorostami. wlasnie powstal nowy paragraf. nie wypychałam....to od pływania w bałtyku.....zakwitł...serio! a do oclenia, to tylko Agrię mam, Kapitaniątko moje jedyne, kochane, milusie, urocze...!!! heart heart heart slucham ciociu!! whee masz tylko jedna ciocie i zapamietaj to sobie do smierci, ze mnie masz brac zly przyklad blaugh mam 3 ciocie!! blaugh mam ciebie, ciocie ZebreDeath i Evil Yuki blaugh blaugh blaugh i 4 wujkow: wujka Jarka, wujka degenerata, wujka Gem_me i wujka Kasmizara rezygnuje ze stanowiska cioci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 12:02 pm
Owiec Agria Owiec Agria ZebraDeath nie wypychałam....to od pływania w bałtyku.....zakwitł...serio! a do oclenia, to tylko Agrię mam, Kapitaniątko moje jedyne, kochane, milusie, urocze...!!! heart heart heart slucham ciociu!! whee masz tylko jedna ciocie i zapamietaj to sobie do smierci, ze mnie masz brac zly przyklad blaugh mam 3 ciocie!! blaugh mam ciebie, ciocie ZebreDeath i Evil Yuki blaugh blaugh blaugh i 4 wujkow: wujka Jarka, wujka degenerata, wujka Gem_me i wujka Kasmizara rezygnuje ze stanowiska cioci ehhh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 12:09 pm
Agria Owiec Agria Owiec Agria ZebraDeath nie wypychałam....to od pływania w bałtyku.....zakwitł...serio! a do oclenia, to tylko Agrię mam, Kapitaniątko moje jedyne, kochane, milusie, urocze...!!! heart heart heart slucham ciociu!! whee masz tylko jedna ciocie i zapamietaj to sobie do smierci, ze mnie masz brac zly przyklad blaugh mam 3 ciocie!! blaugh mam ciebie, ciocie ZebreDeath i Evil Yuki blaugh blaugh blaugh i 4 wujkow: wujka Jarka, wujka degenerata, wujka Gem_me i wujka Kasmizara rezygnuje ze stanowiska cioci ehhh... taa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 12:12 pm
owiec2 Agria Owiec Agria Owiec masz tylko jedna ciocie i zapamietaj to sobie do smierci, ze mnie masz brac zly przyklad blaugh mam 3 ciocie!! blaugh mam ciebie, ciocie ZebreDeath i Evil Yuki blaugh blaugh blaugh i 4 wujkow: wujka Jarka, wujka degenerata, wujka Gem_me i wujka Kasmizara rezygnuje ze stanowiska cioci ehhh... taa nie to nie blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 12:13 pm
Agria owiec2 Agria Owiec Agria Owiec masz tylko jedna ciocie i zapamietaj to sobie do smierci, ze mnie masz brac zly przyklad blaugh mam 3 ciocie!! blaugh mam ciebie, ciocie ZebreDeath i Evil Yuki blaugh blaugh blaugh i 4 wujkow: wujka Jarka, wujka degenerata, wujka Gem_me i wujka Kasmizara rezygnuje ze stanowiska cioci ehhh... taa nie to nie blaugh rofl ot tiz prawda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 12:55 pm
owiec2 Agria owiec2 Agria Owiec rezygnuje ze stanowiska cioci ehhh... taa nie to nie blaugh rofl ot tiz prawda masz zamiar prowadzic taka rozmowe do konca swiata??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 1:04 pm
owiec2 Agria owiec2 Agria Owiec rezygnuje ze stanowiska cioci ehhh... taa nie to nie blaugh rofl ot tiz prawda czemu nie chcesz być ciocią (wiem że ten fakt postarza ale przy takiej rodzince to sama przyjmność mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 1:06 pm
ZebraDeath don't worry, mój piracie cool *wyrzuca za burtę Tomka i Jeremiego* chłopcy poszli po zakupy. kupią jeszcze bułki, masło i rum heart niby gdzie na około widze tylko morze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 1:09 pm
Iwa__4grozna owiec2 Agria owiec2 Agria Owiec rezygnuje ze stanowiska cioci ehhh... taa nie to nie blaugh rofl ot tiz prawda czemu nie chcesz być ciocią (wiem że ten fakt postarza ale przy takiej rodzince to sama przyjmność mrgreen chodzi o mnie, o wilkusa czy o nas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |